Velká Británie: Do davu nakupujících na vánočním trhu vjelo auto
RSS

Velká Británie: Do davu nakupujících na vánočním trhu vjelo auto

Vánoční trhy jsou již roky lákadlem pro džihádisty, kteří se ve snaze získat u Alláha prominentní místo snaží útočit na káfiry. Lze si tedy celkem lehce domyslet i to, kdo asi stojí za včerejším útokem v zemi, která stále rychleji spěje cestou vstříc budoucímu chalífátu.
Ve Velké Británii je již nejčastějším jménem u novorozených dětí Mohamed a i ty nejstřízlivější odhady říkají, že muslimové budou mít většinu nejpozději v roce 2066. Můj skromný odhad je ovšem poněkud jiný, při současném stavu „vítání“ to tipuji o nějakých 20 let dřív.
Tři muži byli zatčeni poté, co včera odpoledne na vánočním trhu v Congletonu vjelo do davu auto. Stovky nakupujících a chodců byly venku a slavily, když došlo k incidentu.
Očití svědci na místě řekli, že když Volkswagen Golf vjel do davu, jel  rychlostí nejméně 50 mil za hodinu. Dodali, že slyšeli skřípání pneumatik a křik lidí.
Naštěstí nebyl nikdo zraněn, potvrdila policie. Auto bylo nalezeno opuštěné o chvíli později a policisté zůstali na místě, aby uklidnili veřejnost.
Mluvčí policie v Congletonu řekl: „Tři lidé byli zatčeni po incidentu v centru města Congleton dnes odpoledne. Došlo k němu krátce po 16. hodině a jednalo se o stříbrný Volkswagen Golf, který odbočil na pěší zónu Bridge Street, kde se trh konal, což vyvolalo poplach u nakupujících a obyvatel.“
„Naštěstí nebyl při incidentu nikdo zraněn. Auto bylo nalezeno opuštěné o chvíli později. Tři muži byli zatčeni a jsou ve vazbě. Policisté zůstávají na místě a poskytují velmi viditelnou přítomnost, aby uklidnili lidi.“
Steve Brown, majitel Steve Brown Antiques na High Street, řekl: „Bylo to naprosto hrozné. Po High Street, která je plná stánků a lidí, se řítilo auto. Jsou tu stovky lidí, lidé s dětmi a psy a spousta obchodníků. Musel jet alespoň 50 mil za hodinu. Lidé uskakovali z cesty. Viděl jsem jednu starší paní, která musela uskočit z cesty – je velmi otřesená. Všichni jsme otřeseni.“
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Velká Británie: Do davu nakupujících na vánočním trhu vjelo auto se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden