Zkušený pilot vyzývá k vyšetřování po kolapsech svých kolegů
RSS

Zkušený pilot vyzývá k vyšetřování po kolapsech svých kolegů

V pondělí 7. listopadu vystoupil na zasedání Valného shromáždění kapitán Alan Dana s prezentací, která otevřela oči a která se týkala jeho přímých zkušeností pilota během zavádění očkování Covid-19. (Foto: Twitter)







Kapitán Dana je velmi zkušený pilot, který vždy pečoval o své zdraví. Je držitelem britské, americké a australské profesionální licence leteckého dopravce, včetně jmenování radním FAA pro prevenci nehod.



Jeho celková praxe činí více než 35 let a nyní přesahuje 23 000 letových hodin. Když jeho zaměstnavatel Qantas trval na tom, aby si nechal aplikovat novou injekci Covid-19, Alan odmítl. Společnost Qantas ho propustila. Nyní je spolu s dalšími členy posádky letadla žaluje u soudu.




Americký pilot promluvil, co se mu stalo po covid očkování a přináší varování
Ve videu mimo jiné uvedl:



Mnoho pilotů v současné době umírá nebo onemocní uprostřed letu od začátku očkovací kampaně. Letecké společnosti ruší mnoho letů. Kapitán Alan Dana vyzývá k vyšetřování. Naposledy na letu z Vídně do Berlína 1. listopadu 2022 – OS235. Druhý pilot se pozvracel do kokpitu, přístrojů, kde jsou důležité ovládací prvky, a zhroutil se. Druhému pilotovi se podařilo s letadlem přistát.



„There is a big elephant in the cockpit now, and that is the risk that has been induced by the regulators allowing these v******** into crew,“ the ex Jetstar pilot said. Captain Alan Dana shares his eye-opening firsthand experience as a pilot, revealing a worrying trend. pic.twitter.com/jJlu8X0WGe — Amigo Music (@music_amigo) November 14, 2022 Viele Piloten sterben momentan oder werden krank, mitten im Flug seit dem Start der Kampagne. Airlines haben Ausfälle. Kapitän Alan Dana appelliert dem nachzugehen. Zuletzt auf dem Flug von Wien nach Berlin am 1. November 2022 – OS235. Co-Pilot übergab sich auf das Cockpit, pic.twitter.com/gupAefroH4 — Andreas Stegemann (@AndreasStegema3) November 20, 2022 Zdroj: worldcouncilforhealth.org
Článek Zkušený pilot vyzývá k vyšetřování po kolapsech svých kolegů se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden