Trump žádá, aby byl znovu jmenován prezidentem a přináší bližší informace
RSS

Trump žádá, aby byl znovu jmenován prezidentem a přináší bližší informace

Donald Trump vyzývá k tomu, aby byl znovu dosazen do funkce prezidenta, nebo aby se volby v roce 2020 konaly znovu. (Foto: Youtube)







V sobotním ranním příspěvku na serveru Truth Social dvakrát odvolaný bývalý prezident nepravdivě tvrdí, že výsledky voleb podkopali údajn í „masivní a rozsáhlí podvodníci a klamání “ ze strany demokratů a velkých technologických společností.




„Protestujte!“ Trump vyzývá k akci kvůli „katastrofě“ u volebních místností
Požádal o to: „Vyhodíte výsledky prezidentských voleb v roce 2020 a prohlásíte SPRÁVNÉHO VÍTĚZE, nebo uspořádáte NOVÉ VOLBY?“.



Dále tento prezident s jedním funkčním obdobím a bývalý moderátor televizní reality show tvrdil, že údajné podvody jsou takového rozsahu, že všechny zákony, včetně ústavy, mohou být odloženy stranou.




Pelosiová během protestů z 6 ledna: „Dám Trumpovi pěstí“
„Masivní podvod tohoto typu a rozsahu umožňuje ukončit platnost všech pravidel, předpisů a článků, dokonce i těch, které se nacházejí v Ústavě. Naši velcí ‚Zakladatelé‘ nechtěli a nechtěli by připustit Falešné a podvodné volby!“ napsal.



Trumpova online tiráda začala v pátek večer v reakci na zprávu Fox News, že se FBI v předvečer voleb 2020 sešla s Twitterem a dalšími společnostmi provozujícími sociální média, aby bojovala proti šíření dezinformací na internetu.




Trump: Ať CNN dokáže, že moje „velká lež“ o ukradených volbách je nepravdivá
Zpráva se týká žaloby, kterou na Bidenovu vládu podali generální prokurátoři států Louisiana a Missouri a která obviňuje vysoce postavené vládní úředníky ze spolupráce s velkými technologickými společnostmi na cenzuře online obsahu „pod záminkou boje proti dezinformacím“.



Zdroj: msn.com
Článek Trump žádá, aby byl znovu jmenován prezidentem a přináší bližší informace se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden