Katařané zesměšňují Němce, kteří se více než hře věnovali LGBTQ aktivismu (video)
RSS

Katařané zesměšňují Němce, kteří se více než hře věnovali LGBTQ aktivismu (video)

Němečtí fotbalisté, kteří již před samým začátkem turnaje plánovali hrát s duhovou páskou – což jim  záhy FIFA rozmluvila – se od samého počátku šampionátu v Kataru věnovali mnohem víc politické agitce než samotné hře. To bylo znát i na jejich výkonu, který byl katastrofální a po dvou prohrách tak s ostudou odtáhli domů.

Před svým prvním utkáním s Japonskem se chtěli předvést a namísto původně zamýšlené pásky s duhovým srdcem si před začátkem utkání zakryli ústa na znamení toho, že byli umlčeni, tedy že jim bylo zabráněno propagovat LGBTQI agendu.
To se mi v kontextu velmi tvrdé cenzury, která nyní zachvacuje celé Německo,  jeví poněkud bizarní. Pokud je někde někdo nucen mlčet, tak pak je to právě v jejich „zemi duhy.“ V cenzuře si tak mohou Němci podat s Katarem ruku.
Katařané nakonec zareagovali na aktivistické heslo Němců po svém a poslali jim následující pozdrav na rozloučenou:
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2022/12/qatar_tv.mp4
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Katařané zesměšňují Němce, kteří se více než hře věnovali LGBTQ aktivismu (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden