Film s důkazy o zfalšovaných volbách v USA se bude promítat v Europarlamentu
RSS

Film s důkazy o zfalšovaných volbách v USA se bude promítat v Europarlamentu

Nedávno jste si zde mohli přečíst o novém filmu, který byl natočen v USA a nyní se stal doslova kasovním trhákem. Zcela bez nejmenších pochybností dokazuje, že poslední prezidentské volby v USA byly masivně manipulovány a falšovány tak, aby vyhrál kandidát Deep state Biden. Na zajímavé ukázky z filmu jste se mohli podívat zde.
Mnozí z nás tak nějak tušíme, že nejde jen o americké volby, ale manipulováno bylo mnoho voleb po celém světě. Je pravda, že ne každé volby je třeba falšovat tak masivně, jako tomu bylo v USA, nicméně v zemích, kde není většina lidí oddanými voliči slouhů globalistů, se volby manipulují tak, aby vyšly podle zadání. Naposledy se to ukázalo v případě francouzských voleb , kde se manipulace prokázaly záhy po volbách.
V mnoha zemích samozřejmě manipulovat nijak výrazně netřeba. Proč by někdo masivně manipuloval třeba v Německu, Švédsku, Španělsku, Rakousku či u nás? V těchto zemích se kandidáti globalistů volí sami i bez velkých manipulací. V USA však hrozilo další zvolení Trumpa a tomu bylo třeba zabránit.
Nyní právě ty europarlamentní strany, které jako jediné podporovaly v souboji Biden – Trump bývalého prezidenta Trumpa, pořádají v EP promítání filmu o falšování voleb v USA. Připomínám, že právě europoslance této protestní protibruselské frakce pozval Trump svého času do Bílého domu. Jejich podpora je tedy dlouhodobá a vzájemná.
Film   2000 Mules odhaluje, jak levicové organizace využívaly aktivisty k páchání volebních podvodů během prezidentských voleb v USA v roce 2020.
Aktivisté sesbírali hlasovací lístky, vyplnili je a následně vhodili do speciálních schránek. Videozáznamy se objevily prostřednictvím žádostí Wob, které ukazují, že vhazují spoustu hlasovacích lístků do schránek, což je nezákonné.
Ukazuje se, že až 2200 těchto ‚mezků‘ neboli stádních mul, bylo aktivních v pěti státech. Odhaduje se, že tyto muly odevzdaly téměř 400 000 nezákonných hlasů.  Pokud by nebyly nasazeny muly, Trump by snadno vyhrál zejména ve státech, kde nebyl mezi oběma kandidáty propastný rozdíl v počtu příznivců.
Europoslanec Marcel de Graaff (FVD) zajistil promítání filmu v Evropském parlamentu. Stane se tak ve středu 18. května. Speciálním hostem je vůdce FVD Thierry Baudet, který uvádí, že dokument poskytuje nesporné důkazy o obrovských volebních podvodech. Na film musí podle Baudeta reagovat policejní služby, Kongres a Senát.

FVD  píše na svých webových stránkách : „Americký spisovatel a filmař Dinesh D’Souza se rozhodl vyšetřovat, aby dostal pravdu ven. Získal miliony minut videozáznamů z volebních místností a dokonce i telefonní záznamy zúčastněných. Zdá se, že Antifa, zástupci megakorporací a Big tech byly nesporně aktivní ve falšování voleb. 2000 Mules odhaluje podvodné praktiky stojící za prezidentskými volbami.“
Takzvaní „ověřovatelé faktů“ již panikaří (anglicky):

 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden