Snaží se vládnoucí elity vyvolat globální hladomor jako součást depopulačních snah?
RSS

Snaží se vládnoucí elity vyvolat globální hladomor jako součást depopulačních snah?

Vše tomu nasvědčuje a zdá se, že tento plán je „na stole“ již nějakých 50 let a teprve nyní se naplno realizuje. Důkazy jsou nezpochybnitelné, přičemž hladomor samozřejmě nebude jediným nástrojem, ten další je již aktivně využíván, což je znát na extrémně vysoké nadúmrtnosti a naopak rekordně nízké porodnosti zejména v Evropě.
V malém byla destabilizace společnosti nyní vyzkoušena na Srí Lance . To, co se tam stalo je pro nás velmi důležité, neboť v případě Srí Lanky  se jednalo o jakési testovací pole. WEF již v roce 2018 představilo Srí Lanku jako modelovou zemi pro udržitelnou politiku. Pozor na slovo „udržitelný“, místo něj si dosaďte genocidní a vnímejte, jak často se toto slovo objevuje.
Hlavní záminkou zavádění tzv. „udržitelnosti“ je boj proti uhlíku a dusíku, aniž by kdy propagandisté zmínili, že CO2 potřebují rostliny ke svému životu.
A právě zákaz používání potřebných živin má být tím, co velmi výrazně omezí výnosy a tedy i potravinovou bezpečnost. To si ostatně vyzkoušeli i na Srí Lance, kde v rámci politiky udržitelnosti zcela odstoupili od využívání umělých hnojiv.
Umělá hnojiva jsou nyní také hůře dostupná díky protievropským sankcím, neboť Rusko patří k hlavním vývozcům umělých  hnojiv a některých jejich komponentů. V tomto ohledu se tedy konflikt na Ukrajině nesmírně hodí.
V EU se navíc všechny lokajské země zavázaly k ukončování využívání umělých hnojiv. Příkladem je nyní německá spolková země Severní Porýní-Vestfálsko, kde již všem zemědělcům velmi razantně omezili možnost hnojení umělými hnojivy.
Zřejmě si říkáte, že organická hnojiva jsou lepší – a s tím nelze než souhlasit. Jenže EU se velmi pečlivě stará o to, aby nebyla k dispozici ani organická hnojiva, neboť jejich zdroj – hospodářská zvířata – je v EU systematicky likvidován a počítá se s tím, že do roku 2035 bude chov hospodářských zvířat zredukován až někam hodně blízko k nule. Výmluva? Zvířata prdí, říhají a zabírají prostor.
Takže zde máme na jedné straně zákaz používání umělých hnojiv, jako součást zelené politiky, ale také vybíjení „výrobců“ organických hnojiv – opět ve jménu zelené politiky.
To, co se nyní děje v Holandsku stran vyvlastňování farem, je ukázka toho, co se bude dít postupně v celé EU, ale také v USA, Kanadě, Velké Británii – tedy v celém západním světě. Všimněte si, že ani mohutné protesty farmářů po celé zemi nezabránily holandské vládě, aby vyvlastnila prvních 3000 farem . A to je jen první „várka“, další farmy budou v průběhu příštích let následovat.
Podle současných plánů vlády je již nyní jasné, že jen v Holandsku  nakonec bude uzavřeno více než 11 000 farem a 17 600 nuceno prudce snížit počet chovaného dobytka. To opět povede ke snížení prosperity těchto farmářů a jejich krachům.
Počítá se i s tím, že pod vlivem zákazu umělých hnojiv a logického nedostatku těch organických, budou díky malé sklizni krachovat i ti zemědělci, kteří jsou zaměřeni výhradně na rostlinnou výrobu. A – jak jsem upozornila již výše – EU požaduje postupné ukončení využívání umělých hnojiv a politikou nuceného vybíjení hospodářských zvířat pak eliminuje možnost náhrady hnojivy organickými.
Hladomor, který bude důsledkem zavádění tzv. „udržitelní politiky“, ovšem postihne celý svět, což se ostatně již v současné době děje – většinou se jedná o dozvuk nesmyslných covidových restrikcí, jejichž jediným účelem byla likvidace hospodářství po celém světě.
Jak se ukazuje, to vše se děje ve stejnou dobu, kdy se počet lidí postižených hladem za poslední tři roky více než zdvojnásobil , což přiznává samotná Organizace spojených národů, podle níž „téměř milion lidí žije v podmínkách hladomoru, hladovění a smrt jsou v těchto komunitách každodenní realitou“.
To se samozřejmě týká zatím především rozvojového světa, ale zaměření takzvané „udržitelné“ politiky i na Západ je snahou přesunout problémy i sem.
Římský klub hovoří o depopulaci již více než 50 let a jde o velké téma globálních elit, včetně Rockefellerů a Rothschildů. Nejde o nějaké okrajové téma a v mnohém ani o téma utajované.
Je tedy možné, jakkoliv to zní pro mnohé z vás nemyslitelně, konspiračně a přehnaně, že elity chtějí ztenčit světovou populaci mimo jiné i prostřednictvím hladomoru? Tyto podvratné skupiny existují a po desetiletí existovaly s jediným cílem: zvrátit růst světové populace a zásadně ji zredukovat. Politici a média s nimi plně souzní a plní jejich agendu. Média na straně propagační a politici na straně realizační.
A na závěr se opět vrátíme k již zmíněné Srí Lance, coby vzorové zemi WEF. Právě její případ jasně ukazuje, jak svým vlivem působí tzv. Deep state po celém světě. Přes WEF či OSN globálně a přes podvratnou EU regionálně.
Nyní mají tyto globální elity velmi silnou pozici, aby překonaly svou rétoriku a přistoupily k činům. Silné vazby s podobně smýšlejícími globalisty (Gates, Schwab, Soros jsou pravou rukou globálních elit), kteří mají peníze a těžkou politickou váhu, je činí nebezpečnými.
Ale v jejich podvratné činnosti jim pomáhají i ti, kdo mají být zcela zřejmě vyhubeni tím, že opakovaně volí jejich loutky …
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Snaží se vládnoucí elity vyvolat globální hladomor jako součást depopulačních snah? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden