Rakousko: Sorosova „vymývárna mozků“ se obludně rozrůstá, hledá mnohem větší prostory
RSS

Rakousko: Sorosova „vymývárna mozků“ se obludně rozrůstá, hledá mnohem větší prostory

Sorosova středoevropská univerzita je jakousi odchovnou evropských kádrů tohoto systému. Je to takový novodobý VUML, kde ovšem studují mladí lidé z celé střední Evropy.
Původně byla Sorosova Středoevropská univerzita (CEU) v Maďarsku, odkud musela před časem odejít. V roce 2019 tak byla tato výrobna kádrů pro vysoké politické posty a organizátorů barevných revolucí nucena se přestěhovat. Mezi zájemci byly hned tři středoevropské metropole: Praha, Berlín a Vídeň.
Soros si nakonec pro sídlo svojí výrobny politických kádrů zvolil vídeňskou multikulturní čtvrť Favoriten, kde od roku 2018 jeho univerzita sídlí.
počet studentů Sorosovy CEU roste, stávající prostory již nestačí Ovšem tato monstrózní budova již kapacitně nepostačuje, takže Soros nyní hledá nové sídlo. Podle všeho však stále v rámci Rakouska, takže naše vláda tím přišla o jedinečnou příležitost si u tohoto globalisty šplhnout.
A není divu, že chtějí otec a syn Sorosovi setrvat v Rakousku. Není žádným tajemstvím, že oba mají s tamními politiky dlouhodobě velmi nadstandardní vztahy.
Od roku 2025 „Sorosovi žáci“ nutně potřebují nové ubikace, a tak město Korneuburg požádalo o umístění lokality pro univerzitu v oblasti bývalé loděnice.
Takže „studentský život“ by měl zalidnit novou obec v Dolním Rakousku.
CEU je nyní obeznámena s relokacemi. Elitní univerzita byla již v akademickém roce 2019/2020 nucena přestěhovat se z Budapešti do Vídně-Favoritenu, protože maďarská vláda upravila právní rámec tak chytře, že Sorosově elitní univerzitě se sídlem v USA mohla být odebrána akreditace.
Korneuburg dal Sorosovi k dispozici areál bývalé loděnice, na kterém město spolu s realitní skupinou Signa Holding plánuje výstavbu nové čtvrti, která by „patřila“ pouze Sorosově univerzitě. V současné době probíhá posouzení vlivu tohoto projektu na životní prostředí.
Na uvedené informaci není ani příliš důležitý fakt, že se univerzita stěhuje, jako spíš to, že potřebuje navýšit kapacity. A dokonce se kvůli Sorosově CEU bude budovat nová čtvrť. To totiž znamená, že počty studentů, jimž mají být vymývány mozky, se rozrůstá.
Může to souviset i s tím, že v mnoha zemích jsou to právě mladí, kdo volí antisystémově (Skandinávie, Belgie, Holandsko), takže globalisté tuto generaci začínají ztrácet. A to nesmí dopustit.
Tedy alespoň ne ve střední Evropě, kde se vymývání mozků mladým zatím poměrně zdárně daří…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Rakousko: Sorosova „vymývárna mozků“ se obludně rozrůstá, hledá mnohem větší prostory se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden