Co asi zavinilo extrémní pokles porodnosti v Austrálii?
RSS

Co asi zavinilo extrémní pokles porodnosti v Austrálii?

Na tuto otázku si v článku neodpovíme, ostatně, názory na tento nevídaný trend se různí, dokonce jsem někde četla, že za tento pokles může údajná změna klimatu. No, nevím, ale třeba právě v Austrálii mají za sebou nejtužší zimu za několik posledních desetiletí.
Na názor máme právo všichni. Můj názor o zemi, kde panoval ten nejtvrdší covidismus, včetně nuceného očkování, je ten, že pokles porodnosti přímo souvisí s aplikací genových injekcí, kterým v Austrálii neunikl takřka nikdo kdo má dvě ruce a nohy a spadá do těch věkových kategorií, pro něž již byly tyto preparáty distribuovány.
Tedy všechny případné takzvané „ověřovatele faktů“ chci upozornit na to, že uvedené sdělení je jen můj názor, který snad ještě mít mohu, stejně jako se může veřejná propaganda ohánět názorem na vztah vyšší úmrtnosti či nižší porodnosti k údajné změně klimatu či k tzv. „long covidu.“.
Co se tedy děje v Austrálii? Něco neuvěřitelného, co nemá v historii této země obdoby. Porodnost tam klesla ne o procenta, ale o mnoho desítek procent!
Podívejte se na údaje za posledních 10 let ve srovnání s rokem 2021. Co proboha může způsobit celkový pokles porodnosti o 71 % od října do prosince?  
Pokud skutečně existuje zpoždění v údajích, které znamená, že pokles plodnosti se projevil až koncem roku 2021, pak vzhledem k tomu, že mnoho jiných zemí v poslední době hlásí nižší míru porodnosti, považuji za nezbytné, aby byly údaje o plodnosti rychle zpracovány.

srovnání posledních 10 let – graf nejníže ukazuje razantní pokles porodnosti v roce 2021
Data si můžete sami stáhnout a prohlédnout na této  webové stránce .
Můžete také vypočítat průměrné měsíční údaje za posledních 10 let (modře) a vykreslit je proti roku 2021 (červeně) takto:


Připomíná to extrémní anomálii v americké databázi VAERS při vykreslování celkového počtu AED (hlášené vedlejší účinky různých vakcín – první graf poškození, druhý úmrtí) za posledních 10 let. Pouze obráceně a podle roku místo měsíce (rok 2022 není uveden celý).


Tato data jsou zcela oficiální, přičemž v případě porodnosti zatím nejsou uvedena data z roku 2022. Ovšem bylo by jistě zajímavé tato data získat, neboť rok 2022 bude jistě ukazovat ještě zajímavější čísla.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 5 Průměrně: 5 ] Článek Co asi zavinilo extrémní pokles porodnosti v Austrálii? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden