Americké volby jsou fraškou: 11letý počítačový hacker ukázal, jak zvrátit výsledky voleb
RSS

Americké volby jsou fraškou: 11letý počítačový hacker ukázal, jak zvrátit výsledky voleb

A zcela jistě nejde jen o americké volby, podle všeho se manipuluje všude, kde je to zapotřebí, jako aktuálně v Brazílii, kde využívají stejné sčítací stroje.
K manipulacím u amerických voleb nedocházelo jen v roce 2020, kdy bylo nutné umístit na post prezidenta dementní loutku Deep state Joe Bidena, ale k manipulacím docházelo i při nedávných senátních volbách. Všechny průzkumy sice ukazovaly, že by měli jasně zvítězit republikáni, nicméně Senát zůstal ve spárech demokratů.
V průběhu voleb bylo hlášeno mnoho manipulací, které však zřejmě nebudou – podobně jako tomu bylo v roce 2020 – vůbec prošetřeny.
V srpnu 2018 se v Las Vegas konala Defcon, největší světová konference pro počítačové hackery. Během akce se za necelých 10 minut podařilo 11letému chlapci proniknout do počítačů výsledků voleb na Floridě a pozměnit data. Dalších 30 dětí tento kousek zvládlo během půl hodiny.
Organizátoři již dříve varovali politiky, ale soustředěné zpravodajství politických expertů (Národní asociace státních tajemníků) veřejně ujistilo, že elektronické hlasovací přístroje a databáze jsou v bezpečí. 
Od roku 2018 uplynuly čtyři roky, ale tytéž elektronické hlasovací přístroje se ve Spojených státech stále používají. Hackeři se svou misí v Las Vegas ukázali realitu. Záměrem amerických úředníků není chránit volební data.  Záměrem úředníků v USA je učinit data manipulovatelnými.  Tento naprosto nezbytný, nepostradatelný mechanismus je takříkajíc předem naprogramován v logice jejich politického systému.
Představte si, že jste vládcem světa, nebo že se toužíte stát vládcem světa. Zaručené splnění vašeho přání je možné pouze tehdy, pokud eliminujete náhodu. Jednoduchá logika.
Vzhledem k současné politické situaci v západním světě lze tedy předpokládat, že všechny volby jsou zmanipulované. Proč? No, prostě musí být zmanipulované.  Před volbami, během nich nebo po nich. Jinak by systém nemohl vůbec existovat a především by nemohl pokročit ke konečnému cíli absolutní nadvlády nad lidmi. 
Jelikož však zdání demokracie musí být prozatím zachováno, existuje nyní celá plejáda manipulačních mechanismů, které skutečně zaručují požadovaný výsledek. 
Zdaleka se nejedná jen o manipulace při sčítání hlasů, mnohde zcela postačí manipulace mediální nebo – jako v případě USA – také manipulace „povolební.“
Dříve jste šli v USA do volební místnosti, ukázali doklady, vyplnili papír a do několika hodin po uzavření volebních místností byl výsledek znám. V USA ani po týdnu nebyl konečný výsledek jasný. Proč? No, protože čísla jsou samozřejmě zkreslená.
Globalisté chtějí pochopitelně zjistit bod, kdy je demokracie tak mrtvá, že již nelze detekovat její puls. Jak to dělají? Inu, konfrontují lidi s nejabsurdnějšími nápady a nejabsurdnějšími událostmi a nejabsurdnějšími politiky. A pak naslouchají lidem. Protestuje jich většina nebo ne?
Takový příklad najdeme i u posledních amerických voleb do Senátu, kam byl zvolen zcela nekompetentní politik. Jeho zvolení jen ukazuje, že příště mohou na tento post nasadit třeba cvičenou opici a ta bude zvolena také.
Superstar nedávných amerických voleb byl muž jménem John Fetterman. Kromě jeho biografie totální neschopnosti, která je i na americké poměry podivná, a která ho opravdu nepředurčuje k velkým úkolům, je třeba vědět, že tento muž před měsíci prodělal mozkovou mrtvici, která měla značný vliv na jeho intelektuální schopnosti.
V diskusi se svým oponentem potřeboval pomoc speciálního softwaru, který mu na obrazovce vysvětlil, o čem diskuse je. Pokud jste debatu sledovali živě, pak chápete jak absurdní bylo poslat tohoto muže do Senátu zastupovat lid. Ale přesně to se stalo. John Fetterman, který jen s obtížemi dokáže myslet a mluvit, získal 51 % hlasů. Muže řídí jeho žena, bisexuální Brazilka s vazbami na tajnou službu. 
John Fretterman vyhrál „volby“ s 51 % a stal se senátorem Když muž jako Joe Biden může být zvolen prezidentem Spojených států, a když muž jako John Fetterman může být zvolen do amerického Senátu, víte, jaká je takzvaná demokracie v Americe. „Více zdání než skutečnosti“ je hrubé podhodnocení. Voliči se však této frašky nadále účastní.
Otázka: Do jakého extrému dokážou manipulátoři dohnat tuto hru? Neexistuje žádná hranice pro absurditu?
Před volbami Demokratická strana poskytla prezidenta a měla většinu ve Sněmovně reprezentantů i v Senátu. Republikáni očekávali, že vzhledem k ničivé ekonomické a sociální situaci v USA získají většinu v obou komorách. I toto očekávání dávalo smysl, protože jak jinak by se měli lidé ve svém zoufalství bránit nepřízni osudu, když ne volbami?
Vzhledem k bezvýchodnosti faktického stavu museli být manipulátoři připraveni chtě nechtě ke kompromisu, trochu ztratit vliv, ale jen trochu. Bez větších následků. A tak se stalo, že většinu ve Sněmovně reprezentantů nyní tvoří republikáni. Ale ne v Senátu. Republikáni nemohou moc ublížit. Buď jak buď. 
Člověk jako takový nehraje v tomto šíleném systému žádnou roli. Jediná důležitá otázka je: Jak se v důsledku toho pohybují kapitálové toky? 
Bill Gates a vládce Světového ekonomického fóra Klaus Schwab se ve dnech 15. – 16. listopadu 2022 objevili i na setkání 19 nejvýznamnějších průmyslových zemí (plus EU) G20 na Bali.  Otázka: Kdo zvolil Billa Gatese a Klause Schwaba? Nikdo! Co tam dělají? Víte, vládci tohoto světa vám nyní bez ostychu ukazují, kdo  ve skutečnosti světu velí.
Podobná uspořádání vždy existovala. Jediný rozdíl je v tom, že tento rok je rovnováha sil vystavena veřejnosti. Schwab ještě jednou vysvětlil světu svou příšernou angličtinou, kam má směřovat. Ten muž je mimochodem po celém světě přijímán jako státník. Proč? Protože zastupuje finanční elitu, která si ho najala, aby vládl světu podle jejích podmínek.
Je tedy třeba pochopit, že volby dopadají téměř všude přesně tak, jak mají. Manipulace jsou různé, někde se využije těch „správných“ přístrojů, jinde je lid již natolik zmanipulován médii, že dalších manipulací jako v USA již není zapotřebí.
Uvedený systém tak potvrzuje, že světu vládnou korporace, jejichž loutky si lid – mnohdy i zcela dobrovolně – volí. A aby byl výsledek skutečně takový, jaký má být, pak jsou zde jako pojistka přístroje, které zvládne hacknout i 11letý chlapec. Ostatně, nezapomínejte na to, že důležité není jak lid volí, ale kdo hlasy počítá…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 4.8 ] Článek Americké volby jsou fraškou: 11letý počítačový hacker ukázal, jak zvrátit výsledky voleb se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden