Nový Zéland: Rodiče požadují pro transfuzi jejich dítěte krev neočkovaných, systém jim vyhrožuje odebráním dítěte (video)
RSS

Nový Zéland: Rodiče požadují pro transfuzi jejich dítěte krev neočkovaných, systém jim vyhrožuje odebráním dítěte (video)

Po celém světě se objevují zprávy o tom, že mnoho neočkovaných odmítá transfuze krve očkovaných. A není divu poté, co se ukázalo, jak velký je rozdíl mezi krví očkovaných a neočkovaných.
Ovšem většinou zůstává tento požadavek nevyslyšen a pokud jde o malé dítě, je to ještě horší. Rodiče miminka, které nutně potřebuje operaci srdce, pro něj požadují pro transfuzi výhradně krev neočkovaných.
A mají dokonce i konkrétní dárce, jenže ani to nestačí. Vše dospělo až tak daleko, že je rodičům vyhrožováno, že jim bude v případě, že budou na požadavku trvat, dítě odebráno…
Na Novém Zélandu vznikl povyk kolem miminka, které musí podstoupit život zachraňující operaci srdce. Rodiče si nepřejí, aby byla při operaci použita očkovaná krev. Dítě má vrozenou srdeční vadu a potřebuje okamžitou operaci.
Rodiče jsou velmi znepokojeni krví použitou během operace a nechtějí krev, která je kontaminovaná covidovou vakcinací. Novozélandské zdravotnictví nyní usiluje o odebrání rodičovské péče o jejich dítě prostřednictvím soudního sporu.


Novozélandskému páru se dostává velké podpory. „Tito rodiče mají pravdu. Mají několik zdravých, neočkovaných dárců připravených poskytnout krev potřebnou k operaci, ale nemocnice odmítá spolupracovat. Nyní jim hrozí, že jim jejich dítě bude odebráno z péče. To je lékařský fašismus,“ tweetuje Annelies Strikkers.
Právník Sietske Bergsma se také domnívá, že rodiče mají docela pravdu. „Zvlášť teď, když sami přišli na řešení. Proč nemocnice nespolupracuje? Pravděpodobně proto, že tento požadavek brzy vznese mnohem více lidí. A ne bezdůvodně. Neuvěřitelné, že lékaři nedávají život dítěte na první místo,“ říká.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Nový Zéland: Rodiče požadují pro transfuzi jejich dítěte krev neočkovaných, systém jim vyhrožuje odebráním dítěte (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden