EU uspořádala za téměř 400 tisíc eur mega party „metaverse“ pro mládež, z celé EU se zúčastnilo 5 mladých
RSS

EU uspořádala za téměř 400 tisíc eur mega party „metaverse“ pro mládež, z celé EU se zúčastnilo 5 mladých

Akce, kterou jste zaplatili i vy, měla být zřejmě další z mnoha akcí cílených na mládež.  Těmito akcemi se EU snaží mládež indoktrinovat různými programy, jimiž má u mladých podpořit lepší přijetí bruselské agendy.
Letošní rok byl v EU vyhlášen rokem mládeže a jak sami víte, EU si mládež přestavuje především jako multikulturní směsku s dostatečným zastoupením muslimů.
Na závěr „roku evropské mládeže“ pak dobíhají poslední akce, například v Chorvatsku nyní probíhá vymývání mozků multikulturní propagandou pod heslem „nulové hranice“ .
Jak tato akce dopadla zatím není známo, nicméně jiná akce, pořádaná ve spolupráci s nechvalně známým Zuckerbergem, byl totální propadák…
Evropská komise v úterý zorganizovala velkou párty v metavesmíru, aby mladé lidi nadchla pro EU. Dostavilo se celkem pět lidí,  píše Politico  .
Reportér Devex Vince Chadwick na Twitteru uvedl, že nakonec zůstal jediným, kdo tam zbyl, po rozhovoru s pěti zbývajícími hosty. Oficiální  trailer  spuštěný EU se na Twitteru líbil jen pár desítkám lidí. Zlomek z nich si dal tu práci se večírku zúčastnit.

I’m here at the “gala” concert in the EU foreign aid dept’s €387k metaverse (designed to attract non politically engaged 18-35 year olds — see story below). After initial bemused chats with the roughly five other humans who showed up, I am alone. https://t.co/ChIHeXasQP pic.twitter.com/kZWIVlKmhL
— Vince Chadwick (@vchadw) November 29, 2022

Evropská komise investovala asi 387 000 eur do vývoje platformy metaverse na podporu své takzvané iniciativy Global Gateway. Komise plánuje investovat 300 miliard EUR – z vašich peněz – v nadcházejících letech prostřednictvím této iniciativy do výstavby nové infrastruktury v rozvojových zemích.
Mluvčí Komise uvedl, že účelem zprávy bylo zvýšit povědomí mezi lidmi ve věku 18–35 let, kteří jsou převážně na TikToku a Instagramu, o tom, co EU dělá na globální scéně.
Metaverze, která stála téměř 400 tisíc eur z daní Evropanů, nakonec přilákala pět lidí. Avataři tančící na house music na tropickém ostrově jednoduše evropskou mládež příliš netáhnou.
Metaverse je virtuální 3D svět, kde budou lidé nakonec moci pracovat, hrát hry a setkávat se s přáteli přes internet. Meta, společnost Marka Zuckerberga, investuje miliardy do digitálního světa, v němž by údajně měla většina lidí žít namísto světa reálného….
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek EU uspořádala za téměř 400 tisíc eur mega party „metaverse“ pro mládež, z celé EU se zúčastnilo 5 mladých se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden