Hunter Biden opravář notebooků odhalil „mrazivé“ varování od agenta FBI
RSS

Hunter Biden opravář notebooků odhalil „mrazivé“ varování od agenta FBI

John Paul Mac Isaac, opravář notebooků, který údajně našel notebook Huntera Bidena, v pondělí prozradil, že spolupracuje s republikánskými zákonodárci, kteří se připravují na vyšetřování mladšího Bidena poté, co tento měsíc v polovině volebního období získali většinu ve Sněmovně reprezentantů. (Foto: Twitter)







Mac Isaac v pondělním rozhovoru pro Fox News tvrdil, že mu agent FBI při prvním kontaktu s úřadem po nálezu notebooku dal „mrazivé“ varování. Delawarský opravář notebooků uvedl, že si vzpomíná, jak jednomu agentovi řekl, že až vydá svou knihu, změní jejich jména.



„Tehdy agent Mike otočil a řekl mi, že podle jejich zkušeností se lidem, kteří o těchto věcech nemluví, nikdy nic nestane,“ řekl Mac Isaac a tvrdil, že to byla zastřená výhrůžka, aby mlčel.



„Poslední dva roky jsem se potýkal s odvetnými opatřeními z několika front, když to, co jsem udělal, uniklo na veřejnost. Očekávám to a budu očekávat, že to bude pokračovat,“ dodal pro Fox News při propagaci své knihy.



Republikáni by podle něj měli pohnat k odpověd nosti „FBI za to, že se spolčila s našimi mainstreamovými a sociálními médii, aby zablokovala příběh, skutečný příběh se skutečnými důsledky“, a měli by „přijít na kloub tomu, co Bidenova rodina dělala, když byl Joe Biden viceprezidentem“.



V pondělí právník Huntera Bidena Chris Clark řekl CBS News, že Mac Isaac neměl Hunterův „souhlas k přístupu k jeho počítačovým datům ani k jejich sdílení s ostatními“ . Někteří analytici uvedli, že to bylo možná poprvé, co jeden z právníků Huntera Bidena potvrdil, že nechal notebook v opravně počítačů v Delaware.



Začátkem tohoto roku Mac Isaac pro New York Post vzpomínal na to, jak Hunter Biden v dubnu 2019 přijel do jeho dílny ve Wilmingtonu ve státě Delaware.



„Jsem rád, že máte ještě otevřeno,“ řekl mu údajně Hunter Biden. „Právě jsem přišel z doutníkového baru a řekli mi o vašem obchodě, ale musel jsem si pospíšit, protože v sedm zavíráte.“



„Potřebuju z nich obnovit data, ale všechny jsou poškozené kapalinou a nejdou zapnout, “ vzpomněl si Mac Isaac na jeho slova.



Televizní stanice CBS citovala nezávislého odborníka, který uvedl, že data získaná z notebooku Huntera Bidena jsou pravá, což se stalo zhruba dva roky poté, co o tom informoval deník NY Post a další zpravodajské servery včetně The Epoch Times. Není jasné, proč se CBS rozhodla zveřejnit svou zprávu v pondělí.



Deník Epoch Times se obrátil na tiskovou kancelář FBI s žádostí o komentář.



Poté, co republikáni znovu získali většinu ve Sněmovně reprezentantů, vrcholní zákonodárci GOP naznačili, že budou vyšetřovat bankovní záznamy a tvrzení whistleblowerů, která ukazují na propojení Huntera Bidena s prezidentem Joe Bidenem.



Několik týdnů před parlamentními volbami v roce 2020 zveřejnil deník New York Post informace pocházející z notebooku, které podle republikánů a dalších kritiků ukazují na podezřelé obchodní dohody mezi Bidenovou rodinou a osobami napojenými na Komunistickou stranu Číny a ukrajinské energetické firmy. Mladší Biden v rozhovoru z roku 2019 popřel, že by se dopustil něčeho špatného, ale připustil, že tyto obchody působily navenek negativním dojmem.



Zdroj: zerohedge.com
Článek Hunter Biden opravář notebooků odhalil „mrazivé“ varování od agenta FBI se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden