Angličtí fanoušci oblečení jako křižáci způsobili v Kataru pozdvižení (video)
RSS

Angličtí fanoušci oblečení jako křižáci způsobili v Kataru pozdvižení (video)

Zatímco katarští vládci mají zcela nepokrytě v úmyslu konvertovat co nejvíc fanoušků z nemuslimských zemí, někteří z těchto káfirů jim jasně dávají najevo, že jejich pozice „na opační straně“ je neotřesitelná.
Angličtí fanoušci oblečení jako křesťanští křižáci způsobili v Kataru rozruch, jeden z nich dokonce v přímém televizním přenosu odsoudil muslimský režim za to, jak zachází s fanoušky.
Zdá se, že někteří obyvatelé Dauhá byli volbou oblečení rozrušeni, vzhledem k tomu, že náboženské války v letech 1095 až 1291 byly zaměřeny na převzetí svatých zemí a míst z islámské kontroly.
Křižáci a fanoušci v dresech svatého Jiří se v průběhu let stali známým koloritem stadionů při zápasech Anglie, ale převleky byly na prvním mistrovství světa, které se kdy konalo v muslimském chalífátu pod právem šaría, mnohem kontroverznější.

Mondial 2022 : des supporters anglais déguisés en Croisés ont fait sensation au Qatar pic.twitter.com/rcw1jSSKnb
— Fdesouche.com est une revue de presse (@F_Desouche) November 23, 2022

 
Záběry z Kataru před a po včerejším zápase v Anglii ukázaly, jak skupina zpívá God Save the King a útočí na schody ve veřejné dopravě. Někteří obyvatelé byli šokováni výběrem oblečení – jiní je požádali, aby zapózovali pro selfie.
V jednu chvíli byla skupina vyslýchána ochrankou před mezinárodním stadionem Khalifa. Někteří na sociálních sítích tvrdili, že byli dokonce odmítnuti nebo zadrženi.

Jeden z křižáků promluvil pro Talk TV po včerejší výhře Anglie 6:2 nad Íránem. Muž, který nebyl jmenován, řekl: „Problém je v místech, jako je Katar, fanoušci jsou podstatou hry. My jsme to, co dělá hru. Nejsou to firmy, ty pomáhají finančně v pozadí, jsme to my, fanoušci, kdo dělá fotbal a my jsme fotbal.“ Řekl, že zůstali ve fanparku, kde zaplatili 250 liber za noc.
Jeden kritik řekl: „Je absolutně mimo obviňovat Katar z ignorantství, tady, na Blízkém východě, nemůže být převlečený za křižáka.“ Jiný napsal: „Obléknout se na Blízkém východě jako křižák a zavolat do katarské televize pravděpodobně nevypadá jako dobré rozhodnutí.“
Stalo se tak uprostřed napětí poté, co předtím ochranka stadionu začala požadovat, aby jiní fanoušci svlékli duhové oblečení na podporu LGBT komunity ve státě Perského zálivu, kde jsou vztahy mezi osobami stejného pohlaví nezákonné. Návštěvníci byli požádáni, aby respektovali konzervativní společnost a zvyky, včetně cudného oblékání.
 
https://videos.dailymail.co.uk/preview/mol/2022/11/22/5040043733652948053/636x382_MP4_5040043733652948053.mp4
také duhové kloboučky, v nichž několik lidí zamířilo na stadion, musely z hlavy dolů na stadion nebyl vpuštěn ani sportovní novinář, který se pokusil přijít v duhovém tričku Také tyto fanynky s odkrytým břichem prý byly požádány, aby se oblékly cudněji:

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Angličtí fanoušci oblečení jako křižáci způsobili v Kataru pozdvižení (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden