Pohled do nitra vakcín covid-19 a krve očkovaných osob
RSS

Pohled do nitra vakcín covid-19 a krve očkovaných osob

Jsou neuvedené složky v těchto vakcínách chráněným tajemstvím nebo neúmyslnou kontaminací? (Foto: GWG)







Obrázek 4: Tyto 4 obrázky ilustrují rozmanitost neobvyklých jevů a objektů nalezených v krvi subjektů očkovaných vakcínou Comirnaty (BioNTech/Pfizer). (Německá pracovní skupina pro analýzu vakcíny COVID (GWG))



Od doby, kdy byla vakcína COVID-19 téměř před dvěma lety dostupná, bylo podáno více než 12,7 miliardy dávek. Někteří dostali jednu nebo dvě dávky, jiní více dávek. Přesto mnozí nevědí, co tyto injekce vlastně obsahují.



Na webových stránkách Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) jsou uvedeny seznamy složek, které mohou zvědaví spotřebitelé zvážit. Například lahvičky od společností Moderna a BioNTech/Pfizer obsahují známou messengerovou ribonukleovou kyselinu (mRNA). Jedná se o genetickou sekvenci určenou k naprogramování buněk k výrobě bílkoviny hrotu, čímž se imunitní systém vycvičí k ochraně před charakteristickým hrotem viru COVID-19 ve volné přírodě.



Mezi méně známé složky patří různá směs lipidů (tuků). Například injekce společnosti Pfizer obsahuje 4-hydroxybutyl a injekce společnosti Moderna obsahuje SM-102. Tyto injekce také obsahují polyetylenglykol, cholesterol, několik solí (například chlorid draselný a chlorid sodný) a sacharózu (cukr).



Vakcína společnosti Johnson and Johnson (Janssen) neobsahuje mRNA, ale místo toho obsahuje jako hlavní mechanismus tréninku imunitního systému rekombinantní, replikačně nekompetentní adenovirus exprimující protein SARS-CoV-2 spike. Stejně jako její mRNA protějšky uvedené výše obsahuje vakcína J&J řadu dalších chemických látek, jako je monohydrát kyseliny citronové, dihydrát citrátu trisodného, ethanol, 2 hydroxypropyl-beta-cyklodextrin, polysorbát-80 a chlorid sodný.




Guy Hatchard: Dokument Pfizeru přiznává, že dochází k ohromnému nárůstu nežádoucích účinků
Několik položek na seznamu těchto veřejně zveřejněných složek, jako je mRNA a SM-102, je spojeno s kontroverzí. Úředníci z oblasti veřejného zdraví, regulační orgány a výrobci léků tyto složky rychle obhajovali jako bezpečné a nezbytné pro zajištění účinnosti vakcín.



Odborníci také rychle rozptýlili obavy, že vakcíny mohou obsahovat další, ještě pochybnější složky, které nebyly veřejnosti zveřejněny.



Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí se na svých webových stránkách zabývá běžnými obavami souvisejícími s vakcínami, jako jsou tyto, a uvádí, že „vakcíny NEOBSAHUJÍ složky, jako jsou konzervační látky, tkáně (např. buňky potraceného plodu), antibiotika, potravinové bílkoviny, léky, latex nebo kovy“.



Pokud jde o kovy, některé výzkumy však naznačují něco jiného.



Přítomnost kovů



Začátkem tohoto roku vydala německá pracovní skupina pro analýzu vakcín COVID (GWG) zprávu, ve které podrobně popsala, co zjistila při zkoumání různých lahviček s vakcínami. GWG je mezinárodní síť více než 60 vědců, lékařů a dalších odborníků. Jejich cílem je hloubková laboratorní analýza těchto vakcín.




4letý chlapec, který byl hvězdou očkování kampaně v Argentině náhle zemřel
Mikrobioložka a odbornice na zisk funkce z GWG Sabine Stebelová představila 5. září zjištění skupiny před Valným shromážděním Světové rady pro zdraví. Výzkumníci zkoumali většinu vakcín COVID-19, které jsou na trhu: Johnson and Johnson, Moderna a AstraZeneca, stejně jako jedinou vakcínu, která získala plné schválení FDA – Comirnaty od společnosti Fizer (ostatní vakcíny získaly pouze povolení k mimořádnému použití).



GWG zkoumala lahvičky pomocí skenovací elektronové mikroskopie a energiově disperzní rentgenové spektroskopie. Nalezli poměrně velká kovová cizí tělesa. Normy správné výrobní praxe (GMP) Evropské unie povolují velikost částic maximálně čtvrt mikrometru, ale analýza společnosti GWG objevila mnoho kovových částic z několika šarží, které měřily dvojciferné číslo. Tyto kovové předměty byly nalezeny ve všech zkoumaných injekčních lahvičkách společností Pfizer a AstraZeneca a také v některých injekčních lahvičkách společnosti Johnson and Johnson, uvedla společnost GWG.



„Pokud látku, která se má správně aplikovat, filtrujete, neměli byste pod mikroskopem nic vidět,“ uvedla Stebelová ve své prezentaci. „Tyto struktury jsou rozhodně příliš velké na to, aby mohly být vstříknuty do živého člověka.“



Nalezené typy částic se skládaly z alkalických kovů, jako je cesium a draslík, kovů alkalických zemin, jako je vápník a baryum, a kobaltu, železa, chromu a titanu. Výzkumníci nalezli také kovy vzácných zemin, jako je cer a gadolinium, a také hliník, křemík a síru.



Ačkoli některé z těchto prvků nejsou toxické a dokonce jsou pro lidské zdraví nezbytné, mnohé z nich mohou být vysoce toxické i v nízkých dávkách.




„Pokud zemřu, měli jste pravdu.“ Americký kulturista náhle zemřel na infarkt
Příkladem je baryum, které je v rozpustné formě toxické pro lidi i zvířata. Ve vysokých koncentracích blokuje baryum pasivní draslíkové kanály v buněčné membráně. To vede k narušení funkce svalových buněk a k nedostatku draslíku v krvi, protože draslík zůstává v buňkách ve zvýšeném množství.



Dalším příkladem toxického potenciálu nalezeného ve vakcínách je těžký kov kobalt. Ačkoli jsou nepatrná množství kobaltu pro život nezbytná, v případě předávkování může vést k příznakům, jako je nevolnost, poruchy vidění, srdeční problémy a poškození štítné žlázy.



Gadolinium je kov vzácných zemin používaný jako kontrastní látka při zobrazování magnetickou rezonancí, ale tento kov může být vysoce toxický a může se hromadit v mozku a kostech.



Pouze v lahvičkách Moderna byla zjištěna významná koncentrace antimonu, který byl v porovnání s ostatními kovovými prvky nalezen v největší koncentraci.



Změny v krvi



Kromě analýzy lahviček s vakcínou analyzovali výzkumníci GWG také krev očkovaných osob a porovnávali ji se vzorky krve neočkovaných osob. Zjistili, že krev všech testovaných očkovaných pacientů (konkrétně těch, kteří měli vakcíny BioNTech/Pfizer nebo Moderna) vykazovala „nové struktury“, jako jsou obdélníkové krystaly a spirály.




Marta Kubišová popsala, proč už si nedá čtvrtou dávku
„Takovéto struktury nebyly v lidské krvi nikdy předtím nalezeny. Tyto struktury byly nejčastěji nalezeny u vakcíny Comirnaty od společnosti BioNTech/Pfizer,“ uvádí se ve zprávě.



Injektovaní lidé mají stoprocentně konzistentně změněnou krev, jak je patrné z mikroskopie živých buněk v tmavém poli. To zahrnuje ztížený průtok krve s červenými krvinkami, které se k sobě lepí, dokonce až do krajnosti „tvorby roulek“, a hluboce sníženou stabilitu a přežití červených krvinek.



Dalším znakem očkovaných krevních vzorků byla degradace samotné krve. Zpráva uvádí snímky z analýzy živých krvinek, na nichž jsou vidět deformované buněčné membrány erytrocytů (červených krvinek, které vypadají jako konkávní disky), a konstatuje „neobvykle rychlý rozpad různých typů buněk ve vakcinované krvi“. Takovéto deformace buněk se obvykle vyskytují pouze u chronicky nemocných lidí a lidí s těžkými degenerativními chorobami.



Výzkumníci také pozorovali časté příklady krevních sraženin a změny viskozity krve, přičemž očkovaní jedinci vykazovali sníženou průtokovou kapacitu krve kvůli slepování krevních buněk.



Obrázek 9: Tento snímek tkáně plic očkované osoby odhaluje dvojlomné částice. Tyto typy částic jsou považovány za cizorodé pro lidské tělo. Všimněte si nápadné podobnosti s objektem na obrázku 8 vlevo dole. [Zdroj: S laskavým svolením Arne Burkhardta a jeho kolegů, 2022].



























Kontaminace nebo vlastní tajemství?



Plní tyto záhadné kovy ve vzorcích vakcín nějakou funkci, nebo jsou pouze výsledkem neúmyslné kontaminace?




Důležitá aktualizace z chystaného vakcinačního plánu EU pro zimu 2023
Výrobci léků připouštějí, že kontaminace je možná, protože GWG nebyla první, kdo kovy v lahvičkách objevil. Práce skupiny byla původně inspirována zprávami o nálezu kontaminantů z nerezové oceli v lahvičkách vakcíny Moderna v Japonsku v roce 2021.



K úmrtí dvou mužů ve věku 30 a 40 let došlo během několika dní po obdržení druhé dávky vakcíny Moderna z kontaminovaných šarží. Japonské ministerstvo zdravotnictví však uvedlo, že se nedomnívá, že by částice nerezové oceli představovaly další zdravotní riziko. A společnost Moderna neuvedla, že by přítomnost částic byla součástí jejich receptury vakcíny. Uvedli, že ke kontaminaci pravděpodobně došlo při výrobě.



Později téhož roku byl v nepoužitých injekčních lahvičkách společnosti Pfizer na očkovacích místech ve třech japonských městech nalezen cizí materiál. Všechny lahvičky (celkem 95 kusů) patřily ke stejné šarži, ale města, která je měla k dispozici, nedokázala obsah identifikovat. Požádala proto společnost Pfizer o analýzu bílé plovoucí hmoty.



Na tiskové konferenci japonská pobočka společnosti Pfizer vyslovila domněnku, že se pravděpodobně jedná o složky vakcíny, které nebyly zcela rozpuštěny, a že nepředstavují žádný problém z hlediska bezpečnosti nebo účinnosti. Společnost v prohlášení uvedla, že si je zprávy vědoma a „provádí úplné šetření“.



Co dalšího se v těchto vakcínách může nacházet? To záleží na analýze. Vezměme si závěry studie provedené ve Španělsku, která zjistila přítomnost něčeho, co se nazývá oxid grafenový, což je druh nanomateriálu používaného v různých biomedicínských aplikacích.




Jean Claude Van Damme dal jasně najevo, co si myslí o očkování
Pablo Campra, profesor chemických věd a výzkumný pracovník na Universidad de Almería ve Španělsku, našel v mnoha lahvičkách od čtyř různých výrobců vakcín stopy nanočástic podobných grafenu. Grafen byl zjištěn pomocí spektroskopické techniky zvané mikro-Raman, která využívá laserové fotony k rozkmitání molekul. Camprova zpráva z listopadu 2021 podrobně popisuje jeho techniku a výsledky jeho zjištění.



Campra použil techniku mikro-Ramanu poté, co prověřil různé objekty vybrané pro jejich vzhled podobný grafenu pod optickým mikroskopem a našel přesvědčivé důkazy o existenci struktur oxidu grafenu



Analýzy jiné než Camprova zjistily grafenové nanostruktury ve vakcínách COVID. Přesto farmaceutický průmysl a odborníci na veřejné zdraví výslovně uvádějí, že tyto vakcíny nic takového neobsahují.



Existují však důkazy, které naznačují, že výrobci vakcín mohou jednoho dne přidat grafen do jejich složení. Studie z května 2021 publikovaná ve sborníku Proceedings of the National Academy of Sciences určila, že nanočástice oxidu grafenu by mohly být účinné ve vakcíně proti chřipce díky „vysokým schopnostem tohoto materiálu ukládat antigen a vynikajícím vlastnostem zvyšujícím imunitu“. Podle vědců lze tento materiál „snadno přizpůsobit pro konstrukci slizničních vakcín proti různým respiračním patogenům“.



Jiná studie z května 2021 naznačuje, že „nanopláště“ oxidu grafenu mohou být cenným doplňkem osobních ochranných prostředků a dalších lékařských aplikací.




Izraelský snímek přináší svědectví lidí, kteří mají vedlejší účinky po očkování
Výzkumníci dospěli k závěru, že jedinou obavou pro přidávání oxidu grafenu je jeho potenciální toxicita.



Nebylo by to zdaleka poprvé, kdy by se do medicíny přidávala toxická látka. Mnoho léků používá toxické látky v nízkých dávkách, aby zajistily léčebný účinek. Například antimon – kov, který se nachází v lahvičkách Moderna – se používá jako antiprotozoální adjuvans v některých tradičních vakcínách.



Otázkou je, zda jsou kovy a nanomateriály, které nezávislí výzkumníci nacházejí v lahvičkách s vakcínami, součástí patentovaného tajemství, nebo jde o neúmyslnou kontaminaci.



Pokud se jedná o chráněné tajemství, je aplikace rozporuplná. Zpráva GWG uvádí, že jejich výzkumný tým nenašel ve vzorcích vakcín, které analyzoval, žádný grafen.



Nicméně ani materiály, které GWG našla, se nezdají být náhodou. Zpráva uvádí, že zejména dávky společnosti Pfizer vykazují obrovské množství krystalických destiček a tvarů, které lze „jen stěží interpretovat jako nečistoty“.




Další konspirace se stává skutečností. Mikročip, který sleduje stav vašeho očkování
„Objevují se pravidelně a ve velkém množství ve všech vzorcích,“ uvádí se ve zprávě.



Ve své zprávě zdůrazňují, že tento souhrn není konečným slovem, ale že se jedná o „předběžnou, neustále se vyvíjející prezentaci výzkumu“. Vědci vyzývají k dalšímu zkoumání a diskusi.



„Mnohé ještě zbývá analyzovat, ale to, co jsme zjistili – jsme o tom přesvědčeni – je natolik důležité, že o tom musí být informována veřejnost obecně a vědecká komunita zvláště. Je třeba šířeji porozumět nebezpečí, které vakcíny COVID-19 představují pro zdraví, a zkoumat, jak lze nejhorším účinkům těchto vakcín zabránit nebo je alespoň zmírnit,“ napsali vědci.



Zdroj: theepochtimes.com
Článek Pohled do nitra vakcín covid-19 a krve očkovaných osob se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden