Snaží se v Austrálii zakázat domácí pěstování potravin?
RSS

Snaží se v Austrálii zakázat domácí pěstování potravin?

V australském státě Victoria kolují informace o nových pravidlech, která mají být schválena a podle kterých by údajně bylo pěstování potravin doma trestné. (Foto: Flickr)







Premiér Dan Andrews údajně stojí za novou novelou zemědělského zákona, která hrozí kriminalizací samozásobitelství.



Některé zprávy tvrdí, že legislativní změny již prošly, jiné naznačují, že jsou na stole. Apex World News na Twitteru napsal , že Andrews v této věci „schvaluje zákon“.



„Návrh zákona o změně zemědělské legislativy z roku 2022 prošel druhým čtením v parlamentu,“ uvedl dále zpravodajský server. „Jako důvod změn je uvedena biologická bezpečnost.“



Lhaní o očkování



Apex rovněž uvádí, že ve stejné oblasti Austrálie nyní dochází ke zvýšenému vymáhání dalších omezení týkajících se Fauciho chřipky, včetně masivních pokut za poskytování nepravdivých nebo zavádějících informací.



Na základě toho, co tvrdí další zprávy, se tyto nepravdivé nebo zavádějící informace týkají statusu „očkování“ proti koronaviru COVID-19 – což znamená, že pokud osoba lže o tom, že byla očkována, může jí vláda naúčtovat vysoký poplatek.



„Souhlas držitele pozemku již není vyžadován, aby oprávnění úředníci mohli odebírat vzorky, zásoby (zvířata) a dokumenty,“ dodala společnost Apex.



„Oprávnění úředníci již nemusí předkládat průkaz totožnosti. Za bránění vstupu na pozemek hrozí vysoké pokuty.“




Podivný atmosférický jev byl pozorován v Austrálii
Zdá se, že plandemie ve Victorii ještě zdaleka neskončila a možná teprve začíná. Jedná se o zlověstné zprávy, které pro mnoho lidí v Austrálii znamenají zkázu.



„Kdo by tohle podporoval nebo pro to hlasoval?“ zeptal se někdo na Twitteru.



„Čistý fašismus,“ napsal další.



Někdo jiný navrhl, že dobrá vláda by v současné ekonomické krizi, kdy jsou přerušené dodavatelské řetězce, nedostatek potravin a další pohromy, které najednou udeřily, podporovala více lidí v pěstování potravin doma.



„Austrálie se úplně zbláznila,“ uvedl další. „Slepě následují objednávku WEF (Světového ekonomického fóra) na Velký reset.“



Federace farmářů státu Victoria popírá legislativní změny



Federace farmářů státu Victoria (VFF) mezitím vydala prohlášení , v němž tvrdí, že některá z těchto tvrzení představují „dezinformace“.



Podle skupiny zemědělců nebudou oprávnění policisté ve skutečnosti smět provádět prohlídky bez soudního příkazu nebo bez souhlasu vlastníka půdy. Stále také budou muset předložit průkaz totožnosti, tvrdí skupina.



O údajném zákazu domácího zahradničení však nepadla ani zmínka, je tedy tato část pravdivá?




Australská vláda použila na protestující mikrovlnné zbraně. Oběti promlouvají
Jak se bude tato zpráva dále vyvíjet , budeme vás informovat o nejnovějších informacích. Můžete si také, pokud chcete, najít čas a přečíst si text zákona ve druhém čtení na webových stránkách viktoriánské legislativy.



„Je to fér?“ zeptal se další uživatel Twitteru ve zprávě adresované Andrewsovi a několika dalším poslancům. „Jak to podporuje udržitelný a holistický životní styl?“ „Jak?



„Poprvé se ukázalo, jak velký je to ghúl během situace kolem COVID, ale ve skutečnosti je to horší, než jsem si myslel,“ napsal další. „Proč to Australané tolerují?“



Zdroj: naturalnews.com
Článek Snaží se v Austrálii zakázat domácí pěstování potravin? se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden