VIDEO: Azylový systém Evropské unie selhal! Premiéři Rakouska, Srbska a Maďarska už nebudou spoléhat na Evropskou komisi a podepsali v Bělehradě vlastní trilaterální pakt o ochraně evropského prostoru před migranty z Afriky a z Blízkého východu! Srbové sp
RSS

VIDEO: Azylový systém Evropské unie selhal! Premiéři Rakouska, Srbska a Maďarska už nebudou spoléhat na Evropskou komisi a podepsali v Bělehradě vlastní trilaterální pakt o ochraně evropského prostoru před migranty z Afriky a z Blízkého východu! Srbové sp

VIDEO: Azylový systém Evropské unie selhal! Premiéři Rakouska, Srbska a Maďarska už nebudou spoléhat na Evropskou komisi a podepsali v Bělehradě vlastní trilaterální pakt o ochraně evropského prostoru před migranty z Afriky a z Blízkého východu! Srbové společně s Maďary jen tento rok zadrželi 250 000 migrantů, kteří se hrnuli do Evropy, zatímco pozornost médií byla fixována na válku na Ukrajině! Berlín má podezření, že za paktem stojí Washington! A v Německu začal proces na vyzdvižení Angely Merkel zpátky do funkce kancléřky, stojí za tím německý svaz průmyslu!
Již před více než týdnem 16. listopadu došlo v Bělehradě v Srbsku k zásadnímu podpisu trilaterálního paktu o ochraně evropských hranic před migrací z Afriky a Blízkého východu. Premiéři Rakouska, Srbska a Maďarska ve složení Karl Nehammer, Aleksandar Vučić a Viktor Orbán podepsali dohodu o ochraně hranic před migrací a rakouský premiér v projevu prohlásil, že azylový systém Evropské unie selhal. Všechny tři země přitom ve spolupráci jen tento rok zadržely na svých hranicích přes 250 000 migrantů, převážně z Afriky, ze zemí Magrebu a z Blízkého východu. Zatímco pozornost lidí v Evropě je hypnoticky upoutána na válku na Ukrajině a na postavu Kokainského, tak mezitím ve skutečnosti chtěli globalisté islamizovat a doslova “načerno” etnicky obarvit celou Evropu, aby už nebylo cesty zpátky!
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v1upbu8","div":"rumble_v1upbu8"});
Pamatujte, že žádná krize nesmí přijít nazmar a kde globalisté skáčou, tam obyčejní lidé pláčou! Válka na Ukrajině je dokonalým nástrojem na odvedení pozornosti evropské veřejnosti a médií od smrtelné hrozby migračního překreslení evropského genomu africkým a asijským genomem. Vysoká porodnost těchto migrantů je doslova závratná. Každý migrant se v Evropě rozmnoží o další 2 potomky každých 10 let v průměru.
To je statistický průměr, který patří v Německu mezi přísně utajované statistické údaje, které se úzkostlivě tají. Vysoká porodnost vede k tomu, že stačí relativně malý objem migrace k tomu, aby za krátký čas zhruba 20 let došlo k překročení Arabského rovníku v dané oblasti, v daném regionu či lokalitě. Hlavním cílem této migrace je přitom indukce chudnutí do rozvinuté západní společnosti, která je nezbytná k procesu Velkého Resetu a zavedení nepodmíněného příjmu, digitální ekonomiky a bezhotovostní společnosti.
Překročení Arabského rovníku v mnoha metropolích Evropy vnáší do rozvinuté společnosti chudobu a rozvrat
S příchodem migrantů do Evropy se urychluje chudoba západní populace, což je nejlépe vidět ve Francii, kde po importu Afričanů a Arabů od 60. let minulého století došlo ke vzniku ostře segregované společnosti, která je vůči sobě v nepřátelském až vražedném postavení . Mladí Arabové a Afričané přebírají od rodičů arabské zvyky a tradice a nikoliv francouzské. Vznikají ghetta a no-go zóny, ve kterých je pro francouzské policisty tak nebezpečné prostředí, že je doporučeno se těmto arabským a africkým zónám ve francouzských metropolích vyhýbat. Jenže, ono nikdy nešlo o migraci.
Karl Nehammer, Aleksandar Vučić a Viktor Orbán Tím hlavním projevem importu migrantů je zchudnutí místních Francouzů. Všude, kde jsou migranti, padají ceny nemovitostí, Francouzi se stěhují pryč a utíkají. Zavírají obchody, živnosti a podniky. Je to podobné jako s nepřizpůsobivými etniky. Když se přistěhují do ulice, začnou ceny nemovitostí v lokalitě brutálně letět dolů. Na ulicích už není bezpečno, vysoká nezaměstnanost, kriminalita. Jenže, toto se týká v ČR jen vybraných ulic a malých lokalit ve vybraných městech. Jenže v západních zemích se toto týká celých metropolí, celých regionů.
Migrace způsobuje indukci chudoby do rozvinuté západní společnosti
Důsledkem těchto procesů je indukce chudoby do celé společnosti, protože klesá tržní síla, zvyšuje se nezaměstnanost a dochází k vytváření lokalit a celých zchudlých metropolí , které mají natolik překreslené demografické složení, že ekonomický výkon lokality začne padat a hroutit se sám do sebe. Zavírají podniky, zavírají obchody, soukromé businessy, původní domorodci utíkají pryč a dochází k destrukci celých lokálních ekonomických celků, které se transformují do zchudlých ghett, kde sice funguje obchod a trh, ale pouze trh s chudobou.
Kancléř Rakouska Karl Nehammer Tohle se netýká už jen Francie, ale už i Itálie, Holandska a Dánska, zatímco Německo a Švédsko tento kolaps maskují obrovskými dotacemi do lokalit s migranty, takže to zatím není vidět, že je někde problém, pokud se díváte na věc jen povrchově. Ale vidíte už zcela normálně mládež posedávat po ulicích, gangy obchodující prakticky s čímkoliv, pouze zatím nezačaly na ulicích hořet auta, i když ve Švédsku již ano, protože tam se migranti dostali přes Arabský rovník již někdy před 10 lety a nyní přebírají kontrolu nad celými švédskými městy.
Masivní arabská a africká migrace má v Evropě indukovat chudobu do rozvinuté ekonomiky stejně, jako to dělá mamutí inflace
Indukci chudoby, aby se lidé stali závislými na univerzálním základním příjmu a tím pádem na režimu, je možné provést několika způsoby a globalisté je všechny používají. Kromě indukce chudoby prostřednictvím migrace Afričanů a Arabů je to hlavně mamutí inflace, která okrádá západní obyvatelstvo o veškeré životní úspory a enormně zdražuje zboží a služby , takže západní populace začíná enormně a dramaticky chudnout. Dalším nástrojem pro chudnutí jsou pandemie a lockdowny, které likvidují malé živnosti a služby.
Pamatujete, jak během covidové pandemie zločinné vlády schválně a úmyslně pozavíraly všechny obchůdky, živnosti, restaurace a služby? Ale koho nezavřeli, to byla nadnárodní nákupní centra s potravinami, hypermarkety a supermarkety a nezavřely ani nadnárodní online nákupní platformy, které díky zavřeným malým obchodům získaly monopol na nákup veškerého zboží, které nešlo koupit v potravinových supermarketech. Tímto došlo k likvidaci malých podnikatelů a zaměstnavatelů.
Protesty v Paříži jako důsledek sociálního rozvratu státu v důsledku nezvládané migrační otázky ve francouzských městech Další formou indukce chudoby je automatizace a zvyšování zbytnosti lidské pracovní síly. Ze supermarketů mizí kasy s živou pokladní a objevují se automatizované samoobslužné platební systémy. Lidská pracovní síla je nahrazována roboty, automaty a autonomními systémy. Toto všechno jsou nástroje globalistů na indukci chudnutí populace, ktera najednou zjišťuje, že nebude mít peníze na elektřinu, dříve měla.
Nebuda mít peníze na teplo a plyn. Dříve měla. Nebude mít peníze na benzín a hlavně naftu. Dříve měla. Nebude mít peníze na extrémně drahé živočišné maso. Dříve měla. Nebude mít práci, protože ani podniky nebudou mít peníze na drahou elektřinu a plyn pro zachování provozu. To povede k nezaměstnanosti. A ta povede k chudobě. Všechno toto je spojeno dohromady, a spolu s mamutí migrací Afričanů a Arabů vede k indukci globálního chudnutí celé západní populace.
Trojice premiérů se vzbouřila proti Evropské komisi a podepsali pakt o vlastní ochraně hranic před migranty
Není proto divu, že premiéři tří zemí podepsali vlastní pakt o ochraně hranic před migranty. Jenže Berlín je přesvědčen, že za tímto paktem stojí ve skutečnosti Washington, protože odpor proti migraci v Evropě je úzce navázaný jako udička amerických neoconů na vznik projektu Trojmoří. Když evropští politici mluví proti migraci, vždycky jsou zatím někde vzadu Američané a jejich mocenská lobby v Evropě.
Všichni tito politici, kteří se postaví proti Bruselu, musí mít za sebou jinou silnou moc. Sami o sobě tito politici proti Bruselu by jen těžko vystupovali. To platí především u premiérů Srbska a Rakouska, kde je politický postoj k EU na jedné straně kritický a na straně druhé servilní, viz. nátlaková dohoda mezi Bělehradem a kosovskou separatistickou vládou v Prištině o tom, že Srbsko přestane Srbům na Kosovu vydávat srbské SPZ značky na auta a Priština přestane Srby na Kosovu nutit do výměny značek za kosovské.
Aleksandar Vučić Aleksandar Vučić o dohodě z tohoto týdne prohlásil [ 1 ] , že s ní není spokojen, a že může přinést v blízké době problémy, ale přesto dohodu v Bruselu podepsal pod dozorem bruselského ministra zahraničí Seppa Borrella. Přišel befel z Bruselu a Vučić musel podepsat, hotovo a vymalováno. V tomto ohledu je Viktor Orbán mnohem odolnější a na Bruselu nezávislejší, jenže pravda je taková, že za jeho odporem vůči Bruselu stojí fakt, že Budapešť má nadstandardní vztahy s Washingtonem a hlavně s Tel Avivem.
A za Orbánem tak stojí nejen Američané, ale hlavně Izrael. I proto bylo Orbánovi dovoleno vyhnat z Maďarska George Sorose a jeho Středoevropskou univerzitu, protože Orbán měl za sebou podporu Izraele, který Sorošovi nedávno dokonce zakázal vstup do Izraele a premiér  Benjamin Netanyahu o Sorosovi prohlásil, že představuje bezpečnostní hrozbu pro Izrael [ 2 ]. A právě Netanyahu a Orbán mají mimořádně dobré vztahy. Takže logika věci je jasná, že Orbán může Sorose z Maďarska vyhnat a ví, že nedostane nálepku antisemity, protože za Orbánem stojí Izrael.
Angelo Merkel, vrať se! Německý svaz průmyslu v zoufalství z destrukce německého průmyslu Scholzovou vládou chce návrat Mutti do funkce kancléřky
Německo pod vládou Olafa Scholze kolabuje tak moc, že tento víkend unikly informace, že Angela Merkel se chystá na potenciální návrat do politiky a do křesla kancléřky. Ihned proběhl bleskový průzkum [ 3 ], který ukázal, že většina Němců si její návrat nepřeje, ale tentýž průzkum potvrdil, že Angela vedla Německo lépe než Olaf Scholz . Za iniciativou na restart Angely Merkel stojí podle informací německý svaz průmyslu, který je zoufalý z politiky Olafa Scholze a z odříznutí Německa od levných ruských surovin. Angela by to nedovolila, je všeobecný názor mezi šéfy německých fabrik a pokud bude situace s pádem německého průmyslu pokračovat, krize se prohloubí, bude zaděláno na návrat Angely tak jako tak, průzkum neprůzkum.
Angela Merkel Němci postupně zjistí, že každý další kancléř je vlastně větší a větší diletant a destruktor německého blahobytu, takže Němci začnou chtít proces recyklace starých politiků. Však klidně může dojít i na recyklaci Gerharda Schrödera z SPD, který by nahradil právě neschopného Olafa Scholze. To by ovšem nastalo boží dopuštění, protože Gerhard Schröder je bývalý předseda rusko-německého konsorcia Nord Stream AG a mluví se o něm jako o Putinovu kancléři.
Každopádně proces politické recyklace čeká v blízké době i ČR a rovněž i Slovensko. A s nimi i další země. Lidé budou volit a chtít zpátky staré politiky, protože ti noví jsou zlí, neschopní anebo dokonce všehoschopní.  Neuvědomují si, že ale předchozí staří politici byli předskokany tohoto zla, které je teď už jenom prohlubováno a rozvíjeno. V tomto procesu ale platí, že čím více válka na Ukrajině odvádí pozornost od migrace, tím větší hrozba střetu konceptů EU a Trojmoří bude nastávat. A tím hlavním střetem bude znovu otázka migrace.
-VK-
Šéfredaktor AE News
S námi čtete, s námi objevujete
Vážení čtenáři Aeronetu, pokud se vám líbí naše investigativní žurnalistika a komplexní analýzy, které pro Vás už 8. rokem děláme, pokud se vám líbí naše články, videa, překlady videí a pravidelné páteční pořady na SVCS, a chcete-li, abychom vám i nadále mohli přinášet nové informace a politické analýzy a komentáře, přispějte prosím jakoukoliv sumou v závěru tohoto měsíce na naší obvyklé darovací stránce  zde , ale pouze v případě, že si to můžete dovolit, tedy podle svých možností. Každý příspěvek má smysl, každý se počítá, malý i velký. Zatím jsme vysbírali jen cca.  60%  z cílové sumy a  do konce měsíce zbývají 3 dny . Přispět můžete bankovním převodem, PayPalem, kryptoměnami Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum a Monero, a poštovní složenkou na účet. Naše práce může pokračovat jedině s Vaší podporou, jinak to není možné a nemělo by to ani smysl, protože podpora musí být oboustranná.  Náš server je tu pro vás. Za Vaši podporu a pomoc předem děkujeme!


Nejčtenější za týden