Německo: Klimatičtí idioti se tentokrát přilepili k zábradlí při koncertu filharmonie (video)
RSS

Německo: Klimatičtí idioti se tentokrát přilepili k zábradlí při koncertu filharmonie (video)

Není již takřka dne, aby se někde v Evropě nepřilepili klimatičtí šílenci na silnici či na letištní plochu, ale rádi se lepí i v muzeu, galerii, autosalonu či – jako minulý týden – v koncertní síni.
V Německu jsou klimaalarmisté povzbuzováni i vládou a justicí, což je důvod, proč právě tam dochází v poslední době k největšímu počtu podobných akcí. Klimatičtí šílenci velmi dobře ví, že nebudou nijak zásadně potrestáni. Pokud vůbec potrestáni jsou, pak to pro ně není žádný problém, protože pokuty za ně velmi rádi zaplatí jejich mecenáši, kteří se většinou rekrutují z řad amerických miliardářů.
Dva klimatičtí idioti se ve středu večer přilepili k zábradlí v koncertním sále v Hamburku. Protože zábradlí nebylo pevně spojeno se zemí, byli oba idioti bez větších problémů odvedeni. Publikum vše kvitovalo posměšným pískáním a potleskem.

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Německo: Klimatičtí idioti se tentokrát přilepili k zábradlí při koncertu filharmonie (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden