Obyvatelé rakouské obce se vzbouřili proti rozhodnutí vlády, která nechala v blízkosti jejich domovů postavit stany pro žadatele o azyl (video)
RSS

Obyvatelé rakouské obce se vzbouřili proti rozhodnutí vlády, která nechala v blízkosti jejich domovů postavit stany pro žadatele o azyl (video)

Rakousko je zemí, která letos v rámci Evropy přijala nejvíce žadatelů o azyl v přepočtu na počet obyvatel. Německo je až za Rakouskem, i když v poměrně těsném závěsu. Do tohoto počtu nejsou započítáni Ukrajinci, ale výlučně invazisté z muslimských zemí Středního a Blízkého východu a Afriky.
Invazí jsou samozřejmě sužováni zejména obyvatelé v jižním a východním pohraničí, kde navíc začala v poslední době vláda stavět stany, ve kterých jsou ubytováváni žadatelé o azyl. Jde samozřejmě výhradně o mladé muže vojenského věku, což se místním obyvatelům nelíbí.
V rakouské obci St. Georgen byly po několika protestech občanů stany odstraněny, nicméně hranice zůstávají i nadále špatně zabezpečené.
Jak můžete vidět ve videu, tak k situaci v Evropě se vyjadřují i samotní obohacovači, jimž vadí dublinský systém, podle něhož by měl žadatel o azyl zůstat v té zemi, kde je po příchodu do Evropy zaregistrován, aktuálně tedy tam, kde ponechal své otisky prstů, když procházel azylovým řízením. Pokud pak odejde jinam, je vrácen zpět. Na to si stěžuje i jeden z nich ve videu (německy s anglickými titulky):

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Obyvatelé rakouské obce se vzbouřili proti rozhodnutí vlády, která nechala v blízkosti jejich domovů postavit stany pro žadatele o azyl (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden