Vědecká fakta propagandisty na klimatické konferenci nezajímala
RSS

Vědecká fakta propagandisty na klimatické konferenci nezajímala

Klimaalarmismus  má v nejbližší době dominovat politice zejména západních zemí. Jde o skvělé téma, které lze zneužít ve vztahu k lehce manipulovatelným jedincům, kteří si sami fakta nejsou schopni ověřovat.
Výhodou, kterou zde propagandisté mají, je velmi krátká paměť drtivé většiny lidí. Tedy spíše paměť selektivní, takže málokdo si pamatuje, co kdo řekl či slíbil třeba před 10 lety.
A právě toho využívají klimatičtí alarmisté, kteří vždy směřují danou katastrofu výhledově za 10, 20 nebo 30 let. Tedy tak, aby byla ona doba tak daleko, že jakmile do ní dojdeme, na původní předpověď, která se nesplnila, se zapomene. A samozřejmě ony apokalyptické vize se opět o 10 let posunou, aniž by kdo připomněl, že „to už tu několikrát bylo.“
Mladí si nemají co pamatovat, starší jednoduše zapomenou. Informace staré 10, 20 nebo 30 i více let se jen stěží dohledávají. Vyhledávače se navíc v poslední době soustřeďují na selekci informací o klimatu tak, aby se vám zobrazovaly jen ony apokalyptické předpovědi.
Manipulativně pak změní varování před „globálním oteplováním“ na varování před „změnou klimatu“. To je takové neutrální, nekonkrétní a lze to případně využít v různých situacích. Propagandisté rádi upozorňují na ta místa, kde je aktuálně nějaký ten „plusový“ teplotní rekord, v případě těch minusových se raději všechna ideologicky „správně“ kovaná média dívají jinam.
Asi jako v případě rekordně nízkých teplot, které nyní hlásí z Antarktidy. Tento trend zřejmě navazuje na nezvykle studenou zimu, která panovala na jižní polokouli před několika měsíci, tedy v době, kdy jsme zde měli léto.
A o podobných nepohodlných výkyvech počasí jistě raději mlčeli i na nedávno skončené klimatické konferenci.
Politici, byrokraté, OSN a spousta bohatých lidí měli v Egyptě další klimatickou debatu, která nedávno skončila. Tito lidé letěli stovkami soukromých letadel na konferenci, kde předstírali, že mohou navždy kontrolovat teploty, hladiny moří a bouřkovou aktivitu a předstírali, že se starají o svou uhlíkovou stopu.
Zatímco pro obyčejný plebs plánují konzumaci hmyzu, sami se cpali hovězími steaky.
Místo aby prezentovali vědecká fakta, zakládají svou politiku na nepřesných a snadno manipulovatelných počítačových modelech. Fakta by byla nepohodlná, když se snaží vyděsit osm miliard lidí, aby se podrobili jejich velmi zvráceným plánům, jejichž cílem je digitální otroctví ve světě, který se nejvíc podobá neofeudalismu.
V roce 1989 OSN předpověděla, že nám zbývá jen deset let na záchranu planety před existenční hrozbou změny klimatu. V roce 2022, o 33 let později, jejich nejnovější hrozivá předpověď je, že nám stále zbývá asi deset let. Bez ohledu na to, jak daleko byly předchozí předpovědi, nové předpovědi jsou hrozivější. Musí přijít na způsob, jak lidem zkonfiskovat obrovské množství peněz na jejich radikální zelenou agendu.
Zde jsou některá fakta, o kterých nemluví:
Extrémní zima zasáhla tento měsíc jižní pól.
Jižní pól měl rekordně nízké teploty v šestiměsíční zimě 2020-2021
Rok 2022 byl relativně mírným obdobím hurikánů, stejně jako deset let po úderu hurikánu Katrina.
Jižní polokoule hlásila v zimě 2022 (v době našeho léta) mnoho záporných teplotních rekordů a sníh byl i tam, kde ho dlouho neviděli.
Tento měsíc měli extrémně chladné počasí v USA spolu s rekordní sněhovou pokrývkou na severovýchodě.
Arktické ledovce se v posledních deseti letech rozšiřují, což je v rozporu s předpověďmi, podle nichž měl být v současné době led pryč.
Korálový útes u Austrálie , o němž se tvrdilo, že umírá  (v současné době již neměl existovat), se rozrůstá.
Požáry klesly o 80 % oproti průměru za posledních pět let.
Po 150 letech exponenciálního růstu spotřeby ropy a uhlí a rychlého růstu populace a všech dalších složek, o kterých nám bylo řečeno, že způsobují oteplování, byly všechny hrozivé předpovědi falešné.
Teplota je pouze jeden až dva stupně vyšší než v době po skončení malé doby ledové v roce 1860 a Země má nyní teplotu podobnou teplotě před více než 1000 lety ve středověkém období oteplování.
Falešných předpovědí klimatické apokalypsy se v průběhu posledních asi 50 let objevilo nepřeberně. Sice k drtivé většině těchto katastrof nikdy nedošlo, ale svůj účel tyto vize splnily. Vystrašily lehce manipulovatelné jedince a na stejném principu fungují i nyní.
A právě proto, aby se lidé nedozvěděli pravdu, se má v nejbližší době cenzura zaměřit  na informace o klimatu, které neodpovídají předpovědím klimatických hysteriků.
Je ovšem nutné tyto informace co nejvíc šířit, protože právě na nich má být založeno budoucí zotročení obyvatel. Měření uhlíkové stopy, uhlíkové kredity, diktát toho, co smíte jíst a co ne, kam a čím můžete cestovat, co si smíte koupit, vyvlastňování ve jménu klimatu a přechod na cirkulární ekonomiku (sdílení) – to vše má jediný cíl: zbavit vás vašich svobod.
A to není vše. Z vašich daní půjde značná částka na „boj proti změně klimatu v rozvojových zemích.“ O této speciální dani padla zmínka i na srazech WEF, kde to nazývají „klimatickými reparacemi“ a zabývali se jí i na klimatické konferenci.
V rámci EU půjdou tyto „desátky“ přes Brusel, kam bude každá členská země povinně odvádět své „desátky“. Tyto daně jsou určeny jen pro občany údajně vyspělých zemí (EU, USA, Kanada, Austrálie, Japonsko, …). Ovšem kde se berou kritéria pro to, co je a co není rozvinutá země?
Zkorumpovaná a nečestná OSN nazývá největšího znečišťovatele a zemi s druhou největší ekonomikou na světě, Čínu, „rozvojovou zemí“, aby nemusela platit do tohoto klimatického fondu a aby Číňané nemuseli předstírat, že do roku 2030 sníží svou uhlíkovou stopu.
Tuto povinnost mají totiž jen země, které byly uznány jako země rozvinuté – a tedy údajní původci emisí CO2 (mimochodem, potřebného pro rostliny). Tedy zatímco země EU – mezi nimiž jsou i takové státy, jako Bulharsko a Rumunsko, kde jistě není vyšší životní úroveň než ve zmíněné Číně – budou platit „klimatické odpustky“, tak jiné země, uznané jako rozvojové, budou jejich příjemci.
Covidismus byl jen zkouškou, kterou lidstvo z pohledu globalistů prošlo na výbornou. Zjistili, že je velmi lehce manipulovatelné, a že tedy mohou přistoupit k dalším lžím a manipulacím, zaplavit vás jimi a přesvědčit vás, že jen oni a jejich loutky jsou nositelé jediné pravdy.
Je pak jen na vás, zda jim na další lži naletíte. Čím víc lidí pochopí, co se chystá, tím menší budou mít šanci na to, aby zdárně své plány realizovali…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Vědecká fakta propagandisty na klimatické konferenci nezajímala se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden