Na vakcinované teď připadá většina úmrtí na COVID
RSS

Na vakcinované teď připadá většina úmrtí na COVID

V dnešním The Washington Post se objevilo pozoruhodné přiznání:
„Většina Američanů umírajících na koronavirus dostala nejméně primární série vakcín.“
Poslední data ukazují, že v srpnu 2022 58 % úmrtí na COVID-19 byli lidé, kteří byli vakcinováni nebo s posilovacími dávkami. Na základě minulých čísel a současných trendů můžeme rozumně odhadovat, že počty úmrtí vakcinovaných i s posilovací dávkou na COVID-19 jen porostou. (V září 2021 obnášeli vakcinovaní 23 % úmrtí na COVID-19, v lednu a únoru 2022 bylo 42 % vakcinovaných.)
Takhle to vypadá, když se hrnete do neúčinných a nebezpečných vakcín.
FDA slibuje pro vakcíny Pfizer 91% účinnost a 93% pro vakcíny Moderna, což je vždy založeno na nadějích, nikoliv na datech. Takže to se sliby bezpečnosti také tak dopadlo. V době oficiálního schválení neměly ani Pfizer ani Moderna žádný typ čísel o dlouhodobé účinnosti. Jejich testy byly zamořeny nezaslepenými účastníky a jejich studie bezpečnosti teprve „probíhají“.
Nyní už vidíme čísla o účinnosti po měsících očkování. Je to pandemie vakcinovaných. S posílením? Je to ve prospěch zdravotního establishmentu a farmaceutických společností, neboť maskují skutečné problémy s vakcínami na dvě injekce.
I při těchto číslech odcházející Anthony Fauci nadále vyzývá k injekcím s prohlášeními, že „data s převahou ukazují účinnost vakcín.“

Fauci: "If you look at the striking data, overwhelmingly show the effectiveness of vaccines…" pic.twitter.com/NNqzMmi8ia — The Post Millennial (@TPostMillennial) November 22, 2022 Je to ten samý člověk, co požadoval zavření škol, vložil se do voleb 2020 kritikou reakcí Trumpa na COVID-19, zatímco poklonkoval Číně a kritizoval guvernéra Rona DeSantise za opětovné otevření škol na Floridě.
A to všechno spolu s tím, jak Fauci veřejnosti lhal o původu COVID-19. V květnu 2020 říkal National Geographic, že COVID-19 „by nemohl být umělý nebo být záměrně manipulován.“
To, co nám neřekl, bylo, že on a klienti americké vlády sabotovali a dusili výzkum a vyhledávání faktů k teorii úniku z laboratoře. O čem nemluvil, byla vnitřní komunikace mezi ním a Francisem Collinsem a Jeremy Farrarem odhalená přes požadavek FOIA Jimmym Tobiase, kde se diskutovalo „o náhodných laboratorních únicích u zvířat“ a o tom, jakým byla Wuhanská laboratoř „Divokým Západem“ a proč je únik z laboratoře dost vážně možný.

Možná se dovíme pravdu, až se Republikáni dostanou k moci. Fauci sice slíbil spolupráci, ale ujistil, že bude i nadále slizounským malým doktůrkem. Pak je tu žaloba proti Bidenově administrativě, kde byl dnes Fauci uveden. Je o dost těžší vytáčet se z otázek protřelých prokurátorů, kteří vás mají osm hodin.
Každopádně zítra u večeře na díkuvzdání, až se budete rozmýšlet o své modlitbě a pokukovat po krocanovi, vzneste obzvláště srdečné poděkování za tohoto malého megalomaniaka, jehož přítomnost už dále pro veřejnost nebude kletbou.
BY TYLER DURDEN
FRIDAY, NOV 25, 2022 – 06:40 PM
Authored by Techno Fog via The Reactionary  (emphasis ours),

http://reformy.cz/smrtnost-z-mrna-vakcin-na-covid-je-21krat-vyssi-nez-u-jinych-vakcin-uvadi-data-institutu-paula-ehrlicha/

http://reformy.cz/vedci-ted-potvrzuji-ze-mrna-vakciny-vytvari-vuci-omikronu-negativni-ucinnost/

Zdroj: https://www.zerohedge.com/covid-19/vaccinated-now-account-majority-covid-deaths


Nejčtenější za týden