Už za týden se v Davosu sejde Schwab se svými loutkami na dalším fóru WEF
RSS

Už za týden se v Davosu sejde Schwab se svými loutkami na dalším fóru WEF

Bude zajímavé sledovat, kdo se tentokrát jednání Světového ekonomického fóra zúčastní. Právě tam se totiž jezdí pro instrukce a je jisté, že z každé země se tam nějaký ten vysoko postavený politik objeví. Kdo jím asi bude z naší nové vlády? Z té minulé byli u Schwaba Babiš a Havlíček a zdá se, že instrukce plnili s nejdelším lockdownem v Evropě na jedničku. Kdo si půjde pro instrukce z nové vlády, to teprve uvidíme. Nepochybuji, že i tentokrát bude vše splněno ke spokojenosti globalistů.
Od 22. do 26. května se bude ve švýcarské lyžařské vesnici Davos konat Světové ekonomické fórum. V posledních dvou letech byla setkání v souvislosti s pandemií koronaviru virtuální.
Vládní představitelé a další politici, stejně jako vrcholní podnikatelé, se obvykle setkávají v Davosu každý rok, aby diskutovali o tom, „co svět potřebuje“. Mezi letošní hosty patří i ukrajinský prezident Zelenskyj.
Stále více lidí zpochybňuje záměry WEF. To platí i pro Maurice Jongena, ředitele Medisana Benelux. „Neustále přemýšlím o tom, co motivuje všechny tyto politiky, aby prodali svou vlastní zemi, jejímiž jsou volenými zástupci, na programu WEF. Prosadit něco, co lidé, kteří je zvolili, vůbec nechtějí,“ píše Jongen na sociálních sítích . Zajímá ho, co dostanou na oplátku nebo co jim bylo slíbeno.
„Kdo je vlastně Klaus Schwab?“ ptá se Jongen. „Je to šéf světa, protože skoro všichni světoví lídři ho slepě následují? Mimochodem, něco, čemu nerozumím, protože proč byste následovali někoho, kdo je vůdcem soukromé společnosti bez sebemenšího spojení s politikou a vládou? Někoho, kdo není zvolen a kdo dělá ta nejpodivnější prohlášení.“
„Nebo je snad sám zástupcem řady megabohatých lidí, jako jsou Bill G. a George S.?“
„Nechápu, že tento člověk může mít tolik moci a celý svět donutit k tomu, aby konal to, co on chce. Prostě bizarní!“ říká Jongen.
Varuje také, že covid bude nahrazen evropským digitálním ID, které je ve skutečnosti stejné, ale mnohem horší. „Všechno s tím bude opravdu spojeno.“
A stále existují lidé, kteří věří, že se jedná o konspirační teorii, kteří i přes mnohé důkazy nevěří tomu, že právě na davoském fóru se plánuje další směřování světa. Přitom WEF se svojí agendou dlouhodobě netají, dokonce ji ve spojení s OSN zahrnul do Agendy 2030, podepsané vládami po celém světě.
Přitom už jen známé heslo WEF: „Nikdo nebude nic vlastnit, vše se bude sdílet a všichni budou šťastni“ vypovídá za vše…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden