Začal proces s teroristy, kteří vraždili v roce 2016 v Bruselu, jeden z nich byl uváděn jako příkladný vzor integrace
RSS

Začal proces s teroristy, kteří vraždili v roce 2016 v Bruselu, jeden z nich byl uváděn jako příkladný vzor integrace

Jistě si také pamatujete na útoky, k nimž došlo v roce 2016 v Bruselu. Tehdy islámští teroristé útočili na letišti a v metru. Někteří z nich stáli i za osnováním útoků v roce 2015 v Paříži, takže jsou souzeni jak v současně probíhajícím procesu ve Francii, tak v Belgii.
Je pravděpodobné, že konečným verdiktem bude výjimečný trest, přičemž je třeba k trestům z Belgie přičíst i verdikt, který bude vynesen ve Francii.
Nyní však nechci ani tak rozebírat samotný proces – tomu se jistě ještě budeme věnovat později, ale chci poukázat na to, jak džihádisté příkladně praktikují tzv. takíju, tedy přetvářku. Čím lépe se umí muslim přetvařovat a hrát si na plně integrovaného, tím více je svými souvěrci ceněn.
Idiotskou propagandou zpitomělá evropská společnost si však tento fakt neuvědomuje a to je i důvod, proč byl nejeden pozdější džihádista, který vraždil evropské káfiry, prezentován jako příklad vzorové integrace. Nicméně muslim, který aktivně praktikuje a navštěvuje mešitu se NIKDY neintegruje do evropské společnosti.
Naopak, on očekává, že jednoho dne se Evropané integrují do té jeho.
Jeden z teroristů, kteří útočili před 6 lety v Bruselu, byl také džihádista, který byl jen o několik let dříve dokonce i v televizi představen jako zářný příklad dokonalé integrace…
Včera začal proces s Usámou Krayemem a devíti dalšími podezřelými z teroristických útoků v Bruselu v roce 2016, při nichž bylo zabito 32 lidí a více než 300 zraněno.
K útokům došlo 22. března 2016, kdy muslimští teroristé Islámského státu provedli dva sebevražedné bombové útoky na bruselském letišti Zaventem a pak další ve voze metra. Akt je považován za nejsmrtelnější útok v Belgii od druhé světové války.
V pondělí začal soud s deseti podezřelými teroristy, přičemž jeden z nich – Usáma Krayem – se narodil ve Švédsku dvěma palestinským rodičům. Již v roce 2014 Krayem odcestoval do Sýrie, aby se připojil k Islámskému státu, a říká se, že byl jedním z prvních se švédským občanstvím, kteří se rozhodli připojit k teroristické organizaci.
Krayem, který mimo jiné šířil filmové klipy ukazující, jak muslimští teroristé popravují vězně, byl letos v létě odsouzen k 30 letům vězení za spoluúčast na útocích v Paříži v roce 2015, při nichž bylo zabito 130 lidí. Údajně zajišťoval zbraně a další pomoc pachatelům.
Takže nyní je znovu souzen za svou účast na teroristických útocích v Bruselu. První den soudu se Krayem odmítl   identifikovat a nechtěl vstát a uvést své jméno, věk nebo povolání.
A právě zde je třeba poznamenat, že v roce 2005 se tehdy 11letý Osama Krayem zúčastnil natáčení dokumentárního filmu „Bez hranic“ –  filmu o sportu a integraci. Film byl promítán mimo jiné ve Folkets Bio v Malmö a měl ukázat příklady úspěšné integrace přistěhovalců do švédské společnosti.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Začal proces s teroristy, kteří vraždili v roce 2016 v Bruselu, jeden z nich byl uváděn jako příkladný vzor integrace se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden