Najednou svoboda pro Čínu …?
RSS

Najednou svoboda pro Čínu …?


Proč zpětně přepisovat historii, když můžeme měnit paradigma přímo v reálném čase.



Dva roky poukazujeme na to, co se děje v Číně – jak se tam budují tábory pro covid pozitivní, lidé se bez očkovacího pasu nedostanou k lékaři a umírají doslova na ulici před nemocnicí, nebo lidé umírají hlady ve vlastních domech, kam je vláda zamkne a dveře zatluče, nebo zavaří svářečkou.Nedávno v jednom takovém domě uhořelo množství lidí, kteří prostě nemohli utéct ven.





Tak moc je chránili před „zákeřnou nemocí“, až je zabili – co by dříve bylo zcela sci-fi a nemyslitelné, je dnes obecně přijímaná realita.
Když jsme toto ukazovali, byli to lži, hoaxy a nebo přinejlepším se tomu zastánci covidových opatření smáli, že je to přeci správné a na covid musí být přísnost. Naprosté porušování lidských práv a základních svobod bylo pro smích – už abychom to měli u nás stejně.
A dnes? DOSLOVA TI STEJNÍ – dokonce i ČT se slzou v oku – ukazují, jak se v Číně porušují lidská práva a teď jsou to ale ti „hodní Číňané“ – (přelož si, ti stejní jako předtím, ale už nikoli dezoláti) bojují proti zlému systému a šíleným opatřením…
Zdá se mi, že je to poměrně sofistikovaný EU algoritmus, který hledá v reálném čase vždy většího „nepřítele“ a podle výsledku se pak ohýbá realita. Je to vlastně lepší řešení, než v 1984 v Orwellovi, jak zpětně přepisovat historii…
Je to téměř takový pre-crime, jaký známe z Minority report – nejlépe potrestat zločin a změnit realitu ještě dříve, než se to stane – to je obraz toho nového a správného světa, kam mílovými kroky směřujeme.
(Videa opatření v Číně)





Jan Tománek, blogosvet.cz
The post Najednou svoboda pro Čínu …? first appeared on .


Nejčtenější za týden