Velká Británie: Hoteliér odmítl více než 1 milion liber za ubytování žadatelů o azyl
RSS

Velká Británie: Hoteliér odmítl více než 1 milion liber za ubytování žadatelů o azyl

Spousta často luxusních hotelů ubytovává ilegály, kteří do Velké Británie připlouvají zejména v posledním roce v rekordních počtech. Vláda se neštítí  dávat miliardy na nadstandartní komfort invazních vojáků, kteří moc dobře ví, že se jim cesta vyplatí, neboť jakmile dorazí do Doveru, tak je o ně velmi dobře postaráno.
Neobvyklé není ani ubytováváni ve 4-5* hotelích, jednoduše kdekoli, kde jsou ochotni invazisty ubytovat. Pro mnohé hoteliéry je jistě velmi vítanou i nabízená finanční injekce. Ovšem ne každý je ochoten na „lákavou“ nabídku přistoupit a ve vlastní nemovitosti za tučnou úplatu ilegály ubytovat.
Ukázalo se, že hoteliér ve Velké Británii odmítl nabídku přesahující 1 milion liber od agentury jednající jménem ministerstva vnitra, aby přeměnil svůj hotel na ubytování pro žadatele o azyl.
Richard Martin, který vlastní 3hvězdičkový Blazing Donkey Country Hotel v Sandwichi v Kentu, odhalil, že mu bylo  nabídnuto 1 080 000 liber a záruka 100% obsazenosti hotelu po dobu nejméně 12 měsíců, pokud dovolí, aby byl použit výhradně k ubytování žadatelů o azyl.
Šéf hotelu řekl, že návrh odmítl, protože nemohli vymyslet nic absurdnějšího. Vysvětlil, že by musel propustit personál restaurace a zrušit stovky svateb zamluvených na místě.
„Strávili jsme 30 let budováním podnikání, ale peníze od nich nepřijmu,“ řekl Martin Kent Online .
v takových pokojích měli být invazisté ubytováni „O nabídce jsme vůbec neuvažovali, protože naše pověst by byla přes noc zničena. Zcela upřímně, moje žena a já jsme cítili odpor a byli jsme velmi naštvaní, že  si mysleli, že o tom někdy budu uvažovat,“ dodal.
Martin řekl, že nemohl uvěřit, že je vůbec oslovili, protože agentura jednající jménem ministerstva vnitra musela vědět, že přeměna ubytování na zařízení pro žadatele o azyl by měla za následek propuštění některých zaměstnanců a zrušení stovek svateb.
V současné době existuje více než 200 hotelů po celé Velké Británii, které tyto smlouvy o ubytování žadatelů o azyl přijaly. Toto hotelové ubytování nyní stojí britské daňové poplatníky  7 milionů liber denně .
Martin obvinil vládu, že se účinně stává narušitelem hotelového průmyslu a dodal, že doufá, že žádný jiný hoteliér v kraji jim na tento lstivý přístup nenaletí.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Velká Británie: Hoteliér odmítl více než 1 milion liber za ubytování žadatelů o azyl se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden