V Barceloně dochází každý den ke třem útokům nožem
RSS

V Barceloně dochází každý den ke třem útokům nožem

Je poměrně málo známý fakt, že právě Barcelona patří k nejvíce islamizovaným městům v Evropě. V Katalánsku končí nejen Maročané a Alžířané, kteří připlouvají ze severu Afriky, ale také invazisté ze subsaharské Afriky, kteří zdolají hranice Ceuty a Melilly či ti, kterým se podaří doplout na Kanárské ostrovy.
Z těchto destinací jsou totiž všichni žadatelé o azyl vysláni právě do Katalánska, kde jsou rozmístěni v různých azylových zařízeních.
I když většina z nich později zamíří do jiné země – nejčastěji do Německa – tak část přesto ve Španělsku nějakou dobu či dokonce trvale zůstává.
Mnozí jsou také do Španělska – coby vstupní země – vráceni poté, co například úřady v Německu zjistí, že si již ve Španělsku zažádali o azyl. Těmto navrátilcům – chtějí-li pobývat v Evropě – nakonec nic jiného než zůstat ve Španělsku ani nezbývá.
Jenže právě islamizace Katalánska vede k razantnímu zvýšení kriminality – a to zejména v Barceloně.
V Barceloně dochází každý den ke 3 útokům nožem. Tyto útoky mají někdy i fatální důsledky. Mladý muž přišel například o život před nočním klubem Brisas v barcelonské čtvrti Paral·lel. Policie zaznamenala nárůst přítomnosti zločinců vyzbrojených noži na některých místech noční zábavy v Barceloně.
Situace je již natolik alarmující, že vyvolává politickou debatu. Albert Batlle , náměstek starosty odpovědný za bezpečnost, řekl, že tento jev je spojen s lidmi „ze zahraničí, kteří dovážejí kulturu nožů.“  Tento výrok šokoval krajně levicovou stranu „La Cup“, která tvrdí, že je rasistický.
V městské radě separatisté z ERC a Junts, stejně jako příbuzní Manuela Vallse, předložili návrhy vyzývající radnici, aby posílila kontroly s cílem vymýtit nošení nožů, zejména v okolí diskoték.
V reakci na to Albert Batlle oznámil, že policie pořídila 52 mobilních detektorů kovů k lokalizaci nožů během akcí, na nichž se shromažďují velké davy.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek V Barceloně dochází každý den ke třem útokům nožem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden