Německo: Další somálský vrah míří na psychiatrii, trpěl prý posttraumatickou poruchou z letu
RSS

Německo: Další somálský vrah míří na psychiatrii, trpěl prý posttraumatickou poruchou z letu

Jste-li muslim – a je celkem jedno odkud – pak si můžete v Německu vraždit jak libo. Soustředíte-li se na nemuslima a na někoho, kdo nespadá pod chráněné menšiny (jako např. LGBT), pak je skoro jisté, že za třeba i masovou vraždu skončíte namísto ve věznici v komfortním psychiatrickém sanatoriu.
Muslimských vrahů jsou již v Německu psychiatrie plné. Asi nejznámějším  údajně psychicky nemocným muslimským vrahem je Somálec, který vraždil vloni v létě ve Würzburgu, kde 3 ženy ubodal k smrti a dalších 9 lidí pobodal. Město mu zaplatilo nejlepšího právníka a ten dostal Somálce, který dříve působil ve skupině al Šabáb, na psychiatrii.
A nyní zde máme dalšího vraždícího Somálce, který je údajně psychicky nemocný…..
Tři měsíce po vraždě v pizzerii v Neustadt am Rübenberge (oblast Hannover) požádalo hannoverské státní zastupitelství o umístění somálského pachatele Abdiho R. (22) na psychiatrické oddělení. Samozřejmě se stalo přesně to, co se dalo očekávat, když oddaný muslim někomu ublíží z „náboženských“ důvodů nebo v ideálním případě někoho rovnou zabije: Odborníci a soudy většinou tyto zločince klasifikují jako „nevinné“. Hledání příčiny takového abnormálního jednání v náboženských směrnicích je zjevně smeteno ze stolu. Toto téma by bylo v „barevném“ a kosmopolitním Německu asi příliš citlivé.
Z tohoto svérázného právního názoru nyní bude těžit i somálský zabiják, který v srpnu bodal jezída (32) do krku a hrudníku, až vykrvácel, protože urazil islám, jak po zatčení uvedl somálský žadatel o ochranu.

Mladý Somálec z Mogadiša odcestoval do Německa v roce 2016 jako údajně nezletilý „uprchlík“ bez doprovodu. A pokud se jako nezletilý Afričan bez doprovodu dostanete přes několik bezpečných třetích zemí do požadované destinace Germoney, můžete si v klidu i vraždit s šancí, která hraničí s jistotou, že ve vězení neskončíte.
Somálec totiž údajně trpí posttraumatickou stresovou poruchou související s letem, jak nyní odborníci určili. K tomu se přidala ještě „paranoidní schizofrenie“, aby soud záhy rozhodl o umístění na psychiatrické klinice. O umístění v psychiatrické léčebně nyní údajně dvaadvacetileté osoby žádající o ochranu  brzy rozhodne krajský soud v Hannoveru.
Možnost repatriace tohoto vraha a azylového podvodníka do jeho somálské domoviny k „léčení“  je samozřejmě z „humanitárních“ důvodů vyloučena. Daňoví poplatníci mu tak ochotně zaplatí několik set tisíc eur za léčbu a ubytování na speciální klinice. A jakmile bude brzy uzdraven, opět někoho obohatí.
Titulek: Umírající oběť Somálce potřísnila policejní auto krví.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Německo: Další somálský vrah míří na psychiatrii, trpěl prý posttraumatickou poruchou z letu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden