Evropský parlament organizuje evropský summit mládeže pod názvem „Nulové hranice“
RSS

Evropský parlament organizuje evropský summit mládeže pod názvem „Nulové hranice“

Jde o další akci pro mladé, která má zabezpečit podporu multikulturalismu u evropské mládeže. Jak již víte, tak na severu se to globalistům poněkud hroutí, neboť tam již mladí preferují politické strany, které naopak hranice požadují. Tedy mladí, kteří pochází z původního evropského obyvatelstva, ti „dovezení“ jsou samozřejmě oporou systému.
EU chce zřejmě zabránit tomu, aby se podobné myšlení šířilo i mezi mládeží dalších zemí, tedy tam, kde je zatím mládež naladěna spíš multikulturně, neboť zatím nemá osobní zkušenosti s „báječným multikulturalismem“  jako mládež švédská, holandská či dánská.
I proto se zřejmě akce koná v Chorvatsku, tedy na východě EU, kde se zatím ještě poměrně slušně (podobně jako u nás) daří nezkušenou mládež indoktrinovat.
Akce pod heslem „nulové hranice“ má mládeži ukázat, jak báječné by to bylo kdyby neexistovaly hranice. Tedy třeba ani hranice mezi Evropou a Afrikou či Asií. A EU nezapomíná upozornit na to, jak „brutální by bylo uzavřít vstup do Evropy všem těm tisícům migrantů…“
 

EYE Varaždin je jednou z největších a nejdůležitějších mládežnických akcí v Evropě, která se bude konat ve dnech 25. – 26. listopadu 2022 v Areně Varaždin! EYE Varaždin je jedinečnou příležitostí pro mladé lidi ve věku 15-30 let , aby se vzájemně ovlivňovali, učili se, inspirovali se a vyměňovali si názory s odborníky, aktivisty, vlivnými osobami a osobami s rozhodovací pravomocí o budoucnosti Evropy.
Podívejte se na to takto: EYE Varaždin je jako velké centrum s více než 30 různými (a bezplatnými!) aktivitami pro mladé lidi z celé Evropy a světa . A mimochodem, EYE Varaždin je místní vydání EYE (Evropské setkání mládeže), které se koná každé dva roky ve Štrasburku. Této akce se mohou zúčastnit všichni bez hranic! Začněme tedy s nulovými hranicemi a 1ØØ% láskou.
Co by se stalo, kdyby neexistovaly hranice?   Nedávné události a krize v Evropě a na celém světě nám ukázaly, jak brutální je uzavřít přístup ke svobodě, lidským právům nebo lepšímu životu pro tisíce migrantů nebo uprchlíků , ale na druhé straně existují velmi dobré příklady (samotná Evropská unie!), jak mohou otevřené hranice zlepšit kvalitu života, ekonomiku nebo rozbíjení předsudků na individuální a globální úrovni.
Wow, jsou to těžké myšlenky, ale my ve Varaždinu jsme připraveni je s vámi řešit na akci a programu EYE Varaždin pod názvem a s hlavním poselstvím nulových hranic. Chceme prolomit bariéry mezi mladými lidmi a těmi, kdo rozhodují, politiky nebo institucemi, chceme se pokusit dát – bez hranic – doporučení , jak zlepšit náš život z hlediska zelené politiky,   migrace , demokracie a volebních procesů, geopolitiky a kultury. A konečně  chceme ukázat mladým lidem krásu vytváření, diskuse,  obhajoby nebo sdružování bez hranic .
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Evropský parlament organizuje evropský summit mládeže pod názvem „Nulové hranice“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden