MAP 1508 Brusel – Luciferův plán schválen! Novými poplatky LULUCF budou biti hlavně Češi a Slováci!
RSS

MAP 1508 Brusel – Luciferův plán schválen! Novými poplatky LULUCF budou biti hlavně Češi a Slováci!

Plyn a Elektřina jsou v Evropě drahé, protože z nich Brusel vybírá tzv. poplatky CO2! S těmi potom kšeftují tzv. energo-šmejdi, aby na nich vydělali miliardy, a plyn i elektřinu lidem řádně zdražili.

Ve čtvrtek 11. listopadu se vlády zemí EU (Fiala i Heger) dohodly, že poplatky CO2 se nyní budou vybírat i ze dřeva, a z potravin! A že se s poplatky za dřevo i jídlo bude kšeftovat na burze úplně stejně, jako se už kšeftuje s poplatky za elektřinu a plyn! Česko i Slovensko, které se dobře staraly o své lesy, budou podle nařízení LULUCF zatíženy dodatečnými poplatky, zatím co země, které si své lesy v minulosti vykácely, (typicky Holandsko, Irsko a Dánsko), získaly povolenky zadarmo, aby je mohly prodávat!
Dohodu o tzv. Luciferově plánu v Bruselu vychvaloval hlavně český ministr životního prostředí Marián Jurečka (KDÚ-ČSL), a  Brusel ho za to odměnil čestnou fotografií a citací v tiskové zprávě o schválení nařízení LULUCF !
Podle nařízení LULUCF musí Česko odstranit 1,228 milionu tun CO2,  které vyprodukují čeští lesníci a zemědělci při péči o lesy a o půdu. Slovensko musí dokonce odstranit 6,821 milionu tun CO2, asi proto, že má větší lesy než Česko! Naopak zemědělci a lesníci v Holandsku dostali za úkol navíc vyrobit 4,523 milionů tun CO2! Miniaturní Dánové dokonce 5,338 milionů tun! A Irové 3,728 milionu!
Podle nařízení LULUCF budou tzv. odebírací poplatky volně obchodovatelné. Typicky Holanďané, kteří dostali  4,523 milionu tun odebíracích poplatků CO2 zadarmo, je budou moci prodat Slovákům, kteří buď musí přestat těžit dřevo a obhospodařovat půdu, aby ušetřili 6,821 milionu tun CO2, a nebo si budou muset od nových leso-šmejdů a země-šmejdů potřebné povolenky na burze za tzv. tržní cenu od Holanďanů nakoupit.
Z neštěstí pro Čechy a Slováky, kterým zdraží domácí dřevo i potraviny, se krom fialového lidojeda Jurečky, radoval hlavně šílený bruselský komisař Franz Timmermans. (Nějakou náhodou Holanďan!?) Timmermans po schválení Luciferova plánu na likvidaci východoevropského zemědělství a lesnictví poplatky LULUCF, oznámil 11. listopadu, že:  Dnes schválené nařízení otevře cestu k ještě vyšším klimatickým cílům !  Komisař Timmermans se netají tím , že hodlá v Evropě brzy zakázat používání hnojiv, a že válku na Ukrajině považuje za historickou příležitost k odstranění tepelných, plynových a jaderných elektráren z Evropského kontinentu.  Také je znám tím, že bruselské dotace přiděluje jen západním zemím. (Třeba  v tomto jeho dotačním souboru  nezískalo Česko, Slovensko ani Maďarsko ani korunu dotací. Zato koncern Arcelor Mittal dostal štědré dotace na pokračování výroby oceli v těch nejstarších a nej-ne-ekologičtějších ocelárnách ve Francii a Itálii.) (Více  viz MAP 1046 )  Timmermans dokonce v květnu letošního roku prosazoval , aby EU nařídila, aby Evropané přestali prát své oblečení, protože je to energeticky náročné, a místo toho, aby své oblečení přes noc větrali na čerstvém vzduchu.
Cílem plánu LULUCF je zdražit produkci dřeva i potravin v Česku i na Slovensku, a urvat pro západní firmy další část našeho trhu. Jako příklad mohou sloužit tzv. dřevěné pelety na vytápění.  Jakmile dojde opatřením LULUCF ke zdražení českých a slovenských dřevěných pelet, které se používají podle nařízení Bruselu! v eko-kotelnách na vytápění některých malých sídlišť, tak se místo nich budou muset dovážet levnější holandské pelety, a zejména pak pelety vyrobené ze dřeva kácených pralesů, a dovážené do Evropy loděmi. Clo z těchto pralesních pelet se bude vybírat  v holandských přístavech, a bude společným majetkem Bruselu a Holandska, ačkoli se pelety budou spalovat v Česku.  Češi a Slováci pak za pralesní pelety budou ještě do Bruselu platit tzv. vyrovnávací poplatek! Není tak divu,  že už teď některá sídliště , která se podle nařízení Bruselu v minulosti napojila na vytápění peletami, už nyní nedokáží za teplo ani zaplatit. Do propagace vytápění peletami se v  minulosti zapojily i tyto překvapivé celebrity .
Než aby měli Češi a Slováci teplo v bytech, nechá raději Brusel naše lesy sežrat lýkožroutem! Ostatně právě proto soudím, že Bruxelae musí být zničeno, ještě dřív než zničí naše lesnictví a zemědělství. Nejlepší způsob, jak proti Bruxeale nyní protestovat, je asi přijít na tuhle demonstraci, kterou organizují určitě dobří lidé. Pár z nich dokonce znám:

 
 

Zdroj



Nejčtenější za týden