Ve Francii organizují mazlení s transkami pro děti ve věku 0-3 roky
RSS

Ve Francii organizují mazlení s transkami pro děti ve věku 0-3 roky

Před časem jste si zde mohli přečíst o akcích, na kterých se ve Švédsku mazlí transky s dětmi od 3 do 7 let a předčítají jim pornografické pohádky. Jde o tzv. „Drag Queens“ , což jsou dospělí chlapi, kteří se převlékají za ženy. Tyto akce se před několika lety začaly pořádat v USA, kde jsou již například v Kalifornii velmi hojně rozšířeny. Odtud se dostaly do „pokrokové“ Evropy.
Není žádným tajemstvím, že tyto Drag Queens jsou často pedofilové, využívající možnosti dostat se blíž k dětem. Tyto akce jsou zacíleny zejména na předškolní děti, ale existují i akce pro starší, přičemž mnohé tyto perverzity dokonce sponzoruje EU .
Ve Francii však nyní tuto hranici hnusu zase o něco posunuli a začali tyto akce pořádat již pro kojence. Neumím si příliš představit, co za rodiče svěří své velmi malé dítě těmto mnohdy pedofilním kreaturám, nicméně, pokud by o ně nebyl zájem, tak by se zřejmě nekonaly. A i kdyby byl zájem velmi malý, akce dotuje město, takže transky škodné nebudou…

L'association bordelaise Trafic, richement subventionnée par la ville (44000 € en 2021), semble organiser le 11 décembre dans son lieu culturel "Blonde Venus" une "cabaret baby party" réservé aux 0-3 ans et à leur parents, mettant en scène des spectacles de drag queens pic.twitter.com/UxAMXhQoJW
— Jean-Robert (@Jean_Robert_29) December 2, 2022

Bordeauxská asociace Trafic, bohatě dotovaná městem (44 000 € v roce 2021), pořádá 11. prosince ve svém kulturním místě „Blonde Venus“ „kabaret baby party“ vyhrazený pro děti ve věku 0-3 let a jejich rodiče, který pořádá Drag Queen show.
Tato akce byla navržena pro děti od 0 do 3 let (zdarma pro ně / 10 € pro rodiče), ale děti od 3 let do 7 let jsou také vítány!
A jak Drag queens lákají zákazníky ?
Je těžké být dítětem… a nikdy nebýt zván do kabaretů! V Blonďaté Venuši hodláme tuto nespravedlnost napravit. No tak, maličcí, dnes odpoledne jdeme na první kabaretní baby party! Od 15:30 do 18:30 na sebe navazují pořady s jediným cílem: ohromit a pobavit děti (a ano,  trochu i jejich rodiče!).
Vedoucí recenze a matka, Jenny Morgane James importovala tento koncept z Velké Británie. V prvním ročníku vystoupí Clarrisa Donou, hosté La Maryposa – Drag Queen, moderní klaun a burleskní ikona – manželé Miroirsovi, Dady Baby Dj a překvapení…
Tyto akce jsou sice dobrovolné (tedy rodiče mohou sami rozhodnout, zda jim dítě vystaví), ale jak dlouho potrvá, než se dostanou na program většiny předškolních zařízení – tedy jeslí a mateřských školek – v EU?? Pak již nebude tak jednoduché děti této perverzi, kterou EU považuje za přínosnou, ochránit…


Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Ve Francii organizují mazlení s transkami pro děti ve věku 0-3 roky se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden