Nejvyšší americká židovská organizace útočí na Muska a vyzývá k vypnutí Twitteru
RSS

Nejvyšší americká židovská organizace útočí na Muska a vyzývá k vypnutí Twitteru

Židovské organizace v USA i Evropě nabádají k volbě těch politiků či stran, které dané země nejvíce islamizují a naopak  – brojí proti těm, které jsou proti islamizaci. Je to úplně stejné v USA, Německu, Francii nebo kdekoli jinde.
Například v Německu vyzvala nejvyšší židovská organizace k volbě těch stran, které jsou nyní ve vládě a apelovala na Židy, aby nevolili AfD. Přitom AfD je jediná protimigrační strana, zatímco ty, které vládnou, islamizují zemi tak rychle, že tito Židé ani nestihnou emigrovat nebo konvertovat.
Totéž se dělo i ve Francii, kde vyzvala nejvyšší židovská organizace k volbě Macrona, v čemž si souzněla s výzvou nejvýše postaveného imáma či Muslimského bratrstva. A stejné výzvy padají i v USA, kde samozřejmě vyzvala nejvyšší židovská organizace k volbě demokratů či v případě volby prezidentské k volbě Bidena.
I proto právě Židé volí v USA v drtivé většině demokraty, za které se letos dostalo do Kongresu dokonce 83 muslimů. A především, demokraté prosazují politiku otevřených hranic, kudy však neproudí pouze Hispánci, ale stále víc i Afghánci a další muslimové.
Poté, co Musk opět umožnil Trumpovi navrátit se na Twitter, se ozval šéf nejvyšší židovské organizace, který se již v minulosti nenávistí k Trumpovi nikterak netajil.
Mocná židovská organizace Anti-Defamation League (ADL) vyhlašuje válku Elonu Muskovi poté, co miliardář umožnil Donaldu Trumpovi vrátit se na Twitter.
„Musíme se ptát sami sebe – je čas, aby Twitter zmizel?“ píše předseda ADL Jonathan Greenblatt.
ADL, která má v USA značný politický vliv, je možná nejmocnější židovskou organizací ze všech. Nyní předseda organizace Jonathan Greenblatt označuje Elona Muska za „hrozbu pro demokracii“.
Za jeho prohlášením stojí fakt, že Elon Musk odblokoval účet Donalda Trumpa na Twitteru poté, co mezi uživateli uspořádal hlasování o této otázce.
To podle Greenblatta ukazuje, že Musk to s ochranou platformy před nenávistí, obtěžováním a dezinformacemi nemyslí vůbec vážně.
Jonathan Greenblatt a další zástupci takzvaných antirasistických organizací se 1. listopadu zúčastnili setkání s Muskem, aby diskutovali o možné svobodě projevu na Twitteru.
Podle Greenblatta Musk v té době slíbil, že nedovolí žádnému pozastavenému uživateli se vrátit, dokud nebude po konzultaci s ADL a podobnými skupinami vypracován jasný postup, jak by to mělo být provedeno.
„Rozhodnutí Elona Muska za poslední měsíc byla nevyzpytatelná a alarmující, ale toto rozhodnutí je nebezpečné a ohrožuje americkou demokracii. Musíme se ptát sami sebe – je čas, aby Twitter zmizel?“ píše Jonathan Greenblatt.
Mimochodem, všímáte si, jak se ti největší totalitáři neustále ohání „demokracií“?  Přitom oni sami dnes a denně ukazují, jak demokracii z hloubi své prohnilé duše nenávidí. A to pro příklady ani nemusíme chodit do USA.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Nejvyšší americká židovská organizace útočí na Muska a vyzývá k vypnutí Twitteru se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden