Skvělý projev z europarlamentu, v němž se europoslanec opřel do EU i satanské agendy WEF
RSS

Skvělý projev z europarlamentu, v němž se europoslanec opřel do EU i satanské agendy WEF

Přiznám se, že většině politiků příliš nevěřím. Pokud pak mají u mne nějací politici důvěru, tak jedině ti, kteří se nebojí nahlas říkat pravdu. Takové však najdete spíš v zahraničí.
Jednou ze zemí, kde se lidé nebojí podobné politiky volit, je Holandsko, kde mají v parlamentu dokonce dvě politické strany, které požadují odchod z EU. Zastoupení má jedna z těchto stran i v EP,  kde jeden z europoslanců vystoupil se skvělým p roslovem. 
V proslovu se vyjadřuje k návrhu, podle něhož by měla EU vybírat daně stejně jako členské státy:
„Evropská komise chce mít možnost vybírat daně stejně jako členské státy. Daně, které společnosti přenášejí na občany,“ řekl v Evropském parlamentu poslanec FVD Marcel de Graaff  .
„A co s těmito penězi dělá komise? Tyto peníze dává velkým farmaceutickým společnostem v obskurních miliardových obchodech, které vyzařují jasný střet zájmů,“ řekl De Graaff.
„Tyto peníze dává nadacím, které platí pašerákům lidí za nelegální přivádění migrantů. A tyto peníze dává Ukrajině, kde mizí v kapsách zkorumpovaných podnikatelů a politiků, až do Spojených států,“ pokračoval europoslanec. „Protože velký bratr musí také dostat svůj díl.“
„Dává tyto peníze IT společnostem, aby vykonávaly úplnou kontrolu prostřednictvím digitálních peněžních systémů,“ řekl De Graaff.
„A tato Evropská komise tak obyčejnému člověku bere práci, jeho majetek a svobodu,“ upozornil europoslanec. „Jediná naděje občanů spočívá v jejich vlastním státě, ve vlasteneckých politicích bojujících proti této satanské agendě WEF. Tento návrh musí okamžitě jít do koše.“
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Skvělý projev z europarlamentu, v němž se europoslanec opřel do EU i satanské agendy WEF se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden