Video, kterým se v Kanadě propaguje asistovaná sebevražda, vyvolalo pozdvižení (video)
RSS

Video, kterým se v Kanadě propaguje asistovaná sebevražda, vyvolalo pozdvižení (video)

Kanada jako první země na světě zavádí možnost velmi širokého spektra eutanazie. Také tam se na to ovšem jde salámovou metodou. Nejprve byla asistovaná sebevražda (eutanázie) nabízena pouze nevyléčitelně nemocným a trpícím. To by ještě bylo celkem v pořádku, pokud je pro kohokoli život již jen utrpení bez možnosti jakékoli změny, dá se to pochopit.
Jenže jakmile byl tento způsob odchodu ze světa všeobecně přijat, došlo k posouvání mantinelů a od jara 2023 již bude možné se nechat zabít z mnoha dalších důvodů. Tedy zcela zdravý člověk se může rozhodnout pro eutanázii třeba jen proto, že je chudý . Nechat zabít se mohou i psychicky nemocní či lidé, kteří k tomu mají jakýkoli jiný důvod, včetně stáří nebo aktuální životní situace – a to včetně dětí od 12 let bez nutnosti souhlasu rodičů.
A co víc, pokud máte jakýkoli psychický problém a ani o sebevraždě neuvažujete, tak vám ji „lékaři“ nabídnou jako jednu z možných – či dokonce nejlepších – variant léčby, jak se to nedávno v Kanadě stalo například šokovanému vojákovi.
Myslíte, že tato praxe se zastaví u Kanady či Švýcarska, kde se již také směřuje stejnou cestou? Asistované sebevraždy se samozřejmě již brzy rozšíří po celém západním světě, přičemž mezitím bude nutné eutanázii z jakýchkoli důvodů lidem podsunout jako něco přínosného.
Tedy například většina lidí v České republice s legalizací eutanazie souhlasí. A co víc, dokonce i v rámci Evropy patříme k zemím, které jsou k eutanázii nejvstřícnější. Její zavedení tak lze již velmi brzy očekávati u nás.
Ale jak mohou všichni ti, kdo podobný zákon podporují, vědět, že se časem mantinely neposunou úplně stejně jako v Kanadě? Právě bezmezná důvěra těchto zaslepenců v současný systém je ukázkou, jak je většinová masa lehce manipulovatelná.
V mezičase se objeví několik hollywoodských filmů, v nichž bude eutanazie popisována jako něco skvělého a postupně se budou mantinely rozšiřovat, až to dospěje do stádia, kdy se prakticky kdokoli bude moci nechat zabít. Logicky tak velmi výrazně stoupne i počet úspěšně dokonaných sebevražd. A lidem to bude připadat normální…
První taková propagace eutanázie, která se objevila v Kanadě, vyvolala přílišný rozruch, zřejmě větší, než se očekávalo. Usmrcení zde bylo popisováno jako něco báječného.
Krátce po zveřejnění muselo být video na YouTube znovu nastaveno jako „soukromé“ – ale jakmile je na internetu, zůstane tam. Propagační video sebevraždy bylo uloženo a je stále viditelné jinde. V sebevražedné lobby působí stejné okruhy sponzorů jako v propagaci masových potratů („plánované rodičovství“) – jde zpravidla o Gatesem financované neziskovky. Zdá se, že jde o další oporu kabaly, která chce snížit světovou populaci o mnoho miliard lidí.

Konzervativní americká politička Candace Owensová zveřejnila analýzu tohoto šíleného videa:

Owensová poukazuje na to, že vypravěčkou propagačního videa o sebevraždě je žena, která byla již dříve zabita kanadským programem MAID (vládou asistovaná sebevražda).
Vysvětluje, že státem podporovaná sebevražda bude v dohledné době velkým problémem.  Kruhy, které financují a podporují tuto agendu, nyní pracují na tom, aby se téma sebevraždy dostalo do povědomí veřejnosti – k propagaci se chystá i Hollywood.
Rozhodně není problém, že mohou nevyléčitelně nemocní lidé zkrátit své utrpení. Problematické je , že příležitost ukončit život dostávají i chudí, ale jinak zcela zdraví lidé, lidé s duševními problémy a to dokonce i  děti ve věku 12 let.
Zde je kompletní verze propagačního videa:

Zbývá jen jedna otázka: pokud ve videu ukazují, jak báječný  je svět, proč by tedy měl někdo zdravý dobrovolně z tak nádherného světa odcházet?
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Video, kterým se v Kanadě propaguje asistovaná sebevražda, vyvolalo pozdvižení (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden