Za ženy si platí jen ubožáci
RSS

Za ženy si platí jen ubožáci

„Hlavní vztahový problém dneška v naší společnosti je především absence schopnosti žen se na kohokoliv duševně, fyzicky a hodnotově trvale navázat, ať už jako partnerka, máma tvých dětí, nebo děvka na hraní. “

Fakt?
Fakt ti přijde 5-10k za noc a luxusní děvku moc?
Opravdu???
Pokud má člověk schopnost si pěkné holky kdykoliv ulovit, pak ano.
Ale pokud ne, tak je to odpovídající cena za zboží.
Žijeme ve femikapitalismu, za vše podstatné se platí a to dost. Oproti cenám bydlení je takováto jednorázová či občasná investice prkotina pro kohokoliv, kdo má problém si ulovit ženu. Zvláště s přihlédnutím k tomu, kolik by ho stála finanční a majetková investice, kdyby ji chtěl na normální vztah získat a pak i udržet. Tam už to jde vždy do statisíců a u rodiny do milionů, pokud to má být v nějaké kvalitě a ne naprostá katastrofa.
Kamaráda stála žena a 2 děti za deset let rodiny cca 5-10 mega. Je to málo nebo moc?
Někteří šikovnější to dají v tříletém vztahu od seznámení do porodnice za 300k (zpětně si spočítají, že jim rukama proteklo taky pár mega), ale pak si odserou ospody a soudy + dítě neviděj, protože levná žena ze špatné rodiny znamená více sraček a diagnos.
Fakt je 5-10k za noc a luxusní děvku moc?
Dle mě ne. Ani pro chlapa, který si ženy ulovit umí, natož pro ty, kteří to neumí.
Dřív, když jsi investoval 1-6 měsíců svého životního času a energie do pořízení ženy, tak z toho byl alespoň několikaletý hlubší vztah s potenciálem celoživotního, pořízení dítěte nebo dlouhodobé subinky na hraní.
Dnes s mladicemi zkurvenými femifašismem, socsítěmi a digitalizací je standard, že se sice zamilují, napojí duševně i sexuálně, ale stejně tak rychle se ti po setkání či půl roce odpojí a veškerá tvá energie a čas jde vniveč. A to ne proto, že by se jim to nelíbilo nebo ten chlap, ale protože už jsou to sociopatické plytké děvky. Dřívější generace se často ozývá svým osudovým mužům i 5-10+ let po konci vztahu a mají k nim dál úctu a loajalitu.
Dnešní mladé sociopatické děvky to zabalí a už se neozvou, i když to pro ně bylo třeba nejlepší v životě nebo to byl jejich první muž či dominantní Pán = nikomu zkušenému a kvalitnímu se nevyplatí do nich jakkoliv investovat čas, energii, peníze, hlubší duševno, společnou budoucnost atd. A zvláště ne čas, protože životní čas je to nejdůležitější, co každý nadprůměrný muž má.
Takže i muži pak rapidně osekávají investice při seznamování i v úvodu vztahu na minimum, protože vědí, že protějšek to kdykoliv položí a nemá žádnou hodnotu. A pokud ti žena sedí osobnostně, vzhledem a sexuálně, tak tím hůř, protože až to položí, budeš akorát nasranej nebo ti otevře nějakou rizikovou třináctou komnatu, která s jinými nejde realizovat a máš problém.
Hlavní vztahový problém dneška v naší společnosti je především absence schopnosti žen se na kohokoliv duševně, fyzicky a hodnotově trvale navázat, ať už jako partnerka, máma tvých dětí, nebo děvka na hraní.
Byl to problém už s naší generací žen, ale tam byla u části aspoň naděje. Těm je ale dnes 30-50 let, mají cizí děti jako samoživitelky/rozvedenky, dluhy, šílené rodiny, svůj zenit za sebou a kupu neřešitelných diagnos. A ty, které ne, tak jsou svatý grál a kdo je tehdy koupil a odizoloval od feministické společnosti, vyhrál v loterii.
A dámy, pro které byly celoživotní vztah a úplná rodina samozřejmost, těm je dnes přes sedmdesát a vymírají.
Takže cena je VELICE relativní. A u ženy nejvíc.
A to neřešíme, kolik stojí reálně čas muže, který věnuje dnešní ženě, která je venkoncem bezcenná děvka, protože ti nedá ani trvalou manželku a úplnou rodinu, ani trvalou děvku na hraní, jen dočasné drahé, podprůměrné něco + kupu problémů a sraček. Úcta a loajalita jsou pro ně neznámé pojmy.
Můj kamarád s rodinou po mně věčně loudí, abych mu dohodil nějakou prověřenou subku na hraní. Vždy ho upozorním, že jeho investice 2 děti, 10 mega a 10 let životního času do projektu rodina je natolik vysoká, že to není na místě jakkoliv čímkoliv ohrožovat. Protože žádný šuk za následné ospody, soudy a tahanice o přístup ke svým dětem nestojí.
Točíme také pořád dokola stejné téma se starými panici a méně úspěšnými muži. Problém kluků vašeho typu vůbec nejsou mužské kvality, ale že chcete ženu zadarmo. A nechcete do lovu a udržení ženy nic investovat (čas, energii, sebevzdělání, cvičení, peníze, odvahu). A to prostě nejde a tím méně, čím méně to chlap s babama umí.
Nechtějte okunděnou slevu zadarmo. Žena se slevou zpravidla vyjde mnohem dráže než ta luxusní.
Zadarmo je děvka jedné noci, pokud si ji umíš sbalit a máš na to vzhled, charisma, rétoriku a sexualitu. S ní můžeš zadarmo dostat ale taky choroby (ne, že by s jinými ne). Kvalitní žena a dlouhodobý vztah něco stojí a nikdy není zadarmo.
To je otázka. Je „ubožák a vůl“ ten, kdo si zaplatí pětku až desítku za krásnou ženskou na noc a měsíc nemá žádné problémy? Nebo ten, kdo si vydržuje luxusní milenku v průměru za desítku až padesátku měsíčně a už s ní nějaké problémy má? Anebo ten, kdo dá za (průměrnou) ženu celkově statisíce až deset mega v rámci vztahu, kde si po pár letech nezašuká a jen řeší nekonečné ženské problémy a po rozpadu rodiny nejhorší sračky ve svém životě?
To je složitá existencionální i finanční otázka.
Realita je, že vše od všeho odlišuje jeden jediný rozměr – děti.
Žena má jen jednu jedinou hodnotu, kterou se ti může odlišit od všech ostatních – že ti dá tvé vlastní dítě.
A pak přidanou hodnotu, jestli po porodu rozbije rodinu nebo ne. Tam teprve poznáš, jestli je to typ záchranářka nebo útěkářka a kolik tě vlastně bude celkově ve všech ohledech stát. Protože nejvyšší investice zdaleka nejsou peníze, ale energie, čas a zdraví. A zatímco pohodová, loajální záchranářka tě bude stát hodně peněz, ale málo energie a zdraví, tak riziková šílená útěkářka přesně naopak. Čas ti sebere vždy každá žena
Vše je tedy ve skutečnosti o dětech – dala ti je nebo ne? To odlišuje osudovou ženu od ostatních (druhý odlišující rozměr je, se kterou ti bylo v rámci delšího vztahu nejlíp, ale bez dětí je to opět prohra obou).
Všechno ostatní, co s ženou děláš, je proti tomu nepodstatné, bezcenné a pomíjivé. Cenu a vyšší smysl má jen vlastní potomek. To je účel ženy i páření a sraní se s ní. Dítě dává tvé existenci i pomíjivosti smysl.
Kdo to nepochopil, nepochopil vůbec nic, život, svět, evoluci, ženy, smysl a svůj účel.
15.05.2022 Alien


Nejčtenější za týden