Už 28. května mají být přijaty předpisy, které dají WHO pravomoc přímo zasahovat v jednotlivých státech
RSS

Už 28. května mají být přijaty předpisy, které dají WHO pravomoc přímo zasahovat v jednotlivých státech

V minulosti se v souvislosti s pandemickou smlouvou hovořilo nejprve o jejím přijetí již letos v květnu, později se však údajně její schválení odložilo s tím, že by měla platit až od roku 2024. Poslední zprávy však hovoří o tom, že již na nejbližším zdravotním summitu WHO se mají předat zdravotní kompetence do rukou WHO. To znamená, že od června by se skutečně mohla již alespoň část plánovaných kompetencí na WHO převést. Zbytek pak „zařídí“ pandemické zákony přijaté v jednotlivých zemích.
Proč se data neustále mění, aby se nakonec skutečně skončilo u letošního května, se lze jen dohadovat. Možná šlo o snahu zklidnit již tak pobouřenou světovou veřejnost nebo třeba jen o to, že globalistům oddané loutkové vlády nebylo nutné nijak přemlouvat. Ostatně, vzpomeňte si jak vehementně tlačila naše vláda pandemický zákon a odmítla jeho schvalování odložit třeba až na podzim. Pokud by byl čas do roku 2024, tak by ho tak netlačili už v lednu a počkali by třeba nakonec léta nebo začátek podzimu.
Vlády se tedy rozhodly předat kompetence, které dosud náležely ministerstvům zdravotnictví, globalistické a de facto Gatesem vlastněné WHO.
Světová zdravotnická organizace, WHO, se vyvíjí v nadnárodní monstrum, které má nejen v úmyslu zasahovat do našich osobních životů, ale také uvrhne vlády po celém světě do kleští. A naše vláda, která dosud s radostí předávala mnoho z toho, co jí bylo nepříjemné, do „judikatury EU“, se také s láskou účastní této vznikající diktatury. Jaké posty byly těmto nohsledům za jejich oddanost asi slíbeny?
Od 22. do 28. května 2022 budou přijaty nové předpisy WHO, které samy o sobě dají organizaci WHO pravomoc přímo zasahovat v demokratických státech. Už ne ministr zdravotnictví, ale WHO v New Yorku nebo Ženevě v budoucnu rozhodne, že v případě chřipky bude stát ABC nebo XYZ „vypnut“ stisknutím tlačítka. Je třeba dodržovat pokyny WHO. Už to není vláda zvolená lidmi, která by měla rozhodovat o blahu a utrpení vlastních lidí, ale dalekosáhlý generální tajemník WHO.
Uvedené informace plně souzní s návrhem USA, kde nejvíc tlačí na přijetí pandemické smlouvy, jak jste si mohli přečíst již v tomto článku . Právě na uvedeném summitu WHO se má hlasovat o  návrhu Washingtonu  na změnu    mezinárodních zdravotních předpisů . To by tedy potvrzovalo poslední zprávy o snahách urychlit předání kompetencí z národních států na WHO.
Jakkoliv to všechno zní neuvěřitelně, není to konspirační teorie, ale oficiální dokument. Jens Spahn (za Merkelové německý ministr zdravotnictví), který, již byl odříznut do role diktátora, také přispívá k této největší politické transformaci ve světových dějinách, když říká, že „země, které nesplní své závazky vůči WHO, musí očekávat sankce“. Je v tom vyškolen, takže ví, o čem mluví.
WHO není žádný stát, nejde o organizaci, jejíž členové by byli voleni lidmi, ale o soukromou organizaci. která je financovaná Billem Gatesem a farmaceutickým průmyslem. Právě Gates a farmaceutické giganty (většinou opět organizace částečně vlastněné Gatesem) jako většinoví sponzoři, budou v budoucnu určovat, kdo bude popsán jako nemocný, kdo bude léčen jakými léky a kdo bude stále moci cestovat a později i to, kdo může co jíst (GMO potraviny).
Tato zásadní informace pak mění mnohé. Zdravotní diktatura se může rozjet kdykoli si skutečný majitel WHO zamane a loutkoví politici, kteří již předem souhlasili s předáním kompetencí WHO, budou samozřejmě do puntíku plnit vše, co WHO přikáže. Třeba zavedou povinné očkování látkou, která má spíš genocidní než bohulibé účinky. A můžou to rozjet už brzy, třeba záhy po schválení dokumentu na konci května. A mají k tomu i nástroj na národní úrovni – pandemický zákon…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 3.5 ]


Nejčtenější za týden