Brusel: Dva mrtví a tři zranění po včerejších útocích nožem
RSS

Brusel: Dva mrtví a tři zranění po včerejších útocích nožem

Jen za včerejší den došlo v Bruselu hned ke třem útokům nožem. Možná se jednalo o nějaké dozvuky předchozích oslav marockých fotbalových fanoušků, kteří za sebou zejména v některých bruselských čtvrtích zanechali neuvěřitelnou spoušť.
Bruselská policie zasáhla v pondělí kolem 18:30 na Rue de Koninck v Molenbeek-Saint-Jean, potvrdil mluvčí policejní zóny Brusel-západ. Jeden člověk zemřel v boji na nože.  Policejní mluvčí o pachateli neposkytla žádné informace a odkázala novináře na státní zastupitelství.
Ke dvěma dalším útokům nožem došlo na území policejní zóny Brusel-Midi (Anderlecht/Saint a Gilles/Forest). V Anderlechtu, na ulici quai de Veeweyde, byli zraněni tři lidé, potvrdil mluvčí. Útočník je na svobodě. Jeden ze zraněných je podle zdroje blízkého vyšetřování v nebezpečí smrti. Údajně byl bodnut do srdce a ramene.
Je také potvrzeno, že jeden člověk zemřel v důsledku bodné rány na Betlémském náměstí v Saint-Gilles, kde také došlo k útoku nožem. Oběť byla údajně bodnuta do krku. Vyšetřování stále probíhá.
Tolik situace v Bruselu, která jen symbolizuje zkaženost globalistické instituce sídlící v belgické metropoli….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Brusel: Dva mrtví a tři zranění po včerejších útocích nožem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden