Vznikla mezinárodní krevní banka pro neočkované lidi: poptávka po „čisté krvi“ roste
RSS

Vznikla mezinárodní krevní banka pro neočkované lidi: poptávka po „čisté krvi“ roste

V mnoha zemích po celém světě se objevují od příjemců transfúzí požadavky na „čistou“ krev neočkovaných. Celým světem proletěl příběh chlapce, pro kterého rodiče požadovali krev neočkovaných, přičemž měli i vhodné dárce. Přesto byli zdravotnickým zařízením odmítnuti pod pohrůžkou, že jim bude jejich dítě odebráno.
Podobný příběh rozhodně není ojedinělý, což bylo zřejmě podnětem pro zavedení krevní banky pro neočkované. Jde zatím o zkušební projekt a je jisté, že rozhodně ne každé zdravotnické zařízení bude krev z této krevní banky akceptovat.
Neočkovaní pacienti, kteří potřebují krevní transfuzi, mohou nyní získat „čistou krev“ díky službě  SafeBlood Donation  , kterou založil švýcarský naturopat George Della Pietra.
SafeBlood Donation má v současnosti členy v nejméně 16 zemích a jejím cílem je otevřít krevní banky pro lidi, kteří chtějí neočkovanou krev,  píše Vice  . Podle Della Pietry celosvětově explodovala poptávka po „čisté krvi“.
Dříve jedna italská studie zjistila, že 94 procent lidí, kteří zaznamenali vedlejší účinky po mRNA vakcínách, mělo abnormální krev. Cizí částice byly také nalezeny v krvi měsíc po očkování.
To je důvod, proč mnoho lidí odmítá krevní transfuzi, pokud je dárce očkován. „Dostávám stovky e-mailů od lidí, kteří se mě ptají: máte krev na skladě, protože mě za tři týdny čeká operace,“ řekl Della Pietra.
„Chceme být platformou pro lidi, kteří se chtějí svobodně rozhodnout, ať už si myslí, že jde o spiknutí, že přichází Nový světový řád, nebo prostě nechtějí očkovanou krev,“ pokračoval.
Sám Della Pietra také analyzoval krev očkovaných, která byla podle něj vážně „kontaminovaná“. „Nikdy jsem neviděl takovou krev. To je hlavní důvod, proč jsem to všechno připravil, protože jsem byl tak šokován, když jsem to viděl.“
Uvedl, že očkování souvisí s kontrolou lidí.
V září  jedna žena pro The Gateway Pundit vypověděla , že její měsíční dítě zemřelo na krevní sraženinu poté, co dostalo „krev očkovaného“ během transfuze. Žena také uvedla, že léky na ředění krve nepomáhaly.
Podle oficiálních orgánů není rozdíl mezi očkovanou a neočkovanou krví, takže oficiální krevní banky ji odmítají jakkoli třídit.
Na seznamu zemí, kde se již krev neočkovaných pro transfuzi zajišťuje, jsou z okolních zemí Polsko, Německo a Rakousko. U nás se zatím tato služba podle všeho nenabízí, zřejmě je tak třeba ji zatím využít v některé z uvedených zemí.
Mimochodem, podle informací se prozatím krev netestuje, takže vše je založeno na důvěře, že je dárce skutečně neočkovaný, jak tvrdí. Jak uvádí stránky „Safe blood donation“, tak  testování sice do budoucna plánují, ale aktuálně žádné kontroly neprobíhají…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Vznikla mezinárodní krevní banka pro neočkované lidi: poptávka po „čisté krvi“ roste se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden