Ukázalo se, že za útoky Trudeaua proti protestujícím kamioňákům stál Joe Biden
RSS

Ukázalo se, že za útoky Trudeaua proti protestujícím kamioňákům stál Joe Biden

Jistě si i vy pamatujete na protesty kanadských kamioňáků, kteří se vzepřeli zločinecké politice loutky WEF Trudeaua. Jenže tato loutka (stejně jako všechny ostatní, včetně těch našich) jen poslouchá příkazy svých loutkovodičů.
Všichni dnes víme, že covidismus měl pouze ověřit, jak dalece jsou masy ovladatelné. A ke své potěše globalisté zjistili, že většinová masa je skutečně velmi lehce ovladatelná, neboť oddaně věří jejich loutkám, jejichž ústy tak ve skutečnosti hovořili ti, kdo celý podvod organizovali.
V některých zemích byl ovšem odpor větší než jinde. Jednalo se o země, kde se lidé začínají probouzet, k nimž patří i Kanada – nebo alespoň některé její části. Právě na příkladu níže můžeme názorně vidět, jak loutky v koloniích ovládáných US Deep state oddaně poslouchají a plní zadané instrukce.
Když Justin Trudeau zastavil velkolepý kanadský konvoj 3 000 řidičů „svobodných“ kamionů, kteří se stavěli proti kanadským nařízením o očkování proti covidu, většina z nich byla zděšena tyranskými kroky podniknutými k jeho zastavení. Koneckonců, tou zemí byla Kanada, ne Kuba.
Castrův syn se 14. února odvolal na kanadský zákon o mimořádných událostech, který využil proti „Konvoji svobody 2022“. Zmrazil bankovní účty řidičů řidičů kamionů, uvěznil  vůdce protestů, uzavřel účet GoFundMe pro řidiče kamionů, zakázal cestování na protesty, které přilákaly 15 000 lidí, zrušil rodičovská práva řidičů kamionů na jejich vlastní děti a vyvlastnil jejich kamiony.
To vše kvůli pokojnému protestu řidičů kamionů proti povinnému očkování.
Víme, že to bylo pobuřující. Ale teď, když je Trudeau předvolán do kanadského parlamentu, aby svědčil o tom, co si sakra myslel, že dělá, rozkřiklo se, kdo ve skutečnosti rozhodoval, tedy kdo ve skutečnosti řídil toto šílenství:
Podle New York Post :

Nejvyšší představitelé Bidenovy administrativy tlačili na své kanadské protějšky, aby během lednových protestů tvrdě potrestali řidiče kamionů blokující části severní hranice Spojených států.

Veřejné vyšetřování rozhodnutí kanadské vlády použít nouzové pravomoci k tvrdému potrestání protestujících „Konvoje svobody“ ve čtvrtek odhalilo, že Washington uskutečnil několik zběsilých telefonátů do Ottawy ve snaze otevřít ucpané zásobovací trasy.

„Jsou velmi, velmi, velmi znepokojeni,“ napsala kanadská ministryně financí Chrystia Freelandová v e-mailu svým zaměstnancům po telefonátu ředitele Národní ekonomické rady Bílého domu Briana Deeseho z 10. února.


„Pokud se to nevyřeší v příštích 12 hodinách, všechny jejich továrny na severovýchodě budou uzavřeny,“ pokračovala Freelandová ve svém e-mailu.
Ministr dopravy Pete Buttigieg telefonoval svému kanadskému protějšku, ministru dopravy Omaru Alghabrovi, ve stejný den, kdy Deese volal Freelandové, a Buttigieg tlačil na Alghabru ohledně kanadského „plánu vyřešit“ protesty. Alghabra komisi řekl, že Buttigieg telefonát inicioval, a že interakce byla „neobvyklá“.


Takže když se zeptáme, co americký ministr dopravy Pete Buttigieg vlastně dělá za práci, dozvíme se, že je to tento druh vměšování do vnitřních záležitostí jiné země, což upřímně řečeno, musí být nezákonné. Bidenův Bílý dům byl stínovou rukou v zákulisí, která tlačila na slabého a neúspěšného Trudeaua, aby zastavil tento protest kamionů všemi dostupnými prostředky. Jinak bude zle.
A nešlo jen o  spiknutí zlomyslných poradců Bílého domu. Sám Joe Biden byl přímo zapojen do nátlaku Trudeaua na řidiče kamionů, když mu zavolal tři dny předtím, než Trudeau uplatnil svůj „zákon o mimořádných událostech“. Joe Biden údajně hrozil protekcionistickými opatřeními. Takže to, co jsme viděli, bylo, že Joe luskl prsty a Trudeau přiběhl a poslechl ho.
Překvapuje někoho, že za tímto nehorázným zneužíváním moci stojí Joe Biden? Už víme, že zneužívá moc v USA. Nyní se zdá, že se vydal i do zahraničí. Děsivé je, že pokud by Joe byl mužem, který zajistí, aby Kanada podnikla drakonické akce proti mírumilovným řidičům kamionů, co je Joe schopen udělat proti lidem ve Státech?
Joe si na tyhle věci zvykl a je s nimi spokojený. Co je schopen ještě udělat? A jaké další zahraniční a domácí svinstvo, o kterém nevíme, udělal? Bidenův telefonát a výhrůžky jeho poradců vedly k obrovskému porušování lidských práv v Kanadě.
Možná by měl být Joe Biden předvolán, aby svědčil před kanadským parlamentem – a také před nastupujícím americkým Kongresem.
Tolik zprávy z USA. Připomínám, že vzhledem k tomu, že Sněmovnu reprezentantů získali po posledních volbách republikáni, mělo by dojít k vyšetřování zločinů nejen Joe Bidena, ale také jeho syna Huntera. Důkazů na to, aby šli oba na zbytek života do vězení, je díky notebooku Huntera Bidena dostatek…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Ukázalo se, že za útoky Trudeaua proti protestujícím kamioňákům stál Joe Biden se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden