V Nizozemsku, kde likvidují tisíce farem a invazisté mají k dispozici luxus, stojí lidé v 200m dlouhé frontě u potravinové banky
RSS

V Nizozemsku, kde likvidují tisíce farem a invazisté mají k dispozici luxus, stojí lidé v 200m dlouhé frontě u potravinové banky

Ano, zde máte ukázku takové „rozvinuté evropské země.“ A nejde o ojedinělý úkaz, dokonce kilometrové fronty na základní potraviny byly vidět třeba v Itálii nebo Francii. Zřejmě i u nás to nebude jiné.
Všechny evropské vlády se totiž mnohem víc zajímají o cizince než o vlastní obyvatelstvo. Pod vlivem elit, které si je vodí jako poslušné loutky, decimují vlastní země. To vidíme i u nás, kde je pomoc potřebným mizivá, přičemž ceny energií a potravin rostou závratnou rychlostí.  Je to patrné i na situaci stále většího počtu lidí, kteří dostávají účty za energie vyšší než jsou jejich příjmy.
Nicméně zatímco naši vládu zajímá mnohem víc blaho Ukrajinců bez jakékoli selekce, neboť investuje miliardy i do ukrajinských boháčů, kteří pomoc nepotřebují, vlády v západní Evropě pro změnu investují zejména do islámských bojovníků, kteří ve stále větší míře infiltrují Evropu, připraveni kdykoli na příkaz zaútočit .
To je i případ Holandska, které se nyní snaží zlikvidovat potravinovou soběstačnost země vyvlastňováním zemědělců, kdy v místě bývalých farem staví azylová zařízení pro nově příchozí džihádisty.
Holandsko již nezvládá invazní nápor, proto příchozí džihádisty umisťuje na luxusní lodě , kde mají servis all inclusive. Ovšem potřebným Nizozemcům – zpravidla důchodcům, invalidům a samoživitelkám – nezbývá, než žebrat v potravinové bance, neboť tito mnohdy celoživotní plátci daní se pomoci od státu nedočkají.
Holandský novinář Leonard Ornstein zveřejnil na Twitteru fotografii 200metrové fronty, která včera ráno stála u potravinové banky ve východním Amsterdamu.
Fotka vyvolala rozruch na sociálních sítích. „Pamatujete na luxusně vybavené výletní lodě s all-inclusive večeří pro imigranty? Naši vlastní lidé stojí ve frontě dlouhé stovky metrů na potravinovou banku,“ píše Forum for Democracy.
Novinář Joost Niemoller říká: „Země Rutteho.“
tato fronta u potravinové banky zvedla vlnu nevole a zděšení „Výsledek mnoha let demoliční politiky na jedné fotografii. A to v „bohaté zemi“, jako je Nizozemsko. Opravdu se musíme za vládu stydět,“ tweetuje právnická filozofka Raisa Blommestijnová.
Rozhořčeně reaguje i lídr PVV Geert Wilders. „Hrozné. Nedůstojné bohaté země jako Nizozemsko. Kabinet, který to umožňuje – ať už jakékoli politické barvy –, si nezaslouží vládnout,“ řekl Wilders.
Ve zbytku Nizozemska je také stále více lidí nuceno obrátit se na potravinovou banku. Koos van Huis z Food Bank Groningen řekl  RTL News , že počet registrací „explozivně roste“. Hlásí se především mladí lidé.
V Drenthe se počet lidí závislých na potravinové bance zvýšil o 40  procent .
Minulý měsíc  bylo oznámeno , že Červený kříž distribuuje potravinové balíčky chudým rodinám s dětmi v několika provinciích.
„Slyšíme opravdu trýznivé příběhy od lidí, kteří celý týden jedí jen palačinky, protože nemají peníze na ovoce nebo zeleninu,“ řekla Nicole van Batenburg z Červeného kříže. „Od rodičů také slyšíme, že už sami nejí, aby jejich dítě mohlo chodit do školy s plným žaludkem.“
Tolik zprávy z Holandska, které je prezentováno jako jedna z nejbohatších evropských zemí. Právě zde je jasně vidět, že vlády mají za cíl razantně snížit životní úroveň a dávno to již není jen o chudší části EU.
Ovšem peníze na cizáky se najdou vždy, neboť výměna obyvatel musí pokračovat. A občanská válka, která bude v souvislosti s nástupem islámu v části evropských zemí nezvratná, bude další fází redukce obyvatel…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek V Nizozemsku, kde likvidují tisíce farem a invazisté mají k dispozici luxus, stojí lidé v 200m dlouhé frontě u potravinové banky se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden