Zuřivý otec Trudeauovi: „Můj chlapec zemřel kvůli vaší vakcíně, do prdele!“ (video)
RSS

Zuřivý otec Trudeauovi: „Můj chlapec zemřel kvůli vaší vakcíně, do prdele!“ (video)

Již několik studií ukazuje, že genové injekce jsou obzvlášť nebezpečné pro mladé muže zhruba ve věku 14-25 let. Právě v této věkové kategorii se nejčastěji vyskytují problémy se srdcem, mnohdy s fatálním koncem. V některých zemích je naštěstí v této věkové kategorii nízká proočkovanost, ale tam, kde byl velký tlak či dokonce nařízená povinnost, je proočkovanost mladých jen o málo nižší než u starších ročníků.
Také Kanada pod kuratelou loutky WEF Trudeaua byla jednou ze zemí, kde se velmi vehementně tlačilo (a v některých částech země stále tlačí) na aplikaci těchto nebezpečných injekcí u všech věkových skupin. Není tedy divu, že právě zde se poprvé v historii stalo náhlé úmrtí nejčastější příčinou smrti.
Jednou z obětí Trudeauova fašistického režimu byl i jistý 17letý chlapec, který si musel povinně nechat aplikovat genový jed jen proto, aby mohl hrát hokej…
17letý syn Dana Hartmana zemřel na vakcínu proti covidu. Ve videu útočí na kanadského premiéra Justina Trudeaua, který nikdy nevaroval lidi před smrtelným nebezpečím experimentálních vakcín.
Trudeau nedávno popřel , že by se dopustil hanlivých poznámek o neočkovaných lidech. „Ano, ty jsi to udělal!“ říká Hartman ve svém videu Trudeauovi. Dodává, že premiér měl říct Pfizeru: „Do prdele. Dohoda neprojde. Ubližujete mému lidu.“


„Znám lidi, kteří tě nenávidí, a kteří by ti mohli chtít odpustit,“ říká rozzlobený otec. „Ale ne, ty pořád tlačíš na pilu. Nechcete připustit, že někdo zemřel na vakcínu. Nejste ani ochotni říct pravdu. Řekni pravdu!“
„Můj chlapec zemřel kvůli vaší vakcíně! Jdi do prdele!“ křičí otec a pak se vrhá pryč.


Koncem loňského roku Trudeau nazval neočkované „rasisty“ a „misogyny“. Premiér se ptal, zda by společnost měla tyto lidi „tolerovat“.
„Ukončíme tuto pandemii očkováním,“ řekl Trudeau ve francouzštině. „Každý zná lidi, kteří mají pochybnosti, a my se je snažíme přesvědčit. Jsou však i lidé, kteří jsou vehementně proti.“
„Nevěří ve vědu a jsou často misogynní a rasističtí,“  citoval Trudeaua deník Western Standard , který řekl, že jde o „velmi malou skupinu“.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 5 Průměrně: 5 ] Článek Zuřivý otec Trudeauovi: „Můj chlapec zemřel kvůli vaší vakcíně, do prdele!“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden