Švédsko: Čtyři Eritrejci unesli a opakovaně hromadně znásilnili ženu
RSS

Švédsko: Čtyři Eritrejci unesli a opakovaně hromadně znásilnili ženu

Jedno z mnoha hromadných znásilnění z řad obohacujících kultur se nyní řeší u švédského soudu. Skupinka afrických invazistů si na ulici vyhlédla poněkud „ovíněnou“ ženu, u níž bylo celkem jasné, že nebude mít dostatek sil se bránit. Tu posléze společně unesli a opakovaně znásilnili.
Čtyři Eritrejci jsou nyní stíháni za dvě hromadná znásilnění ženy v Huddinge na konci letošního června.
K opakovaným znásilněním došlo 26. června. Podle obžaloby muži unesli a odvezli opilou ženu, které je kolem 40 let, do zalesněné oblasti.
Tam oběť srazili na zem, spoutali ji a hromadně ji znásilnili, přičemž celé násilí si natáčeli, jak sdělil státní zástupce. Eritrejci pak údajně ženu odvezli na nádraží Flemingsberg a tam ji zatáhli do výtahu, kde ji dva z pachatelů znovu znásilnili.
Muži, z nichž všichni jsou eritrejskými občany, jsou obviněni ze znásilnění s přitěžujícími okolnostmi. Prokurátor požaduje, aby byli všichni deportováni, pokud budou odsouzeni, se zákazem návratu do Švédska po dobu 15 let.
„Pokud jde o tak závažný trestný čin, budu jako státní zástupce usilovat o vyhoštění. Vycházel jsem z existující praxe a délky trestu a dospěl jsem k časovému intervalu 15 let,“ řekl prokurátor Axel Frick.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Švédsko: Čtyři Eritrejci unesli a opakovaně hromadně znásilnili ženu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden