Německo: Na dvě školačky, z nichž jedna zemřela, včera zaútočil Eritrejec
RSS

Německo: Na dvě školačky, z nichž jedna zemřela, včera zaútočil Eritrejec

Již záhy po včerejším útoku na dvě školačky, z nichž jedna nepřežila, bylo jasné, že pachatelem bude některý z obohacovačů, neboť k útoku došlo u azylové ubytovny, kam se záhy po útoku dotyčný ukryl.
Na sociálních sítích také padly záhy po útoku zmínky o tom, že útočil černoch, což se nyní potvrzuje. Zatčeni však byli hned tři Eritrejci, je tedy možné, že byl útok plánovaný a útočník napadl dívky za podpory jeho krajanů.
Po útoku muže na dvě školačky v Bádensku-Württembersku v Illerkirchbergu podlehla svým vážným zraněním v nemocnici 14letá oběť. 13letá dívka je stále vážně zraněna v nebezpečí života. Policie zatkla tři žadatele o azyl z Eritreje, z nichž jeden je údajně pachatelem.
K útoku došlo v pondělí ráno kolem 7:30 na cestě do školy v malé obci s 5000 obyvatel poblíž Ulmu. Podle svědeckých výpovědí pocházel pachatel z městského azylového centra v Bucher Straße. Bezdůvodně udeřil jednu z dívek a pak jí vrazil nůž do břicha. Pak pobodal i její spolužačku.
Poté pachatel uprchl zpět do ubytovny obývané žadateli o azyl. „Když budovu policie prohledala se speciálními jednotkami, setkali se se třemi obyvateli, všichni žadatelé o azyl z Eritreje. Dva z nich byli odvezeni k výslechu. Třetí byl zraněn a musel vyhledat lékařské ošetření,“ uvedla policie.
„27letý muž, který byl nalezen zraněný v ubytování, je podezřelý z napadení dívek. U něj policie našla i nůž, který přichází v úvahu jako vražedná zbraň. Podezřelý je v současné době pod policejním dohledem v nemocnici.“
S ohledem na zabitou dívku policie zároveň vyzvala k „žádnému obecnému podezření vůči cizincům, tamním žadatelům o azyl nebo žadatelům o azyl obecně, ani k povzbuzování nebo podpoře takového podezření“.
Markus Häußler, starosta obce, řekl : „Komunita je šokována. Mezitím jedna z dívek zemřela. Všichni jsme hluboce zarmouceni a truchlíme s rodinou.“ Známý rodiny mrtvých řekl: „Je to všechno tak hrozné, rodiče dostali uklidňovací prostředky, říká se, že byli u jejího lůžka na klinice, ale všichni ještě nevíme nic jistě.“
Tolik zprávy z Německa. Jak sami vidíte, tak výzva policie je zcela „mimo mísu.“ Opět jen bagatelizace skutečného stavu do jakého se Německo i díky šíleným volebním návykům tamních obyvatel dostalo.
K případu jen dodávám, že podle různých zdrojů se dívky s útočníkem neznaly. Je velmi pravděpodobné, že na ně útočil jen coby na „podřadné nemuslimky bez hidžábu.“ V jejich věku (13 a 4 let) by již byly v islámu považovány za dospělé. V zemích jako Eritrea nebo Somálsko nejsou neobvyklé ani 10leté nevěsty.
V kontextu předchozích rozsudků za podobné činy lze předpokládat, že pachatel skončí na psychiatrii.
Pokud budou známy jakékoli další informace k případu, bude během dne tento článek aktualizován…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Německo: Na dvě školačky, z nichž jedna zemřela, včera zaútočil Eritrejec se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden