Brazilská armáda zabíjí vůdce kartelu „Rudého velení“ a připravuje se na převzetí země
RSS

Brazilská armáda zabíjí vůdce kartelu „Rudého velení“ a připravuje se na převzetí země

Jak již víte, tak v Brazílii byly zcela zmanipulované volby, takže již více než měsíc jsou lidé v ulicích a protestují proti volebním machinacím. Armáda již byla rozhodnuta, že převezme zemí zpět a nechá zfalšované volby prošetřit.
Místní zdroje nyní potvrzují, že armáda zmobilizovala a zlikvidovala klíčové vůdce drogových kartelů spojených s Lulovým vedením v Riu.
Armáda  vtrhla do favel v Riu de Janeiru a zabila předního představitele drogového kartelu Comando Vermelho (Rudé komando), který podporuje usvědčeného zločince Luize Inácia Lulu da Silvu. Pozorovatelé to považují za začátek federální vojenské intervence. Drogové gangy byly jediné, které 30. října oslavovaly údajné volební vítězství zločince Luly a střílely z automatických zbraní do vzduchu ve favelách. Prezident Bolsonaro zasáhl proti brazilským drogovým gangům.
„Šéfové obchodu s drogami Morro do Juramento a Juramentinho, identifikovaní jako Rodrigo Barbosa Marinho, známý jako Rolinha nebo Titio Rolinha, nebo Hevelton Nascimento Júnior, ‚Bad Boy‘, byli zatčeni ve čtvrtek během operace vojenské policie ve Vicente de Carvalho. Tři další podezřelí při operaci zemřeli a jeden, který byl rovněž zraněn, je ve vyšetřovací vazbě v nemocnici,“ uvádí O Dia.
Drogové kartely jsou ozbrojenou rukou Lulovy falešné vlády. Comando Vermelho ovládá části Rio de Janeira a vzniklo v roce 1979 jako aliance mezi kartely a socialisty. Pokud jsou tyto kartely odstraněny, výrazně se snižuje riziko občanské války.

#Fortaleza #BrazilianSpring #BrazilianSprings #BrazilWasStolem #BrazilNasRuas #BrazilElections #Elections2022 #FraudElection #RiggedElections pic.twitter.com/E8gnTY3gbd
— Lalo White (@LaloWhite_) December 5, 2022

Statisíce Brazilců o víkendu znovu protestovaly před vojenskými základnami a požadovaly, aby armáda chránila jejich zemi před Lulovým gangem a kartely.

Comando Militar do Leste Rio de Janeiro, 04/12/2022 às 16:15hrs pic.twitter.com/D6lItJkrVc
— João Vitória Lira (@lira9344529) December 5, 2022

Zkorumpovaný Nejvyšší volební soud posunul datum pro potvrzení ukradených voleb z 19. prosince na pondělí 12. prosince. Pozorovatelé se domnívají, že Lulou ustanovený soud chce rychle jednat, aby dosadil svého kandidáta, Lulu da Silvu. Inaugurace je naplánována na 1. ledna 2023.
To vytváří tlak na nejvyšší vojenské velení, aby jednalo, než bude příliš pozdě. Brazilský pozorovatel Matt Tyrmand při rozhovoru se Stevem Bannonem poukázal na to, že  Bolsonarově armádě hrozí očista, pokud se moci ujme zkorumpovaný zločinec Lula. „Pak půjdou vojáci do gulagů,“ říká Tyrmand.

E disse Jesus: “Pois onde dois ou três estiverem reunidos em meu nome, ali estou no meio deles” (Mt 18,20) pic.twitter.com/5JmYltD2ON
— Vendedor MANÉ (@fulviofarah) December 5, 2022

Zástupce vojenského generálního prokurátora Carlos Frederico de Oliveira Pereira napsal 25. listopadu vojenskému generálnímu prokurátorovi Antoniu Pereirovi Duarteovi, že „nebyly dodrženy kroky požadované ministerstvem obrany při kontrole elektronického hlasovacího systému“. 
V dopise si také stěžoval na možné zasahování zahraničních společností do volebního procesu, které nebylo možné ověřit, protože armáda zmíněného týmu nemá rozsáhlý přístup k informacím souvisejícím s volebním procesem, na rozdíl od těchto velkých technologických společností, které tuto možnost mají.“
Oficiální prohlášení k článku 142, který umožňuje armádě zasáhnout v případě konfliktu mezi vládnoucími stranami, se očekává tento týden. Vojáci byli viděni, jak se připojovali k demonstrantům a vyzývali je, aby zůstali v klidu, když budou nasazeni. Motoristé povzbuzovali vojenské konvoje mířící ke strategickým bodům po celé zemi.

É um dia normal, Ensolarado e com bastante militares, ops ! Nuvens kkkkk #BolsonaroOrgulhoDoBrasil #LulaLadraoNaoSobeARampa #LulaLadrao #BrazilWasStolem pic.twitter.com/pDNFTIs90j
— Supremo é o Povo (@PovoEosupremoBr) December 5, 2022

Vojska byla umístěna na venezuelské hranici:

Vysloužilý regionální volební komisař Sebastião Coelho v projevu k brazilskému Senátu znovu vyzval k zatčení zkorumpovaného hlavního soudce Alexandra de Moraese, který podporoval převzetí moci Lulou:

JUDGE INSPECT○R, Seb@stião C¤elh¤, resigned before the BRAZIL ELECTIONS, in order not to obey ALEX@NDRE DE M○R@ES arbitrariness.
Now, at the Senate hearing, he calls for M○R@ES' arrest once again – stating that the $UPREME C○URT carried out a C○UP – 11/30/2022 1/6 pic.twitter.com/V5cGL7nY7P
— Freedom Liberty (@SempreFreedom) December 3, 2022

Coelho řekl, že rezignoval na svůj post 19. srpna na protest proti Moraesovi, který vedl válku proti své zemi. Ale věří, že Brazilci vyhrají. „Moraes se dopouští „zločinů“, řekl Coelho. „Jakékoli nezákonné rozhodnutí, které učiní, je zločin.“ Moraes dal Coelhovi tři dny na to, aby stáhl svou výzvu k zatčení hlavního soudce. Ale Coelho tuto výzvu zopakoval, za což sklidil potlesk.
„Brazilský lid je obětí převratu ze strany Nejvyššího soudu,“ řekl Coelho. „Prezident se proto musí dovolávat článku 142 Ústavy, aby umožnil ozbrojeným silám jednat. Toto je prezentováno jako převrat, ale ve skutečnosti je to protipřevrat.“
Proti podvodu protestují i ​​brazilští indiáni, protože pro Bolsonara údajně nebyly vygenerovány žádné hlasy z domorodých oblastí. „Každý už ví, že volby byly ukradeny,“ řekl šéf Roni 30. 11. před Senátem. „Na co čekáme?“ Brazilští Indiáni podporují Bolsonara poté, co se rasističtí neokoloniální západní „klimatičtí aktivisté“ snaží připravit je o živobytí a vrátit je do chudoby.

Chief Roni declares that Alex@ndre de M¤rais is not a GOD, comments on foreign interference and interests in Brazilian politics, condemns the elections and calls for the people to unite against the international and internal political system – Senate hearing on 11/30/2022
1/3 pic.twitter.com/wu5VFg3pz6
— Freedom Liberty (@SempreFreedom) December 4, 2022

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 6 Průměrně: 5 ] Článek Brazilská armáda zabíjí vůdce kartelu „Rudého velení“ a připravuje se na převzetí země se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden