Černá Hora: Státní televize prezentovala záběry z videohry jako „ukrajinskou válku“ (video)
RSS

Černá Hora: Státní televize prezentovala záběry z videohry jako „ukrajinskou válku“ (video)

Na samém počátku konfliktu na Ukrajině se objevovalo mnoho zmanipulovaných záběrů – ať už staršího data (kolem roku 2014) nebo ze zcela jiných míst planety či záběry z videoher. Podobných manipulací bylo v mainstreamu spousta, přesto jsou stále tato média prezentována jako „nositelé jediné pravdy.“
Po mnoha skandálech tohoto typu již téměř po roce od začátku konfliktu k podobným excesům příliš často nedochází. Problém mají média spíš v tom, jak zastírat zločiny některých neonacistických skupin a nadále je prezentovat jako „hrdiny.“
Ovšem záběrů z konfliktu je nyní tolik, že využití videoher prezentovaných jako bombardování Ukrajiny, již vypadá poněkud bizarně.
Právě takové záběry ovšem použila veřejnoprávní stanice RTCG v Černé Hoře. Opět je vidět kvalita takových státních médií, která se vždy prezentují jako zvlášť seriózní a opakovaně si dovolují názorově opačná média nálepkovat jako „dezinformační.“
Státní televize v Černé Hoře udělala vážnou chybu. Namísto použití obrazového materiálu, který v hojné míře nabízejí mezinárodní tiskové agentury – média spřízněná se Sorosem udržují na Ukrajině stovky korespondentů – padlo v Černé Hoře rozhodnutí použít scény z počítačové hry.
Pokud se sami podíváte na video níže, tak ze scén jasně vyplývá, že to musí být něco takového. To pozná každé dítě, které hraje hry. Experti identifikovali obrázky jako pocházející pravděpodobně ze hry ARMA 3.
Nyní o tom informuje několik regionálních  médií, jako je direktno.rs  . Zpráva se týkala ruských útoků na ukrajinskou energetickou infrastrukturu, které začaly jako odveta po teroristickém útoku na ruský Krymský most a pokračují dodnes.

A vidjite sto cini RTCG, pored milion snimaka iz Ukrajine, koriste video iz igrice hahaahahaha
Mada nista cudno od novog menadzmenta pic.twitter.com/zGqSwT5QxV
— DIDI (@didileja) November 19, 2022

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Černá Hora: Státní televize prezentovala záběry z videohry jako „ukrajinskou válku“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden