Macron na summitu APEC vyzývá ke globálnímu jednotnému světovému řádu (video)
RSS

Macron na summitu APEC vyzývá ke globálnímu jednotnému světovému řádu (video)

Bude znamenat multipolární řád konec plánů globalistů, kteří by rádi ovládli svět? Pokud se povede zavést CBDC – tedy programovatelnou měnu, napojenou na ID, včetně sociálních kreditů, pak by to pro ně problém být nemusel. Stačí jen ovládat centrální banky a podmínkou je samozřejmě i zrušení hotovosti.
Ale v jednotném globalizovaném světě by to samozřejmě bylo mnohem jednodušší.
Francouzský prezident Emmanuel Macron popisuje současný svět jako „džungli“, ve které jsou Spojené státy a Čína „dva velcí sloni, kteří se snaží být stále nervóznější“.
„Pokud budou opravdu nervózní a začnou válku, bude to problém pro zbytek džungle,“  řekl na summitu APEC , ekonomického partnerství pro asijské a tichomořské hraniční země.


Francouzský prezident vyzval ke „spolupráci mezi mnoha dalšími zvířaty“: tygry, opicemi a tak dále. Vyzval také k vytvoření globálního světového řádu.
„Jste na straně USA nebo Číny?“ zeptal se Macron. „Mnoho lidí chce, aby na tomto světě byly dva řády. To je velká chyba. Potřebujeme jednotný globální světový řád.“
Tím opět potvrdil, že jeden světový řád není žádná konspirační teorie, ale jde o reálné plány těch, kdo ve skutečnosti za Macronem a dalšími politickými loutkami stojí.
Macron se v červnu 2014 zúčastnil konference Bilderberg v Kodani. O tři roky později se stal prezidentem Francie. Je  také mladým globálním lídrem Světového ekonomického fóra. 
Připomínám, že také v multipolárním světě se mohou zástupci na oko nepřátelských zemí dohodnout. To bylo patrné na summitu G20, kde všechny země  jednomyslně schválily zavedení jednotných covid pasů, které bude vydávat WHO. Tento návrh schválily všechny země G20 – bez výjimky.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Macron na summitu APEC vyzývá ke globálnímu jednotnému světovému řádu (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden