2 miliony migrantů se přes noc stanou občany, Německo znásobuje úsilí o velkou výměnu obyvatel
RSS

2 miliony migrantů se přes noc stanou občany, Německo znásobuje úsilí o velkou výměnu obyvatel

Nový německý zákon o občanství radikálně Německo transformuje na generace.
Německo se blíží k úplnému přetvoření zákonů o občanství a imigraci, na jejichž základě by se 2 miliony imigrantů staly přes noc občany, když jak ministryně vnitra Nancy Faeser, tak kancléř Olaf Scholz, oba Sociální demokraté (SPD), s tímto svým plánem pokračují, ač se země potýká s krizí, při níž jen za rok 2022 přišlo 1,2 milionu migrantů.
Nový zákon obsahuje řadu radikálních změn, které změní na generace demografii a politickou budoucnost Německa.
Ty níže uvedené změny už kritizovali nejen konzervativci, ale i liberální Svobodní demokraté (FDP), kteří jsou v této levicové vládě koaličním partnerem. Sloupkař Junge Freiheit Michael Paulwitz o navržených změnách píše: „Z osvědčení o občanství, tj. z dokumentu, který je jedním z nejvytouženějších na světě a zároveň nejobtížněji získatelných, se v Německu stane snadno dosažitelná veteš na prodej ‚ve vetešnictví‘.“
Dále píše, že „Spolkové ministerstvo vnitra neplánuje nic jiného a nic menšího než puč shora proti Základnímu suverénnímu německému zákonu, že je státem lidu. Složení německého obyvatelstva se radikálně přetvoří a ve skutečnosti bude nahrazeno náhodně namíchanou populací. Samozřejmě, že se na to lidí nikdo neptal, stejně jako na všechny ostatní předchozí podstatné změny.“
Kratší lhůta k získání občanství
V současnosti musí cizinci, aby získali občanství, ve většině případů v Německu žít osm let, ale nový zákon by to pro naturalizaci zkrátil na pět. Ve výjimečných případech by zákon migrantům umožnil získat občanství po pouhých třech letech pro ty, co prokáží dostatečné jazykové dovednosti a profesionální nebo akademické úspěchy.
Bezprostřední výsledek tohoto nového zákona by, bylo to, že by přibližně 2 miliony migrantů, z nichž je mnoho Syřanů spolu s dalšími ze Středního východu a z Afriky, kteří přišli v letech 2015 a 2016, získaly občanství přes noc i se svými dětmi.
Automatické občanství pro děti
Spolkové ministerstvo vnitra také plánuje, že dětští migranti automaticky obdrží německé občanství, pokud měl jeden jeho rodič „zákonný pobyt“ v Německu po dobu pěti let.
Dvojí občanství
Reforma by také znamenala konec povinnosti vyžadující, aby se němečtí občané zřekli jiných svých občanství. V důsledku toho v Německu vznikne nový režim z duálního občanství.
Snadnější jazykové požadavky pro seniory
Pro migranty staré 67 a více let se jazykové požadavky „zjednoduší“ a už nebudou muset mít písemný test, aby prokázali dostatečné jazykové schopnosti; místo toho budou muset prokázat jen svou „schopnost komunikovat ústně“.
Nejvíce šokující je, že pro ty, kdo jsou negramotní, budou „regulace při těžkostech“, což znamená, že se pro ně k získání německého občanství nebudou vyžadovat vůbec žádné testy.
Už žádné německé kulturní požadavky
Navíc se už nebude požadovat „klasifikace“ asimilace migrantů „do německých životních zvyků, hlásí noviny Bild. Jinými slovy Německo opouští představu, že by se migranti měli integrovat do německé společnosti. Předtím úřady kontrolovaly, zda žadatelé o německý pas nebyli náhodou v manželství současně s několika manželkami.
Německo zažilo nárůst dětských nevěst a až 60 000 žen bylo ohroženo mrzačením ženských genitálií, což německá vláda hodnotí jako zcela normální pro země v Africe a na Středním východě, z nichž ohromně roste příliv imigrace.
Interní zpráva od parlamentní skupiny SPD uvádí, že nový zákon se dostane do kabinetu o Vánocích.
Ohromný puč levice
Ideu Velké výměny obyvatelstva dlouho liberální kontroloři faktů zavrhovali, když ji označovali za „konspirační teorii“. Nicméně jak imigrace, tak data o porodnosti ukazují rychlý růst neevropského obyvatelstva a klesající podíl evropských domorodců, což je viditelným důkazem, že Evropa se demograficky přetváří.
Navíc mnozí z těch, kdo tvrdí, že k Velké výměně dochází, také poukazují, že levice se snaží o vzestup podílu migrantů v populaci, aby zvýšili hlasování pro jejich vlastní pro-migrační strany, což je trend, který vidíme i ve Spojených státech. Tento nový zákon do Německa okamžitě přivede to, co by mohly být skoro 2 miliony nových německých voličů a mnohem více v nadcházejících letech, a ti budou převážně podporovat strany jako SPD a Zelení.
Německý kancléř Olaf Scholz mluvil o jejich nové roli jako voličů, zatímco hájil nový naturalizační režim, kdy říkal: „Kdokoliv, kdo tu trvale žije a pracuje, by měl mít možnost volit a být volen; měli by být součástí naší země se všemi právy a povinnostmi s tím spojenými. A to by mělo být zcela nezávislé na původu, barvě kůže nebo náboženském vyznání.
„V naší zemi žije a pracuje devět milionů občanů, aniž by měli německé občanství. Ale demokracie vyrůstá z příležitosti moci do toho mluvit. Tím se vytváří legitimita, tím se vytváří nárůst přijetí vládních rozhodnutí.“
S tím, jak v průzkumech SPD klesá a anti-imigrační Alternativa pro Německo roste, bude SPD potřebovat sklidit nové voliče, aby se udržela u moci.
Hlášení o zločinnosti budou ‚zfixlovaná‘
Jedno z hlavních témat proti masové migraci často vytahovaných stranou Alternativa pro Německo (AfD) bude s novými změnami v německém zákonu o občanství rychle „zfixlováno“.
Německo obecně nevede žádné statistiky kriminality podle rasy nebo etnika pachatelů. Místo toho v datech sleduje podíl občanů oproti cizincům, což přinejmenším státu umožňuje sledovat podíl na kriminalitě spáchané novou německou populací, která se v posledních letech vzedmula.
Jak už Remix News referoval, ta data nevypadají hezky, když na cizince připadá ohromný podíl závažných zločinů, jako jsou znásilnění, vraždy, sexuální útoky a loupeže. Např. v případech vražd odpovídají cizinci za 39 procent všech případů, přestože představují zhruba 11 procent populace.
Ta data o 39 procentech jsou stejně už zavádějící, jelikož těch dalších 61 procent vražd spáchaných „Němci“ může např. obsahovat Turky nebo Kurdy druhé generace s německým občanstvím. A zase současná data nijak nerozlišují mezi etnickými Němci a lidmi s tureckými kořeny, kteří dostali německé občanství.
Všechny ty problémové statistiky zločinnosti cizinců, jakmile budou tito cizinci naturalizováni na občany, zmizí a nárůst vražd okamžitě přejde do kategorie „Němců“, takže veřejnost zůstane slepá ohledně toho, kolik zločinů spáchají tito čerstvě přijatí občané.
Konzervativci jsou rozhodně proti tomuto plánu
Alternativa pro Německo (AfD) a Křesťanskodemokratická unie (CDU) se rozhodně proti tomuto plánu staví, pro vládní koalici je ale znepokojivější, že proti se staví i určití politici Svobodných demokratů (FDP), kteří patří ke koaliční vládě.
„Teď není čas na zjednodušování zákona o občanství. Spolu s FDP nedojde k žádnému znehodnocení německého občanství,“ řekl Rheinische Post generální tajemník FDP Bijan Djir-Sarai.
Djir-Sarai kritizoval, že Německo, kterému se nedaří deportovat ani odsouzené zločince, „zatím nijak nepokročilo s repatriacemi“ a „s bojem proti ilegální migraci.“ Tento politik rovněž varoval před udělování německého občanství příliš snadno.
Mluvčí parlamentní skupiny AfD Gottfried Curio také varoval před „plíživým zbavováním německého obyvatelstva pravomocí“ a říkal, že jim jejich zemi odtahují pod nohami. Řekl, že kancléřka Angela Merkel (CDU) zasadila semeno, když mluvil o jejím rozhodnutí přijmout během migrační krize 2015 a 2016 přes 1 milion migrantů, a teď nastal „čas sklizně“.
Parlamentní tajemník CDU Thorsten Frei varoval, že „Z německého pasu se nesmí stát vetešnické zboží.“
Už teď máme velice atraktivní a liberální naturalizační zákon, argumentoval Frei.
„Pro CDU a CSU platí následující: německé občanství musí přijít na konci integračního procesu, ne na jeho začátku. Cokoliv jiného ohrožuje kohezi naší společnosti a tuto zemi.“
Zástupkyně vůdce parlamentní skupiny Andrea Lindholz z CSU řekla: „Semafor (tak se tam nadává koalici) zjevně chce výprodej německých pasů. Za chvilku ho dostane prakticky každý. Cizinci v Německu tudíž budou zbaveni velkých pobídek, aby se integrovali. To by se mohlo stát skutečnou hrozbou soudržnosti naší společnosti.“
November 29, 2022
editor:  REMIX NEWS
author:  JOHN CODY
http://reformy.cz/levice-vola-po-zakazu-nemecke-pravicove-strany-afd-protoze-roste-jeji-popularita/
http://reformy.cz/afd-dosahla-v-dolnim-sasku-volebni-uspech-fdp-vypadla-z-parlamentu/
http://reformy.cz/konzervativni-afd-je-ted-nejsilnejsi-stranou-vychodniho-nemecka-a-celonarodne-vyrostla-na-15/
Zdroj: https://rmx.news/germany/2-million-migrants-set-to-become-citizens-overnight-as-germany-doubles-down-on-great-replacement/


Nejčtenější za týden