Atentát na JFK: 59 let lží stále nepohřbilo pravdu.
RSS

Atentát na JFK: 59 let lží stále nepohřbilo pravdu.

Prezident John Fitzgerald Kennedy nebyl zavražděn třemi výstřely z úschovny knih, které vypálil Lee Harvey Oswald. A téměř všichni to víme. (Foto: Flickr)







V průzkumech veřejného mínění, které se datují od 29. listopadu 1963, tedy pouhý týden po střelbě, odmítla oficiální linii pokaždé nejméně šedesátiprocentní většina.



Stručně řečeno, pokud jde o JFK, „blázniví zastánci konspiračních teorií“ tvoří dvě třetiny populace a vždy tvořili.



To je dobře. Vítězství pravdy tváří v tvář tvrdé přesile, překonávající padesát devět let propagandy.



Nezáleží na tom, co si myslíte o JFK jako o člověku – ať už věříte, že se snažil věci změnit, nebo pocházíte z Chomského školy „byl stejný jako Obama“ – prostá fakta odrážejí, že byl zabit státními orgány své vlastní vlády.



Byl to státní převrat.



Nemusíme zacházet do podrobností, bylo o tom napsáno nekonečně mnoho, na této stránce i na milionu dalších.



Stačí říct, že nic z „oficiálního příběhu“ nikdy nedávalo smysl. Abyste tomu uvěřili, musíte opustit racionalitu.



Stejně jako používání masek a „bezpečné a účinné“ vakcíny během „pandemie“, i přijetí mainstreamového příběhu o „osamělém střelci“ a jeho „kouzelné kulce“ překročilo rámec myšlenek a názorů a stalo se zásadou novodobého náboženství.



Obviňování Lee Harveyho Oswalda je nyní přísahou věrnosti, projevem víry. Znamení, že patříte k zasvěceným – první a nejzprofanovanější přikázání v knize státní ortodoxie.



Zpochybněte ho a zpochybníte všechno. Zatahejte za tuto nit a šest desetiletí pečlivě vytvářených narativů se rozpadne během několika minut.



Proto o tom – padesát devět let poté – stále lžou.



Je více než pravděpodobné, že všichni skutečně odpovědní jsou mrtví. Drtivá většina lidí žijících na této planetě se v době, kdy se to stalo, ani nenarodila… a přesto klamání stále přichází.



Ubohé cvičení v propagandě, které si předávají druhé a třetí generace pokřivených služebníků establishmentu. Děti s vymytými mozky, které opakují lži svých rodičů, přestože jsou obklopeny důkazy jejich bludů.



Bylo by to tragické, kdyby to nebylo tak zákeřné. Její jedinou záchranou je její neschopnost. (Viz tento článek v New York Post nebo tento článek v The Express).



Vše je bolestně průhledné. Cvičení v tom, jak říkat, místo aby se věřilo.



Společným faktorem každého propagandistického vyprávění je opakování „velké lži“. Stále dokola. V případě JFK je katechismus jednoduchý:



Lee Harvey Oswald střelil 35. prezidenta do zad a hlavy z texaského skladu školních knih.



Expres dokonce tuto větu používá doslovně. Ani jedna část této mantry nebyla nikdy prokázána. Je to jen to, co musíte říkat.



Nejvýmluvnější je, že neodráží ani oficiální stanovisko americké vlády, přičemž církevní výbor shledal smrt JFK „pravděpodobným spiknutím“ již před šestačtyřiceti lety.



Stejně jako u Covida, když jsou oficiální zdroje v rozporu s oficiální „pravdou“, jsou vypsány z konsensu. Odmítnuto novodobým nicejským koncilem. Ponechány, aby se na ně v archivech prášilo jako na gnostická evangelia.



V roce 1992, po uvedení jednoduše geniálního filmu Olivera Stonea JFK, přijal americký Senát nový zákon, Zákon o shromažďování záznamů o Kennedyho atentátu.



Tento zákon „vyžaduje, aby každý záznam o atentátu byl v plném rozsahu zveřejněn a zpřístupněn ve sbírce nejpozději do data, které uplyne 25 let [od přijetí zákona]“.



Od října 2017 CIA i FBI tento zákon porušují.



Politico o tom vydalo dlouhý článek, v němž všem pečlivě vysvětluje, že to rozhodně není proto, že by měly co skrývat, a že to rozhodně neudělaly, ale zároveň uznává, že utajování nahrává „sžíravým konspiračním teoriím“.



V další zradě své „antiestablishmentové“ image to Donald nechal plavat. Biden na ně zřejmě bude tlačit, aby něco zveřejnili… ale to je jen divadlo.



Nic z toho nebude, snad kromě několika stránek symbolických bodů, které nenápadně posílí oficiální verzi.



Agentury jako tato nikdy nezveřejní skutečné důkazy o své vlastní vině, a to ani za předpokladu, že by nebyly před desítkami let skartovány, spáleny a pohřbeny vedle Jimmyho Hoffy.



Ale víte co? Na tom nezáleží.



Nepotřebujeme úřední dokumenty, abychom potvrdili důkazy našich vlastních očí, a nepotřebujeme úřední povolení, abychom mohli uznat pravdu.



Ať si média vyprávějí své prázdné příběhy svým ubývajícím čtenářům, ať jejich stárnoucí lži navždy zaznívají v prázdných titulcích.



Nikdo z nás jim nevěří. Všichni víme, co se skutečně stalo, a vždycky jsme to věděli.



Zdroj: off-guardian.org
Článek Atentát na JFK: 59 let lží stále nepohřbilo pravdu. se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden