Kdo vraždí krypto-milionáře?
RSS

Kdo vraždí krypto-milionáře?

Jsou nejdůležitější pionýři průmyslu krypto-měn něčím cílem? Právě jsme se dověděli, že zemřel 53letý miliardář krypto-měn jménem Vyacheslav Taran a je to už třetí velké jméno, které se náhle v posledních týdnech střetlo se svým stvořitelem. Takže je to jen jedna velká shoda okolností nebo je v tom nějaký společný jmenovatel, který je všechny spojuje dohromady? Je toho hodně, co zatím ještě nevíme, je však zajímavé si všimnout, že ke všem těmto třem úmrtím došlo v době, kdy komunita krypto-měn prochází bezprecedentní spoustou vřavy. Ten kolaps burzy FTX ohrozil legitimitu celého tohoto průmyslu a mnohým z těch, co svého času na papíře bývali krypto-milionáři, se jejich majetky zcela vypařily.
Vyacheslav Taran zemřel, když jeho helikoptéra, v níž letěl, náhle narazila do úbočí kopce. Byl to spoluzakladatel obchodní platformy známé jako Libertex a jeho zapojení do průmyslu krypto-měn z něj udělalo velice bohatého muže.
Bohužel pro Tarana už si svého bohatství nebude moci více užívat, protože jeho život skončil…
Tento ruský miliardář se stal třetím vrcholným obchodníkem s krypto-měnami, co v posledních týdnech náhle zemřel.
Vyacheslav Taran, 53, spoluzakladatel obchodní a investiční platformy Libertex zemřel poté, co jeho vrtulník záhadně ztroskotal v letovisku poblíž Monaka.
Jeho letoun spadl 25. listopadu odpoledne a zabil pana Tarana, který už desítku let žil v Monaku, spolu i s veteránem pilotáže.
Jak jsme viděli v posledních letech už tolikrát, létání helikoptérou může být nesmírně nebezpečné.
A zajímavým postřehem je i to, že „další cestující údajně let zrušil v poslední minutě“…
Tento finanční titán letěl spolu se zkušeným pilotem, 35, z města na pobřeží Ženevského jezera, kdy další pasažér let v poslední minutě odřekl.
Jednomotorová lehká helikoptéra Eurocopter EC130 provozovaná Monacair narazila kolem 14 h do úbočí kopce u vesnice Eze, píše Monaco Life.
Snad najdeme identitu toho „dalšího pasažéra“, který se v poslední minutě rozhodl neletět.
To by nám mohl poskytnout vodítko k tomu, k čemu opravdu došlo.
Konec konců to může být i jen tragická nehoda, nebo byl Taran něčím cílem z důvodů mimo krypto-měny.
V poslední době zemřela spousta prominentních Rusů a tohle by mohl být jen další případ, v němž jsou cíli bohatí Rusové.
To prostě nevíme.
Víme ale, že i dalšího spoluzakladatele prominentní společnosti krypto-měn náhle minulý týden našli mrtvého.
Přišly zprávy, že 30letý Tiantian Kullander neočekávaně zemřel ve spánku…
Tiantian Kullander, spoluzakladatel v Hongkongu sídlící společnosti digitálních aktiv Amber Group, neočekávaně minulý týden zemřel ve spánku. Bylo mu 30 let.
Společnost v prohlášení potvrdila zprávu tvrzením, že Tiantian, též známý jako „TT“, „neočekávaně zemřel ve spánku 23. listopadu 2022.“
A zase je určitě možné, že ani toto úmrtí nemělo s průmyslem krypto-měn naprosto nic společného.
Během roku 2022 pomřela spousta zjevně zdravých, mladých lidí a Kullander může být jen dalším přírůstkem na tomto seznamu.
Ale zrovna tak jako Taran byl Kullander jedním z nejdůležitějších pionýrů průmyslu krypto-měn…
„TT, kromě toho, že byl spoluzakladatelem Amber, kterou vybudoval do multimiliardového jednorožce fintech, seděl i ve správní radě Fnatic (jedné z nejúspěšnějších světových organizací e-sportů) a založil KeeperDAO (prvního jedno-řetězového upisovatele likvidity), než ji dal zpět její komunitě,“ pokračuje se v prohlášení společnosti. „TT byl oddaným manželem, milujícím otcem a zaníceným přítelem. Jeho smrt je tragédií a naše soustrast a modlitby jdou s jeho rodinou. Zůstala po něm jeho manželka a milovaný syn. Prosíme, abyste v těchto těžkých časech laskavě respektovali jejich soukromí.“
Často se říká, že dva jsou shoda okolností, ale tři jsou trend.
No, ale je tu v průmyslu krypto-měn jedno další záhadné úmrtí, o kterém bych rád v tomto článku diskutoval.
28. října našli na pláži v Puerto Rico mrtvého 29letého Nikolaie Mushegiana.
V tomto konkrétním případě Mushegian ve skutečnosti dopředu předpověděl, že bude brzy zabit…
28. října tento brilantní mladý pionýr krypto-měn jménem Nikolai Mushegian tweetnul, že ho zpravodajské agentury zamordují – a o pár hodin později ho našli mrtvého na pláži v Puerto Rico.
„CIA a Mossad a pedofilní elita z Puerto Rico a Karibských ostrovů provozuje určitý spolek vyděračských pastí k sexuálnímu obchodu s bílým masem,“ napsal ve 4:57 ráno vývojář blockchainových decentralizovaných finančních platforem Mushegian, který chtěl skoncovat s globální bankovní korupcí. „Narafičí na mě notebook nastrčený mou bývalkou, která byla špionka. Umučí mě k smrti.“
Samozřejmě, že nemůžeme opravdu dokázat, že ho zabily síly ze stínů.
Vše, co víme, je jen to, že jen pár hodin po jeho zlověstném tweetu bylo jeho tělo nalezeno ve vlnách Ashford Beach. Zajímavé, pořád „u sebe měl svou peněženku“…
Tento 29letý muž vyšel na procházku ze svého plážového domu za 6 milionů $ v oblasti luxe Condado v San Juan v Puerto Rico. Krátce po 9 hodině ráno si surfař u Ashford Beach všiml tak divného zpětného proudu, že místní hotely varovaly před plaváním v oceánu, a ten ve vlnách objevil i Mushegianovo tělo. Měl na sobě svoje šaty a měl u sebe i svou peněženku, řekly zdroje The Post.
Kdyby ho na pláži přepadli nějací kriminálníci, určitě by mu vzali jeho peněženku.
To ale nutně neznamená, že byl zavražděn.
Mohl se prostě utopit, když si šel zaplavat a existuje i možnost, že se mohl zabít sám.
Podle těch, co ho znali, měl velice závažné duševní problémy, se kterými se potýkal, a vypadá to, že byl i silným uživatelem drog…
Osoba, která Mushegiana roky dobře znala, než se před dvěma lety rozešli, také říkala, že tento vývojář byl „velice, nesmírně chytrý“, ale trpěl i extrémními záchvaty paranoii.
„Měl duševní problémy,“ řekl tento zdroj, který mluvil pod podmínkou anonymity. „Občas navštěvoval psychiatra. Kouřil hodně trávy. Ohromné množství.“
Nakonec se možná nikdy nedovíme, jestli jsou všechna ta tři úmrtí nějak spojena.
Zdá se mi ale velice zajímavé, že všichni tři tito muži byli klíčovými pionýry tohoto průmyslu.
A teď už to všichni mají za sebou.
Život je tak krátký a pro některé skončí daleko dříve, než by čekali.
BY TYLER DURDEN
WEDNESDAY, NOV 30, 2022 – 03:10 PM
Authored by Michael Snyder via The Economic Collapse blog,
Zdroj: https://www.zerohedge.com/crypto/who-killing-crypto-millionaires


Nejčtenější za týden