Děkan z Cambridge je už plně pokrokový, tvrdí, že Ježíš mohl být transgenderový
RSS

Děkan z Cambridge je už plně pokrokový, tvrdí, že Ježíš mohl být transgenderový

Děkan z Cambridge University tvrdí, že Ježíš mohl být klidně transgenderový, na základě vyobrazení nalezeném na malbě ze čtrnáctého století.
Podle  Daily Mail :
Uctívači církevního kultu křičí na děkana Trinity College ‚kacířství‘, protože po tom kázání tvrdícím, že Ježíš mohl být transgenderový, zůstali ‚v slzách‘.
Ale názor, že Ježíš byl transgenderový je podle děkana Dr. Michaela Bannera legitimní, kdy ten vystoupil na obranu tvrzení proneseného při kázání poslední neděli, že Kristus měl ‚trans-tělo‘.
Tento děkan Trinity College Dr. Michale Banner podpořil mladšího výzkumného kolegu Joshua Healtha, který předložil renezanční a středověké malby ukřižování vyobrazující ránu na boku, kterou před kongregací spojil s vagínou.
Ta rána na boku ‚má rozhodně vaginální vzhled,‘ řekl Heath, jehož vedoucím práce na PhD byl bývalý Arcibiskup z Cantenbury Rowan Williams.
Dr. Michael Banner, děkan Trinity College, pak poté, co jeho mladší výzkumný kolega minulou neděli prohlásil, že Kristus měl ‚trans-tělo‘, vystoupil, aby tento názor na transgenderového Ježíše podpořil.
Onen mladý výzkumník použil malbu Jean Malouela zvanou Pieta ze 14. století vyobrazující Svatou trojici, aby na ní svůj objev ilustroval.
‚Na těchto dílech má Kristus současně mužské i ženské tělo, pokud tělo Krista na těchto dílech znamená tělo všech těl, pak je jeho tělo též trans-tělem,‘ tvrdil tento výzkumník.
To jen ukazuje, jak lidé pracující v akademiích jsou buď magoři, nebo předstírají, že jimi jsou, aby si udrželi svou židli.
Tvrzením, že Ježíš byl transgenderový, na základě malby zranění ze čtrnáctého století a braním takového tvrzení vážně se ukazuje, jak až daleko tito lidé zašli.
Kulturní válka skončila a konzervativci ji prohráli. Nastal čas na novou strategii.
Authored by Steve Straub via The Federalist Papers,
BY TYLER DURDEN
MONDAY, NOV 28, 2022 – 11:00 AM
http://reformy.cz/panna-marie-se-naklonovala-a-jezis-byl-transsexual-objevili-v-pokrokovem-svedsku/
http://reformy.cz/katolici-ukradli-pohanske-totemy-posvecene-frantiskem-a-hodili-je-do-reky/
http://reformy.cz/vrcholny-anglikansky-arcibiskup-tvrdi-ze-jezis-byl-cernoch/

Zdroj: https://www.zerohedge.com/political/cambridge-dean-goes-full-woke-claims-jesus-could-have-been-transgender


Nejčtenější za týden