Trestní oznámení na premiéra Fialu a min. obrany Černochovou pro přípravu trestného činu genocidium
RSS

Trestní oznámení na premiéra Fialu a min. obrany Černochovou pro přípravu trestného činu genocidium

My, níže podepsaní, plníme tímto zákonnou oznamovací povinnost, neboť jsme se hodnověrným způsobem dověděli, že se na území ČR konají přípravy k páchání trestného činu genocidium dle § 400, odst.3 tr. zák. tím, že se zde připravuje výcvik ukrajinských vojáků, kteří potom budou posláni na téměř jistou smrt ve válce na Ukrajině, kde budou s největší pravděpodobností usmrceni obdobným způsobem, jako se to stalo v případě asi 123.000 ukrajinských vojáků, kteří už v této válce zahynuli (3).
Jedná se tedy dle našeho názoru o systematické a organizované vyvražďování obyvatel Ukrajiny, což se jeví jako naplnění skutkové podstaty trestného činu genocidium, který je nepromlčitelný.

Tento zločin proti lidskosti je obzvláště zavrženíhodný a odporný tím, že má být prováděn za peníze českých daňových poplatníků a ve spolupráci s cizí mocí, tedy s ukrajinskou a  ruskou armádou, která jej dokoná.
Přitom dnes už je téměř každému jasné, že se zde nejedná o obranu Ukrajiny, ale o úmyslné prodlužování a eskalaci tohoto válečného konfliktu, na který doplácejí milióny lidí.
Za hlavní podezřelé si dovolujeme označit tyto osoby:
Petr Fiala, předseda vlády ČR
Jana Černochová, ministryně obrany ČR
 
Odůvodnění
 
Vláda ČR schválila dne 16.11. 2022 výcvik ukrajinských vojáků v Česku.
„Výcvik ukrajinských vojáků v České republice by se měl do konce příštího roku uskutečnit v pěti čtyřtýdenních turnusech, každého se může zúčastnit až 800 vojáků. Na středečním zasedání souhlas s pobytem a výcvikem vojáků vyslovila vláda, oznámila ministryně obrany Jana Černochová (ODS)….
Celkové náklady na výcvik v Česku se odhadují na 975 milionů korun. „ (2)
Počty zabitých ukrajinských vojáků od února 2022 se liší podle různých zdrojů, ale jen nepodstatně. Americký generál Mark Milley jich odhaduje na 100.000, bylo to zveřejněno 10.11.2022 (1).
Zpráva z 13.10.2022 hovoří o vyšších počtech: „ Od začátku zvláštní vojenské operace ruských ozbrojených sil k osvobození Donbasu a demilitarizaci Ukrajiny činily celkové ztráty ukrajinské armády 123 133 vojáků. Takové údaje jsou hlášeny Ministerstvem obrany Ruské federace v odvolání na ukrajinskou armádu.“ (3)
Další zpráva informuje o denních ztrátách ukrajinské armády:
„Na frontě u Lymanu byly dny, kdy Rusové ztratili deset lidí a Ukrajinci dvě sta. Ale je jim to jedno. Opravdu jsou tak bezcitní ohledně ztrát, není to ruská propaganda. A i přes všechny průsery okolo Lymanu postříleli hodně Ukrajinců. Hlavně TOSem (raketomet s termobarickými hlavicemi). Je to absolutně strašlivá zbraň a způsobila velké ztráty útočícím Ukrajincům. T90ky (tanky) se také osvědčily, tedy ty nové, T90M,“ tlumočil slova důstojníka z Lymanu podcaster.“ (4)
Na závěr můžeme citovat z brífingu ruského ministerstva obrany, který vychází každý pracovní den:
25. 11. 2022
„…Nepriateľ bol zastavený delostreleckou paľbou a aktívnymi akciami ruských vojsk a zahnaný späť na pôvodné pozície. Zničených bolo 30 ukrajinských vojakov,…
Straty ozbrojených síl Ukrajiny v tomto smere za deň predstavovali 70 zabitých a zranených ukrajinských vojakov, …
V doneckom smere rozhodné akcie ruských jednotiek pri obci Bachmutskoje odrazili protiútok rotnej taktickej skupiny Ozbrojených síl Ukrajiny. Zlikvidovaných bolo až 60 ukrajinských vojakov,….
V južnodoneckom smere sa nepriateľ pokúsil o protiútok na pozície ruských jednotiek pri obciach Novomichajlovka, Novodoneckoje a Novodarovka v Záporožskej oblasti. Aktívne akcie brániacich sa jednotiek a delostrelecká paľba rozprášili nepriateľa a zahnali ho späť na pôvodné pozície. Zničených bolo viac ako 50 ukrajinských vojakov,….(5)
Na základě těchto skutečností jsme přesvědčeni, že zde jsou důvody k zahájení úkonů trestního řízení směřujících k objasnění a prověření uvedených skutečností. Zároveň tímto žádáme, abychom byli do jednoho měsíce od podání tohoto oznámení vyrozuměni o výsledcích vyšetřování a učiněných opatřeních.

PAVEL DUDR

Prameny:
(1) Rusko i Ukrajina přišly ve válce o 100.000 mužů, míní americký generál Milley (ceskenoviny.cz) (2) https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3544230-kabinet-schvalil-vycvik-ukrajinskych-vojaku-v-cesku-navrh-musi-projit-parlamentem (3) Ministerstvo obrany Ruska ve výzvě ukrajinské armádě: Celkové ztráty ozbrojených sil Ukrajiny činily více než 120 tisíc lidí (topwar.ru)
(4) Nebezpečí? Rusové p rý mají celou novou armádu. Podivné zvěsti | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
(5) Dnešný brífing ruského ministerstva obrany 25. novembra 2022 – CZ24.NEWS

  The post Trestní oznámení na premiéra Fialu a min. obrany Černochovou pro přípravu trestného činu genocidium first appeared on .


Nejčtenější za týden