Dokumenty amerického ministerstva obrany potvrzují existenci biolaboratoří na území Ukrajiny (video)
RSS

Dokumenty amerického ministerstva obrany potvrzují existenci biolaboratoří na území Ukrajiny (video)

Existenci biolaboratoří již před časem přiznala nejen jedna z iniciátorek majdanského puče Nulandová, ale také samotný Pentagon. Ministerstvo obrany USA předložilo zcela začerněné dokumenty, které sice mnoho neprozradí, ale zřejmě již jen fakt, že jsou tak silně začerněné, ukazuje, že je stále co utajovat.
Judicial Watch  získala  od amerického ministerstva obrany stovky dokumentů, které ukazují, že Spojené státy v letech 2018 a 2019 investovaly do biolaboratoří na Ukrajině.
V dokumentech se konkrétně hovoří o antraxu. Do programu bylo investováno neuvěřitelných 11 milionů dolarů, jak potvrdil Chris Farrell z Judicial Watch pro One America News.


„Informace o zkoumání antraxu v laboratořích na Ukrajině jsou pravdivé,“ zdůraznil Farrell. Dodal, že nyní to už nelze popřít.
„Většina odtajněných dokumentů je z velké části začerněna. To říká dost. Skutečnost, že Amerika financuje biolaboratoře na Ukrajině, je velmi znepokojivá,“ říká Farrell.
„Ukrajina je velmi zkorumpovaná země, je tomu tak již celá desetiletí. A v té zkorumpované zemi, která je nyní válečnou zónou, jsou v laboratořích smrtící patogeny.“
Letos v březnu  New York Post  odhalil , že na financování biolaboratoří na Ukrajině se nepodílel nikdo jiný než Hunter Biden, syn prezidenta Joea Bidena.
Farrell vyzval lidi, aby si přečetli dokumenty: „Budete přinejmenším znepokojeni a budete se divit, co jsme tam dělali a co jsme tam financovali.“ Velkou otázkou podle něj je, co teď Amerika dělá na Ukrajině. 
Částku 11 milionů převyšují desítky miliard, které Bidenova administrativa do země posílá. Je to alarmující.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Dokumenty amerického ministerstva obrany potvrzují existenci biolaboratoří na území Ukrajiny (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden